Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kochanice żonatych to k******y bez honoru.

Polecane posty

Gość Olejekjojoba
Trudno dyskutuje się z osobami, które nie czytają ze zrozumieniem. Ja o wodzie wy o smrodzie.

Gość inna Asia
Ta "pani" od Marzeny Cz. Masz nierówno pod sufitem. To Twój "kochany mąż Janusz" sprawił, że poczułaś się jak kawał ście/rwa, a nie Marzena Cz. To swojemu "kochanemu, czułemu mężowi Januszowi" przypi/erdol z pięści w splot słoneczny aby oddech stracił i skop krocze. Jak można nienawidzić innej kobiety za to, że jej mąż to kurw/iarz? I mało tego ten Twój mąż debil opowiedział Ci o niej wszystko, łącznie z tym jak się nazywa, gdzie pracuje itd. A że się teraz stara? A która weźmie starego pryka "na zawsze" i będzie mu obiady gotowała, a na późną starość tyłek podcierała? Kobieto ogarnij się!!! Jesteś dla niego ubezpieczeniem na starość :D i pogódź się z tym :D A że auto sprzedał - też mi poświęcenie... Nawet nie masz pojęcia jak żałosna jesteś.

Gość inna Asia
jak mnie denerwuje - jak nie pokazują się moje wiadomości :P

Gość gość
Olejekjojoba dziś Haha Jesli facet ma seks w domu z zona to nie szuka kochanki. vv vv Facet wcale nie musi szukać kochanki. To nic warte baby bez honoru i ambicji proponują żonatym mężczyznom seks bez zobowiązań gwarantując że żona nigdy się nie dowie a jak facet chce zakończyć ku/restwo to zaczynają szantażować że o wszystkim powiadomią żonę. Wydzwaniają do faceta i szantażując chcą go wyciągnąć z domu. Jojoba chcesz mi usilnie wmówić że szmaciska bzykające się dla sportu z żonatymi mają honor? Przecież to są szumowiny społeczne i niczym nie różnią się od zawodowej prostytutki.

Gość gość
14:42 no i tak kończą te szmaciory kochaś się z nich naśmiewa wszyscy nimi gardzą .

Gość gość
inna Asia to zapewne szmacisko z Oświęcimia, bo skąd by znało imię tego żonatego faceta :D

Gość Olejekjojoba
Jak facet nie bedzie chcial zdradzic to takie "szmacisko" nic nie wskora nawet gdyby mialo zlota cipe i lechtaczke z rubinem. A okazje trafiaja sie zawsze, mi wielu facetow proponuje seks bez zobowiazan i dyskretnie, ale odmawiam bo mam meza. Po takim zdarzeniu od razu mowie mezowi zeby potem nie bylo jakichs glupich pomowien.

Gość 7Echo7
Widzę kolejny temat o "trójkątach" i jak zawsze wrzucanie wszystkich do jednego worka. Czytając Państwa wpisy mogę wnioskować , iż 90% osób wypowiadających się tutaj to " nieskazitelne anioły", nie pozostaje mi nic innego jak tylko pogratulować :) pójdą Państwo w "butach do nieba". A jak wiadomo w przyrodzie musi zostać zachowana równowagą, zatem kto inny będzie tym "podłym", "żałosnym" i "bez honoru". Pragnę tylko nadmienić, iż nie zawsze osoba której się przysięgało przed ołtarzem pozostaje naszym wspaniałym "misiaczkiem" , "słoneczkiem", "kochaniem" przez resztę wspólnego życia. Gdyby ludzie się nie zmieniali trwalibyśmy wszyscy w nieskończonej idylli. Biorąc pod uwagę fakt, iż związek małżeński to "dwie osoby", obie składają takie same przysięgi , a co z tego wynika o dobro i szczęście małżeństwa są odpowiedzialni w takiej samej mierze. Tak samo muszą o nie dbać. Kiedyś dane mi było przeczytać mądrą sentencję , iż ze związkiem każdym jednym jest jak z ogniskiem. Niestety ludzie czasami nie potrafią wykorzystać danych im szans. "Fundamentem" rodziny są małżonkowie/partnerzy , oni budują to na czym będzie opierała się ich rodzina. Niniejszym, proponuję zaczynać od poznania sedna problemu i przyczyn, a nie od razu przechodzić do samych skutków wraz z "wyrokami". Pozostaję w szacunku dla każdego z Państwa.

Gość gość
mezatki to szmaty bez godnosci

Gość gość
napisała anka porzucona przez żonatego :D

Gość gość
W miłości nie ma honoru... W miłości honor zostawia się za drzwiami.....

