Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kochanice żonatych to k******y bez honoru.

Polecane posty

Gość gość
Żona Ci nie daje?pewnie jest przy kości? Pewnie dziecko jest?

Gość gość
Wariatka wszystko co jej sie przydarzyło wmawia innym kobietom Ma niezłe doswiadczenie w szczaniu ,dotykaniu kijem owinietym szmata itp. Ja preferuje normalny sex I nigdy nie słyszałem o takich udziwnieniach dowiaduje sie od Ciebie. Zatem sikali na Ciebie i kijem cie dotykali? Nie zazdroszcze...Ale słuchajmy dalej co jeszcze z Toba robili Smiało nie wstydz sie vvvv Nie szmaciaro to ciebie każdy facet tak traktuje, dlatego tak się wściekasz, gdy prawdę o sobie przeczytasz. Plują, srają, szczają na ciebie, trąbią i się nie zatrzymują, gdy stoisz przy drodze. Przecież sama się chwaliłaś i żaliłaś nie raz na kafe. Już zapomniałaś? Sklerozę masz, czy gowna ci się z mózgiem wymieszały i bredzisz bez ładu i składu? Lecz się sfrustrowany pomiocie zawodowej prostytutki, bo nigdy chłopa nie znajdziesz na stałe i całe życie przesiedzisz na kafe plując jadem na wszystkie żony. Ja uciekam do męża, bo się już niecierpliwi. :D Jak myślisz co będziemy robić? :D:D:D

Gość gość
Ta kretynka ,która tu tak szczeka to i może miała faceta ale lata świetlne temu. Facet , który chodzi na d***** wcale nimi nie gardzi są mu całkowicie obojętne , traktuje je ja towar w sklepie , wybiera ten co mu się podoba i zaspokaja się. Facet , który gardzi i brzydzi się prostytutek nigdy do burdelu nie pójdzie bo najzwyczajniej w świecie pala mu nie stanie. Jak facetowi stoi pala to za cholerę się nie odleje bo to jest nie możliwe ale wie o tym każdy facet a nie taka stara koofa jak ty. I zapamiętaj sobie jedno faceta nie można zgwałcić ale kobietę tak. Kobieta może się bzykać gdy nie ma z tego przyjemności i udawać orgazm , facet orgazmu udawać nie może , jak mu stoi qootas to znaczy ,ze chce seksu i jest napalony i facet ma zawsze satysfakcje z seksu.

Gość gość
Co będziesz robić z mężem ??? Chyba kanapki hehe hehe hehe

Gość gość
8.29 ciagle powtarzasz ,że masz meza. Nas przekonujesz czy siebie? W takim razie po co zakładasz takie tematy skoro jak twierdzisz maż cie nie zdradza?:D Szczesliwe mezatki siedza z mezami gotuja obiady i wychowuja dzieci ,a nie pisza jakie kochanki to k***y. KAPISZI?

Gość gość
dziś stara korfa to jesteś ty zawodowa dziffko z dworca

Gość gość
hahahahahahaha ale się bulwersują k***y żonatych. dobry temat o was ktoś założył wywłoki

Gość gość
Miałaś isc do meża:D A tak swoja drogą jest czwartek środek tygodnia ,a wy oboje w domu? Bezrobocie was dopadło?:D

Gość gość
8.46 teraz udajesz ze pisze inna osoba i Cie wspiera? Akurat wyswietla mie sie IP( i nie podawaj sie za innych) bo IP JEST TO SAMO:D Ale idiotka :D :D

Gość gość
gość dziś dziś stara korfa to jesteś ty zawodowa dziffko z dworca vv Dziffki i stare koofy ja ty to omijam szerokim lukiem głupia ruro

Gość gość
gość dziś 8.29 ciagle powtarzasz ,że masz meza. Nas przekonujesz czy siebie? W takim razie po co zakładasz takie tematy skoro jak twierdzisz maż cie nie zdradza? xx Bo tak mi się podoba. To jest forum publiczne tępaku i każdy może pisać to co chce. Wbij to sobie to pustego łba. Nie będziesz mi dyktować co mam pisać sfrustrowana ściero. Jak będę chciała to jeszcze 10 takich tematów o tobie założę, żebyś się do reszty własnym jadem zapluła. Chcesz? :D

