Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kochanice żonatych to k******y bez honoru.

Polecane posty

Gość gość

Kochanice żonatych to k******y bez honoru.

Gość gość
Przyczepi się taka do nogawki żonatego i czołga się za nim żebrząc, żeby ją przeleciał raz na jakiś czas w krzakach, czy w ciemnym kącie. Jak wryj nie zarobi, aż się krwią zaleje, to nie zrozumie dzifffka. Walić w mordy głupie koorfy, bo się inaczej nie odczepią

Gość gość
Ja ostatnio uczepiłam się rozporka cudzego męża i mimo, że się wzbraniał jak mógł, krzyczał, że kocha żonę, więc nie może jej zdradzić i nie jest podłą świnią, to mimo tego udało mi się go obezwładnić i zaspokoić oralnie, następnie zgwałciłam go klasycznie

Gość gość
Błagałam o seks cudzego męża a on na to, że jestem bardzo ładna, ale żony nie zdradzi, bo szanuje siebie i ją . I jakby ją zdradził, to znaczyłoby, że ma ją za szmatę, co i tak nigdy nie odejdzie. Więc wzięłam go sobie na siłę

Gość gość
a tak się wzbraniał biedak, mówił, że żonę szanuje i nigdy ją na pośmiewisko nie wystawi. I dla 5 ciu minut przyjemności nie zniszczy żonie życia , bo żonę kocha z całego serca

Gość gość
Też tak miałam, ale nie musiałam go brać siła, chociaż też mówił że żonę kocha

Gość gość
heh żartuję oczywiście z tym braniem na siłę

Gość gość
już się qrwiszony zleciały i bredzą od rzeczy. dobrze wiesz głupia qrwo ze jesteś nikim dla niego. zony nie zostawi choćbyś nie wiem jak często mu dope lizała. :D:D

Gość gość
Ale ja nie chcę żeby żonę zostawiał, tak jak jest jest dla mnie idealnie. Acha i ja go o nic nie muszę prosić. Raczej to on prosi, a że jest fajny, to czemu mam odmówić ? Podoba mi się to :) A dla Ciebie mogę i być nawet q*****, wiesz gdzie to mam, ? :)

Gość gość
ale ty nie tylko dla mnie jesteś qrwą lecz i dla wszystkich. każdy mówi, ze jesteś qrwą, co daje na gwizdnięcie i błaga o jeszcze. nie kłam, bo wszyscy wiedzą, że to ty latasz za nim z wypiętą dopą. on ma fajną żonę i seks z nią, wiec nie musi ciebie prosić. przecież to ty jesteś w potrzebie

Gość gość
dziś Nie przeszkadza ci to, że on rano z żoną się kocha, a później tobie daje penisa do wylizania? Albo żonę wyliże, a tobie da na przywitanie soczystego buziaka? :D

Gość gość
Hmm dla wszystkich jestem k***a :) ciekawe , nie decyduj za wszystkich. Nie znasz mojego kochanka, nie znasz sytuacji więc może się nie wypowiadaj. A jeśli Ciebie mąż zdradza i to Cię boli, to zrób coś z tym a nie wyzywaj się na innych.

Gość gość
dziś nie przeszkadza mi to tak jak jemu że mam meza, to taki układ jest :)

Zgadzam się z autorką, wszystkie kochanki to k***y bez honoru, a wszyscy żonaci posiadający kochanki to spoko faceci przecież i siłą są przez kochanki do łóżka zaciągani :D :O

