Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kochanice żonatych to k******y bez honoru.

Polecane posty

Gość gość
NA FORUM KAFE w temacie j.w. PILNE POTRZEBNY LEKARZ PSYCHIATRA!!! Ludzie pora wybrać się do lekarza, bo w waszych głowach nie tylko siano i sieczka lecz rak was toczy.

Gość gość
10.40 ja akurat lubie cipki jak u dziewczynki.Moi koledzy też. Dojrzałe są takie sine i powyciągane:) Nie ma to jak cipka ogolona i dziewczeca:)

Gość gość
10.40 Ha przyznała sie ,że ma kłaki w d***e porośniete.GLAJDA:D

Gość gość
dziś kiełba ty kafeteryjna k***o wypuszczana z wariatkowa raz na jakiś czas w*********j pod latarnie a nie się wpierdzielasz do cudzych rodzin mopsiaro co żyje z zasiłku dla bezrobotnych i z tego co wyżebrze od ludzi. s********j do śmietnika grzebać śmierdząca żebraczko, co wygrzebuje zgniłe reszki i je żre

Gość gość
gość dziś 10.40 Ha przyznała sie ,że ma kłaki w d***e porośniete.GLAJDA x Kto się przyznał psychiczna prostytutko z łysą pizdą wiecznie rozkraczoną? :D

Gość gość
kici kici, mow do mnie kociaku x to ,ze lubisz chłopców to już wiem , coś jeszcze ? no pochwal się zawsze szczery

Gość gość
Kiełbacha k***o parszywa stul ryja i nie podskakuj, bo ci podeślę opiekę społeczną i zabiorą ci bękarta. Zamiasat zajmować się swoim pomiotem ze zbiorówki, to na kafe ujadasz całymi dniami

Gość gość
przecież od dawna wiadomo, że szczery to tępa sucz co udaje faceta

Gość gość
10.45 sama sie przyznałaś ,że ówj mezus woli twoja rozciągnieta owłosiona p**d;/ e:D Fujjjjj pewnie g****o ci na tych kudłach tam wisi.....obrzydliwa jesteś:/ Idz stad bo sie porzygamy

Gość gość
Kiełbasa nie kłam twojego brata niedojdę to żona w dope kopnęła prawie 25 lat temu i życie sobie ułożyła już dawno. Znać go nie chce ani była żona ani jego dziecko, bo wstydzi się, że ma biologicznego ojca debila. Od dziecka woli ojczyma nazywać tatą i to do niego się ze wszystkim zwraca, a twój braciszek niedorozwój umysłowy dorwał niedawno wieśniarę z końskim ryjem, której nikt nie chciał, bo każdy ją we wsi przeleciał, jak była pijana. Teraz też się d***** puszcza na prawo i lewo, a twój przygłupi brat wychowuje cudzego dzieciaka i myśli, że to jego. :D Jesteś zerem wywłoko. Żonaty facet od lat ucieka przed tobą i mówi ci s********j, a ty latasz za nim k***o z wywieszonym jęzorem i wypiętą dopą.

Gość gość
dziś Przygłupia koorfo na ciebie od lat każdy rzyga i sra. Idź stąd syfiaro, bo smrodu na kafe narobiłaś

Gość gość
Wybaczcie drogie panie.Te przekleństwa pisze moja zona której juz nie mam siły pilnować. Uroila sobie ze mam kochanki i wszędzie je widzi. Wczoraj wpadła do mieszkania naszych nowych sąsiadów i wyzywala ta kobietę od dziwek i od moich kochanek:\ to samo robi na ulicy.Wyzywa one kobiety.Leki juz nie pomagają wiec pilnujemy ja na zmianę.Teraz na rano sama została i znów tu pisała.Przepraszam ona jest po prostu psychicznie chora czekamy na miejsce w oddziale zamkniętym.

Gość gość
już głupia d***** nie wie co ma pisać. przedwczoraj pieprzyła że jest kochanką wczoraj była facetem a dziś jest facetem kochanką i nawet cudzym mężem. ale idiotka ha ha ha

Gość gość
przyznaj się nam lepiej głupia k***o bez honoru ile już lat uganiasz się za cudzym mężem który wieje przed tobą jak przed zarazą :D:D

Gość gość
no i głupia kiełba się zmyła jak ktoś prawdę napisał o niej i jej patologicznej rodzince.

