Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kochanice żonatych to k******y bez honoru.

Polecane posty

Gość gość
Wiesz co to jest honor o którym piszesz w tytule? Nie wiesz bo go nie masz...Ktos kto ma honor odchodzi bez słowa i nie rzuca się jak pchla na aksamicie.Wiec odejdź od męża zdrajcy i przestań tu ludziom ciemnotę wciskać

Gość gość
Wiec co oznacza słowo HONOR o którym piszesz w temacie? Oznacza to ,że gdy maż cie zdradza odchodzisz bez słowa ,a nie rzucasz sie jak pchła na aksamicie i wciskasz ludziom ciemnote. Honoru to nie mają zdradzane żony które wyją o powrót meża bo nie widza dla siebie innego lepszego życia!

Gość gość
gość dziś Twojemu mężowi od lat nie staje qootas na twój widok no chyba ,ze to jakiś desperat co podniecają go paszczury i stare rury. Ja to nawet nie chciałbym olać cie zimnym moczem nie mówiąc o ciepłym bo to już byłby luksus dla takiej starej qoofy :)

Gość gość
A ja znam taką jedna byłą zonę co za byłym meżem i jego partnerką tak własnie latałą i całe noce stała pod drzwiami. I sledziła ich gdy chodzili do kina i na kolacje ,a ona lazła za nimi i robiła awantury mimo ,że po rozwodzie juz była Moze to ta sama co tu wypisuje? PS. Szmaciaro uwierz mi to Ciebie ktoś wysrał potem w ciebie nasrał ,a potem cie zostawił xxxxxxxxxx a ja znam taką ułomną kurwe z rynsztoka co 12 lat czołga się za żonatym. facet pluje jej w ryja i powtarza, ze się nie rozwiedzie, a to głupie ścierwo nie rozumie. wszyscy się z niej śmieją i uciekają, gdy żebrze, żeby zadzwonić do faceta i wyciągnąć go z domu, bo ten żonaty już dawno od niej telefonów nie odbiera. nawet ostatnio ją zablokował, bo ma dość histerycznych napadów dziwki. pewnie to jesteś ty. ps. szmaciaro uwierz mi to ciebie ktoś wysrał potem w ciebie nasrał ,a na koniec zostawił :D:D:D

Gość gość
Zawsze szczery- ta Pani juz wygrała konkurs elokwencji .Zajeła 1 miejsce i nie miała rywalek:D

Gość gość
dziś i wiesz co to jest honor tępa k***o? jak żonaty ci mówi, że się nie rozwiedzie i żebyś się od niego odwaliła, to się odchodzi bez słowa i szuka wolnego faceta, a nie plujesz jadem, wyzywasz niewinnych ludzi, rzucasz się jak wsza na grzebieniu i wciskasz ludziom ciemnotę. on nie chce miotło, zrozum to wreszcie. honoru to nie mają takie zdesperowane rury jak ty, co latami żebrzą cudzego męża o rozwód, bo nie widzą dla siebie innego, lepszego życia.

Gość gość
9.48 A SKĄD TY WIESZ CO POWTARZA JEJ FACET? Masz szklaną kule i czytasz z niej? Wysrala to CIEBIE TWOJA MATKA nastepna stara k***a taka jak TY:D Twoja córka to nastepna k***a w kolejce:D rodzina bezrobotnych brzydkich k***wek którym znana jest sytuacja wyciagania meza z rowu i sprawdzania czy sie zeszczał lub obrzygał:D GRATULACJE RODZINKI

Gość gość
Forumowa koorfo przyznaj się nam ile lat już warujesz przy żonatym licząc na cud? :D Nie chce się rozwieść? Bo jesteś dla niego nikim

Gość gość
zawsze szczery nawet jak się zalogujesz to i tak dzifka i qoofa zostaniesz , z Ciebie tez zdzire zrobiła :)

Gość gość
W Polsce zyje ok 40 mln ludzi tepa idiotko:) a ty idiotko twierdzisz ,że każda kobieta która tu pisze to akurat TA kochanka TEGO ŻONATEGO Hahahaha padłam ze smiechu...........Obłąkanie Cie dopadło

zawsze szczery nawet jak się zalogujesz to i tak dzifka i qoofa zostaniesz , z Ciebie tez zdzire zrobiła x alez mnie podniecasz misiu, mow tak jeszcze :-)

Gość gość
9.48 A SKĄD TY WIESZ CO POWTARZA JEJ FACET? Masz szklaną kule i czytasz z niej? Wysrala to CIEBIE TWOJA MATKA nastepna stara k***a taka jak TY Twoja córka to nastepna k***a w kolejce rodzina bezrobotnych brzydkich k***wek którym znana jest sytuacja wyciagania meza z rowu i sprawdzania czy sie zeszczał lub obrzygał GRATULACJE RODZINKI xxxxxxxxxxx co d***** przeczytałaś prawdę o sobie? :D wszyscy się z ciebie śmieją, bo wiedzą, ze on cię nie chce, a jedyne słowo jakie ci mówi od dawna to s/p/i/e/r/d/a/l/a/j. nie dociera do ciebie, bo jesteś ułomna. wysrana zostałaś ty w rowie k***o j****a, a twój bękart ze zbiorówki od momentu wysrania łazi w g*****e wymazany i śmierdzi tak samo jak ty syfiaro. umyj się wreszcie i bękarta wyszoruj, bo ci go znów opieka społeczna zabierze