Gość gość
Nie będę dziś dużo pisać trochę brak czasu,Ale muszę wyjaśnić ze mój mąż nie ma na imię Janusz lecz Sławek,i miło mi słyszeć ze ta Marzena to zwykła zdzi_a skoro jeszcze był jakiś Janusz ,wnioskuje ze też żonaty ,to kochanka zdradziła z następnym kochankiem SZOK ,zwykła szmat a i K u r E w K a

Gość gość
Tą inna Ania chyba zatkało,wydała koleżanke ,że lubi ta Marzena żonatych facetów w Oświęcimiu już jej brakło kochanków

Gość gość
Mamy XXI wiek i nikt nie bedzie mowil kobiecie z kim ma uprawiac seks a z kim nie. Dzisiejsi mezczyzni sa beznadziejni a jak ktos ma zone to znaczy, ze nadaje sie na zwiazek. Przeciez nie bedziemy spotykac sie z jakims 30 letnim prawiczkiem bez prawa jazdy! Jak chcecie takiego zonki to czemu tez go olalyscie?! Tez takiego nie chcecie tak jak my wiec wyluzujcie!

Gość gość
I Tak z czystym sumieniem spotykasz się z żonatymi facetami jak ta Marzena z Oświęcimia przedszkolaka psycholog,i wyprawia takie coś

Gość gość
gość wczoraj Mamy XXI wiek i nikt nie bedzie mowil kobiecie z kim ma uprawiac seks a z kim nie. Dzisiejsi mezczyzni sa beznadziejni a jak ktos ma zone to znaczy, ze nadaje sie na zwiazek. Przeciez nie bedziemy spotykac sie z jakims 30 letnim prawiczkiem bez prawa jazdy! Jak chcecie takiego zonki to czemu tez go olalyscie?! Tez takiego nie chcecie tak jak my wiec wyluzujcie! x Ty ku/rwa XXI wieku żony to sobie mężów wybrały i założyły rodziny z tymi mężczyznami, a ty ścierwo jesteś dla nich obcą babą, darmową dopodajką, która obciąga każdemu chętnemu. Widzisz dzi/wko różnicę? 30 letniemu prawiczkowi bez prawa jazdy też obciągniesz, jak cie żonaty przepędzi, albo jego żona ci wpierdzieli śmieciaro.

Gość gość
gość dziś Wyluzuj! Poco te brzydkie slowa? Singielki tez chca miec seks z fajnym mezczyzna czyli zajetym najlepiej zonatym. Mezczyzna, ktorym nie zainteresowala sie kobieta a tymbardziej taki co nie uprawial seksu jest beznadziejny wiec podziel sie mezem z innymi kobietami. My tez chcemy prawdziwego mezczyzny.

Gość gość
8.55 i 7.57 - napisał 30 - letni prawiczek z kompleksem braku prawa jazdy podszywający się pod kobietę

Gość gość
ty nie jesteś kobietą tylko szmatą do podłogi co wyciera świniom nogi :D

Gość gość
podziel sie mezem z innymi kobietami. My tez chcemy prawdziwego mezczyzny. x A ty się podzielisz jak już złapiesz jakiegoś frajera? Ile mi zapłacisz za wynajęcie mojego męża na godzinę, bo za darmo to tylko w ryj możesz zarobić dzi/wko z dworca.

Gość gość
Do gość 7,33 Masz rację ,ja po tej szmacie z Oświęcimia to tak pojadę ze odechce jej się żonatych ,dobrze ze mieszkamy daleko od siebie 300 km bo nie wiem jak by to się skonczylo,ja w porę się zorientowałam i do niczego między nimi nie doszło,prócz pocałunkow i macanek,mąż powolutku mówi mi jak i co jak do tego doszło ,powie mi wszystko wymusze na nim ,teraz widzi w jakim jestem stanie i nie chce mnie denerwować,ja tej babie chyba nigdy nie wybacze ,dla mnie mimo wykształcenia to DZIW-A Oswiecimska ,nikt nie chce ruszać nawet kijem ,to żonaty łatwy łup

Gość gość
No co jest łachudro? Pytam po raz kolejny ile mi zapłacisz? Taka biedna jesteś, ze cię nie stać? Chcesz, żebym się dzieliła swoim mężem, to kasa mi się należy parszywa suko.

Gość gość
Ha ha ha robisz z męża dziwke męska fo zarabiania pieniędzy. Pewnie mąż dumny ze swojej żony. :P

Gość gość
dziś i czego kobyło rżysz? Siano widzisz? Za darmo stara ku/rwo to tylko w ryj dostaniesz. Zapamiętaj sobie!

Gość gość
Tępic Kochanowice ,dziw- i kur-y Razem z tą z Oświęcimia wykształconom LAFIRYN-E

Gość gość
Tak maz ktory zdradza tez jak k***a czy kochanka czy maz zdradzajacy na to samo wychodzi.

Gość gość
SUKA NIE DA PIES NIE WEZMIE

Gość gość
zonaci szukaja kochanek.

Gość gość
Krótko mówiąc- kobiety, szanujcie się, i nie róbcie tego innym kobietom. Bo karma wraca, i w przyszlosci poczujecie na wlasnej skórze, jak to jest byc zdradzaną.