Gość gość
suki które nie potrafią zatrzymać faceta przy sobie nie powinny tworzyć związków, takie trzeba omijać z daleka bo omami francaa a potem trzeba szukać kochanki na boku

Gość gość
dziś suką to jesteś ty sfrustrowana k****, co przed każdym się rozkraczy i trzeba trzymać cię na łańcuchu, żebyś nie gniła się po całej wsi. Skoro facet się nie rozwodzi prymitywie to znaczy że nie chce, że dobrze mu z żoną i ta żona nie musi go trzymać, bo jej maż nigdzie nie ucieknie.

Gość gość
Ten cały braciszek kiełby to nałogowy alkoholik i złodziej. Nie trzeźwieje to od lat. Non stop tylko chla, ludzi okrada i po lekarzach się włóczy po zwolnienia lekarskie. Nic dziwnego, że go pierwsza żona zostawiła krótko po ślubie. Ta druga chla razem z nim, a później się szarpią i kłócą, że cały blok ich słyszy.

Gość gość
>>>>>Wiesz co to jest honor o którym piszesz w tytule? Nie wiesz bo go nie masz...Ktos kto ma honor odchodzi bez słowa i nie rzuca się jak pchla na aksamicie.Wiec odejdź od męża zdrajcy i przestań tu ludziom ciemnotę wciskać<<<<< Ty stara ruro psychiczna nie będziesz mówiła żonom co maja robić ze swoim życiem. Sama się odpierdziel od żonatego jak cię nie chce śmieciu.

Gość gość
Zajrzałam tu z ciekawości, mam pytanie: Czy Wy tutaj zgromadzeni potraficie prowadzić rozmowę bez takich epitetów? ? tego się czytać nie da. No i świadczy o was. Wychodzę.

Gość gość
Ty stara ruro psychiczna nie będziesz mówiła mężom co maja robić ze swoim życiem. Powiedz swojemu mężowi qrfiarzowi aby odpierdzielil się od mężatki bo ona nie chce takiego śmiecia.

Gość gość
>>>>>Ty stara ruro psychiczna nie będziesz mówiła mężom co maja robić ze swoim życiem. Powiedz swojemu mężowi qrfiarzowi aby odpierdzielil się od mężatki bo ona nie chce takiego śmiecia.<<<<< Wyobraź sobie stara ruro psychiczna, że żona ma prawo mówić własnemu mężowi co ma robić ze swoim życiem bo małżeństwo to jedność. Ja swojemu nawet nie muszę mówić, bo mój maż ma gdzieś takie śmieci jak ty. Twój mąż najwidoczniej też cię olał parszywa qrwo skoro czepiasz się cudzego i licz się forumowa dzifko ze słowami, bo mojego męża to na oczy nie widziałaś.

Robi się coraz ciekawiej,zaczynają się po oczach drapać i za kudły szarpać :D Idę po popcorn

Gość gość
dziś odp*****l się k***o od cudzego małżeństwa i nie zmuszaj czyjegoś męża, żeby cię roochał, bo pawia puści na ciebie

Gość gość
Kiełbasa k***o j****a znana na całej kafe i nie tylko od wal się od żonatego, bo ci znów wywali psie gowno na łeb. Już zapomniałaś jak spierdzielałaś z reklamówką pełną psiego gowna na łbie? Chcesz mieć powtórkę z rozrywki? :D

Gość gość
Patologia tu pisze Ludzie opanujcie sie Po co tu bluzgacie Jak sie baby chca puszczać z żonatymi to niech sie puszczają MASAKRA ! Nie da sie juz tego czytać

Gość gość
Wyobraź sobie stara ruro psychiczna, że mąż ma prawo mówić swojej żonie co ma robić ze swoim życiem bo małżeństwo to jedność. Ja swojej nawet nie muszę mówić, bo mja żona ma gdzieś takie śmieci jak twoj mąż . Twój mąż najwidoczniej też cię olał parszywa qrwo skoro czepiasz się cudzego i licz się forumowa dzifko ze słowami, bo moją żonę twój mąż qoorfiarz to na oczy nie widział.

Gość gość
dziś a tobie kretynko znów się wszystko pomieszało, że już sama nie wiesz kim jesteś? zechlałaś się czy naćpałaś? uważaj, żebyś nie przedawkowała :D

Gość gość
dziś a tobie kretynko znów się wszystko pomieszało, że już sama nie wiesz kim rozmawiasz? zechlałaś się czy naćpałaś? uważaj, żebyś nie przedawkowała smiech.:)