Gość gość
mogą byc problemy zwłaszcza jak jakaś baba pcha sie z butami w małżeństwo,dla samotnej pracownicy jednego z przeszkoli w Oświęcimiu, żonaty facet to łatwy łup,w grudniu byli w sanatorium i tam sie wszystko zaczęło ,namiętne pocałunki macanki niby przez spodnie ,dotykanie piersi,a po powrocie spotkania niby we Wrocławiu i cały czas mi powtarza jakie to ja mam piękne piersi ,to co ona miała obwisłe,i co patrzyli sobie w oczka ,zapraszała Go do siebie na weekend PO CO na ostry seks,rozmawiałam z Nią przez tel namąciła mi w głowie bo PSYCHOLOG wiedziała jak mi namącić ,ale ochłonęłam,owszem skończyli ze sobą 14 lutego ,miedzy mną a mężem pewnie wszystko jeszcze sie ułoży mąż teraz sie bardzo stara żałuje tego co sie stało Chciała bym Ją kiedyś spotkać i dać w PYSK ,wiem ze góra z gorą sie nie zejdzie ale człowiek z człowiekiem owszem ,nie wiem jak sie dalej potoczy czy czasem nie pojadę spojrzeć Jej w oczy [ córki mnie na to namawiają ].Na razie muszę sobie poradzić z myślami jak ją dotyka jak sie całują jak wkłada jej rękę gdzie nie powinien,jaka ona szczęśliwa podniecona . Także Pani MC może czytasz i może sie spotkamy

Gość gość
A ja mam takiego żonkosia za kochanka i nie mam żadnych wyrzutów sumienia. Wręcz przeciwnie odpowiada mi taki układ. Ona mu robi pranie, jedzenie i sprzątanie a ja się z nim gzię dla przyjemności. No i dodam że on za mnie wszędzie płaci.

Nie przeszkadza ci to, że on rano z żoną się kocha, a później tobie daje penisa do wylizania? Albo żonę wyliże, a tobie da na przywitanie soczystego buziaka? x To w obie strony działa :D A nie przeszkadza Tobie to ,że Twój luby zdradza Ciebie (nie kochankę, ona wiedziała,że będzie się facetem dzielić) a ty zamiast coś z tym zrobić szukasz winnych nie w tym miejscu? :D Z tej dwójki : żona i kochanka to ta pierwsza się bardziej nie szanuje wiedząc,że luby ją zdradza i trwając w takim związku

Gość gość
A ja mam takiego żonkosia za kochanka i nie mam żadnych wyrzutów sumienia. Wręcz przeciwnie odpowiada mi taki układ. Ona mu robi pranie, jedzenie i sprzątanie a ja się z nim gzię dla przyjemności. No i dodam że on za mnie wszędzie płaci.

Gość gość
Jak czytam takie posty, z ciekawości li tylko, to się zastanawiam, dlaczego kobieta /żona kieruje swój atak agresji w stosunku do drugiej kobiety zamiast do swojego męża.Bowiem to on jest wiarołomny, nielojalny, to on nie ma dla niej serca ani szacunku, a nie jakaś obca kobieta. Należałoby by się zastanowić, czy to nie jego w przedbiegach wywalić ze swojego życia, ponieważ to on jest zwykła świnią bez charakteru drogie Panie.

mąż teraz sie bardzo stara żałuje tego co sie stało x Raczej tego,że się wydało żałuje , jakby żałował tego co robi, to by sam to skończył nim byś zdąrzyła się o wszystkim dowiedzieć, ale ty przecież wiesz lepiej,że on biedny taki pkrzywdzony jest i tak mu żal,że nie ma dwóch par piersi do macania, tylko jedną :D Głupiaś jak but,on tak żaluje,że teraz się pewnie zacznie lepiej ukrywać i znając życie z tą samą co wtedy dalej Ciebie zdradzał będzie :D

Gość gość
A wiecie że ja nie tylko się gze z kochankiem. Rozmawiamy, przytulamy sie, patrzymy się w oczy uśmiechamy do siebie. Nie zawsze jest seks. Robimy że sobą to, czego nam obydwojgu brakuje :)

Gość gość
gość dziś mogą byc problemy zwłaszcza jak jakaś baba pcha sie z butami w małżeństw...... xxxxxx Myślę, ze Twój maż niczego nie żałuje, tylko przekalkulował co dla niego lepsze, jest zwykłym zdrajcą, a TY, mu dajesz szansę. Błąd, bo jest niewiarygodny, a rżnie teraz anioła. Zdradził wszystko co kochałaś zastanów się nad tym. To on Cię zdradził, ma mózg powinnien myśleć, chyba , ze mysli inna glówka, a jezeli tak, to powtórzy to nieraz. Zastanów się.

