Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

skad wy bierzecie tych facetow co chca seksu od razu

Polecane posty

Gość gość

czytajac kafeterie mam wrazenie, ze zyje w innej rzeczywistosci, ze seks na trzeciej randce to obowiazek i tak dalej, tymczasem mam wiele kolezanek, ktore czekaja z seksem pare miesiecy, ja tez taka jestem. Mam chlopaka od 5 miesiecy, seksu jeszcze nie bylo, jestem dziewica i nie jestem na to gotowa i on to rozumie, nie naciska. Jak czytam kafe to dla mnie jakis kosmos.

Gość gość
Bo większość kobiet z tego forum jest rozwiązła i puszczalska i to nie jest tak ze faceci nalegają, a one muszą... one same chcą szybkiego seksu bo bez tego żyć nie potrafią, poza tym myślą że jak szybko dadzą tyłka to facet z nimi zostanie, a potem zwalają winę na facetów :P

Gość gość
najlepiej wsród mlodych gibkich i jurnych studentów. lubie młode miesko, a za 50 zl masz calą noc karuzeli na jego q**sie :P

Gość gość
Puszczalskie kobiety trafiają na puszczalskich facetów, czyli ogólnie mówiąc trafia swój na swego.

Gość gość
ekhm. 3 lata trzymałam cnotę dla Antka, a on sie qrwil z mężatkami. Także p******** takie układy i zamierzam teraz nadrobić z nawiązką, a co, należy mi się. Nie zebym potem na stare lata pluła se w brode, że nie poużywałam :D

Gość gość
Kwestia co dla kogo jest ważne, dla tych bardziej prymitywnych najważniejszy jest seks i oni szybko się na to decydują, a dla tych dla których liczą się uczucia wyższe ważniejsza jest więź emocjonalna i ci czekają z seksem aż będą pewni swoich uczuć.

Gość gość
hm ja akurat nie trzymam cnoty ani nie jestem jakos strasznie religijna :P tylko naprawde poki co nie jestem gotowa. Nie mam ochoty sobie pouzywac, bo nie mam wielkiego apetytu na seks jak kogos nie kocham :P moj chlopak powoli to we mnie rozbudza. Nie wyglada mi na takiego, ktory by poszedl do mezatek :P heh.

Gość gość
znawca apetytów się znalazł :D

Gość gość
każdy robi jak uważa:)

Gość gość
Mają ochotę to się bzykają i nie ma w tym nic złego, najzabawniejsze w tym wszystkim jest to że część kobiet po takim szybkim seksie oczekuje czegoś więcej :P