Gość gość
W Polsce zyje ok 40 mln ludzi tepa idiotko a ty idiotko twierdzisz ,że każda kobieta która tu pisze to akurat TA kochanka TEGO ŻONATEGO Hahahaha padłam ze smiechu...........Obłąkanie Cie dopadło x To ty ułomna koorfo widzisz tu wiecznie żonę byłego kochasia, co ci napluł w ryj :D i wyzywasz każdą żonę

Gość gość
Piszecie ,że kochanki to wielkie k***y ,a meżowie z nich sie smieją. Mój brat miał kochankę do której odszedł rozwiódł sie i jest z nią juz 5 lat szcześliwy. W pracy tez jest sporo osób po rozwodach i w nowych związkach. Nawet wsród sąsiadów była sytuacja ,że facet odszedł do koleżanki zony i są razem juz kilka lat. Facet który idzie do łózka z inna kobietą na pewno nie robi tego o to by sie z niej smiać. Robi to bo ona mu sie podoba i albo konczy sie na jednym razie ,albo trwa dłużej ,a w najgorszym wypadku tworzy se z tego nowy zwiazek. Facet nigdy nie jest zmuszony do sexu przez inna kobiete. Zwykle robi to bo po prostu chce...Po co te wyzwiska ? Każdy ma własny rozum wiec nie rozumiem kobiet które stają murem za meżem który zdradził.Mimo wszystko życze wszystkim miłego dnia!

Gość gość
alez mnie podniecasz misiu, mow tak jeszcze usmiech.gif x hahahahah ja pedałem nie jestem wiec podniecać Cie nie mam zamiaru :)

Gość gość
10.11 wez sie juz opanuj. Podaj chociaż jeden przykład gdzie tu jakas kobieta szuka zony swojego kochanka. Bo nikt tutaj takiego tematu nie poruszał za to ty każdy poście widzisz kochanki. Czemu ty jesteś tak złym człowiekiem? Taaa wiem zaraz ja tez bede k***a i kochanką.Spoko!

Gość gość
I tak cie to cieszy ,że twój maż innym kobietom pluje w ryj jak mówisz? Wybacz ale ja bym z takim facetem 5 minut nie siedziała gdyby nie szanował innych kobiet. Nawet kochanki gdyby ją miał. Nie wiem z czego jestes taka dumna!:/

Gość gość
gość dziś Piszecie ,że kochanki to wielkie k***y ,a meżowie z nich sie smieją. Mój brat miał kochankę do której odszedł rozwiódł sie i jest z nią juz 5 lat szcześliwy. W pracy tez jest sporo osób po rozwodach i w nowych związkach. Nawet wsród sąsiadów była sytuacja ,że facet odszedł do koleżanki zony i są razem juz kilka lat. vv Jak ty się wychowałaś i obracasz w patologii to jeszcze nie znaczy, że każdy ma tą patologię popierać. Nie każdemu mężczyźnie rozum się z gownami wymieszał, żeby zostawić żonę dla zawodowej prostytutki, którą każdy miał. Dalej walczysz o cudzego męża, który na ciebie sra wielkim goownem :D

Gość gość
I tak cie to cieszy ,że twój maż innym kobietom pluje w ryj jak mówisz? Wybacz ale ja bym z takim facetem 5 minut nie siedziała gdyby nie szanował innych kobiet. Nawet kochanki gdyby ją miał. Nie wiem z czego jestes taka dumna!:/ x Mój mąż nie pluje w ryj kobietom, tylko takim d****** jak ty. Każda by była dumna z takiego męża, a ty wywłoko możesz tylko pomarzyć o jakimkolwiek mężu :D

Gość gość
Patologia? Bo męzczyzni zakochują sie w innych kobietach i odchodzą? Mniejsza to patologia niż byc z żoną zdradzać ja ,a ta jeszcze szczeka jak pies w obronie meza k***y ludzkiej;) Zamknij juz ten swój k***wski ryj wiesniaro. Idz krowy wydój i pilnuj swojej pisdy nie golonej .KUUUUUUUUUUUUUUUUUUURRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Gość gość
szczera suczo nie rób z siebie błazna większego niż jesteś :D:D:D

Gość gość
10.25 TO IDZ MU OBCIĄGNIJ ZAPCHA CI TEN PRYSZCZATY RYJ I NIE BEDZIESZ CZEKAĆ W KONCU:D ale on pewnie woli pieprzyc cie w d**e bo w niej masz czysciej niz w ryju....:D SZMATO po podstawówce :D IDZ odprowadz bękarty osmarkane do szkoły ugotuj zupe za pieniadze z MOPSU I stul pysk. Badz dumna ze swojego smiecia meza.Trafił swój na swego:D

Gość gość
zawsze szczery idź sobie szukać frajera gdzieś indziej bo nie bije kobiet

Gość gość
zawsze szczery nie to ,ze farbowana z Ciebie baba to jeszcze mocny seks lubisz hahahha może jeszcze coś ciekawego o sobie powiesz ?

Gość gość
dziś Kiełbasa psychiczna ku/r/wo z patologii weź leki, bo ci rozsadzi ten łeb napakowany gownami i smrodu narobisz takiego, że cię sąsiedzi zlinczują. Przygłupie, widocznie twój były kochaś woli nieogolone i rzyga na widok twojej wyliniałej, niedorozwiniętej jak u niemowlaka :D