Gość gość
dlaczego kobieta /żona kieruje swój atak agresji w stosunku do drugiej kobiety zamiast do swojego męża x Ponieważ taka kobieta nie che odejść od męża bo nigdy nie pracowała i do tego ma dzieci (2-4) na wychowaniu a ,ze łatwiej żyje jej się ze świadomością o tym ,ze maż został wykorzystany niż ,ze zrobił ja w balona i ktoś winny musi być -kochanka :)

Gość gość
Pavlo1985 dziś Nie przeszkadza ci to, że on rano z żoną się kocha, a później tobie daje penisa do wylizania? Albo żonę wyliże, a tobie da na przywitanie soczystego buziaka? x To w obie strony działa A nie przeszkadza Tobie to ,że Twój luby zdradza Ciebie (nie kochankę, ona wiedziała,że będzie się facetem dzielić) a ty zamiast coś z tym zrobić szukasz winnych nie w tym miejscu? Z tej dwójki : żona i kochanka to ta pierwsza się bardziej nie szanuje wiedząc,że luby ją zdradza i trwając w takim związku xxx A gdzie ja tłumoku napisałam, że maż mnie zdradza? No gdzie? Psychiczna kochanica, co wszystkim żonom wmawia zdrady założyła sobie nowe konto na kafe - Pavlo1985 :D Zadałam ci proste pytania debilko na które odpowiedzieć nie chcesz, bo doskonale wiesz, że żona twojego kochasia nie wie o twoim istnieniu. Gdybyś do niej poszła łajdaczko, to dostałabyś w pysk, a kochaś poprawiłby z drugiej strony i w taki właśnie sposób zakończyłby się twój romans z żonatym

Gość gość
każda kochanica tylko czeka na to żeby to żona zrobiła jej przysługę i odeszła od męża bo zdaje sobie sprawę że kochanek nigdy się nie rozwiedzie. będzie się szmacić ścierwo warować latami jak suka wydzwaniać kombinować szantażować i niewinnej żony czepiać ale się nie odczepi szmacisko bez godności i honoru. chyba faktycznie musi w pysk zarobić aż jej się łeb wywinie wokół własnej osi dopiero zrozumie że w małżeństwie nie ma miejsca dla trzeciego czyli takiej kurwy jak ona.

Gość gość
Oj nie każda, mylisz się :)

Psychiczna kochanica, co wszystkim żonom wmawia zdrady założyła sobie nowe konto na kafe - Pavlo1985 smiech.gif x :D :D :D :D Jestem facetem, a to konto ma już ponad 4 lata :D :D :D :D Prawda boli?

dopiero zrozumie że w małżeństwie nie ma miejsca dla trzeciego czyli takiej k**wy jak ona. x Moim zdaniem żona powinna męża, a nie kochankę o tym uświadamiać, wkońcu to mąż zdradza żonę z kochanką ,a nie kochanka zdradza żonę :D

Gość gość
Głupie te żony co się uniosły honorem rozwiodły i oddały męża kochance, bo tym kochankom zupełnie nie przeszkadza, że zdobyty podstępem kochaś też je zdradza z kolejnymi kochankami.

Gość gość
Ja jestem kochanką żonatego, ale wcale sie go nie uczepiłam, ja mam podejście do facetów, ze jak nie to nie, wiec też muszą sie starać, nigdy za żadnym facetem nie biegałam, a ze on zdradza żonę to gdyby nie ze mną zradziłby z kazda inna