Gość gość
Pewnie jakaś Stara rozwodka albo ma męża alkoholika

Gość gość
dziś Ja pitole, kim Ty jesteś ? Potwór :/

Gość gość
gość dziś Ta co tutaj wszystkich wyzywa to zwykła szmata pozostawiona przez meza xxxxxxxx Nie wszystkich tylko ciebie obsrana i porzucona przez żonatych ściero z rynsztoka

Gość gość
dziś sama masz chłopa alkoholika co wiecznie leży w krzakach nachlany zaszczany i śmierdzi dlatego wypinasz dopsko cudzym mężom.

Gość gość
dziś Ja pitole, kim Ty jesteś ? Potwór :/ xx Potwór to takie debilne koorfiszcze jak ty. Spójrz w lustro wywłoko to zobaczysz potwora.

Gość gość
gość dziś stara koffo w tym temacie wypowiada się przynajmniej dwóch facetów :) ale ty kretynko same kochanki widzisz :) jebnij z dyńki w ścianę bo na leki już za późno :)

Gość gość
dziewczyny nie karmcie tego TROLLA:)Szkoda na to COS klawiatury;)

Gość gość
Miałaś isc do meża x A ty do roboty. Co klientów nie ma, czy kumpele po fachu ci chętnych podpieprzyły i znudziło ci się stanie przy drodze w wypiętą dopą? :D x 8.46 teraz udajesz ze pisze inna osoba i Cie wspiera? Akurat wyswietla mie sie IP( i nie podawaj sie za innych) bo IP JEST TO SAMO Ale idiotka x Znów masz zwidy idiotko i widzisz to czego inni nie widzą? Tylko jedna k***a na kafe wiecznie bredzi o IP, bo jej się wydaje, że wszyscy są tak głupi jak ona. Nie z nami te numery szmaciaro :D

Gość gość
Nie mam męża alkoholika bo wcale nie mam...wolę cudzych twraz czekam na Twojego hehehe ;)

Gość gość
gość dziś gość dziś stara koffo w tym temacie wypowiada się przynajmniej dwóch facetów ale ty kretynko same kochanki widzisz j**nij z dyńki w ścianę bo na leki już za późno xxxxxxxxx Stul ryja stara koorfo z rynsztoka. Paszła do budy suko!

Gość gość
dziś mój mąż to by nasrać na ciebie nie chciał, żeby sobie przypadkiem dopy nie ubrudzić. tak samo każdy dlatego wiecznie jesteś samotna i zdesperowana zdziro

Gość gość
gość dziś dziś mój mąż to by nasrać na ciebie nie chciał, żeby sobie przypadkiem dopy nie ubrudzić. tak samo każdy dlatego wiecznie jesteś samotna i zdesperowana zdziro vv Twój mąż to i na ciebie nasrać nawet nie chce stara ruro :) o ile go masz :)

Gość gość
hahahahah kafekoorfa sama się przyznaje że nieustannie czeka na cudzych mężów. weź leki prymitywna burdelówko z rozdwojeniem jaźni i osobowości

Gość gość
Twój mąż to i na ciebie nasrać nawet nie chce stara ruro o ile go masz v pewnie, że nie chce, bo sra się do kibla ułomna poczwaro

Gość gość
Stara koorfo warująca od lat na kafe co ma zwidy i zna IP każdego widziałam twojego szpetnego ryja. Ktoś tu stawił twoją fotę w jakimś temacie. Mogłabyś grać w horrorach bez charakteryzacji miotło. Nic dziwnego, że każdy facet wieje od ciebie :D

Gość gość
uuuuu szczera zdzira się zalogowała :D:D

Gość gość
zawsze szczery właśnie Cie stara kofa wykastrowała hahahahha