Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam 7 dzieci i zlozylam wniosek na 500 plus nawet niewiecie jak mi sie poprawi

Polecane posty

Gość gość

To sa pieniadze jak druga pensja

Gość gość
Brawo Ty. -10/10

Gość gość
No super po prostu

Gość gość
Siedmioro? Brawa za odwagę! : )

Gość gość
Aż strach pomyśleć jak wygląda twój biust po tej siudemce

Gość gość
Jestem Ojciec Wirgiliusz i mam 123 troje dzieci. Policzcie sobie ile to będzie hajsu.Opłacało sie, a ile przyjemności!

Gość gość
Siódemce sorki błąd ort.

Gość gość
Ale twoja pusia musi być rozklapiocha :D

Gość gość
żal nie było rozmiarów gumek ?czy może jesteś taka tępa blachara że nie umiałaś założyć gumy do pracy idz a nie tylko jak jakiś uchodzca na socialu w*********j

Gość gość
teraz każda rodzina będzie udawać biedaków żeby wyrwać kasiore od państwa

Gość gość
Pewnie Świętojebliwa która nie wie co to jest antykoncepcja, bo przecież to zło największe! !!

Gość gość
A co powie d***** która bez gumy bd miała 10 klijentów dziennie

Gość gość
Pewnie kase dostaniesz a rzeczy ubrania wózki najtansze będziesz kupywała a reszte kasy na imprzey i inne rzecz a pózniej jazda bez gumy i następne 7 bachorów kto będzie je pilnował i kontrolował żeby nie zeszły na złą droge jak matka tak żeby chuj was strzelił wszystkich i te dzieci

Gość gość
Pieniądze z 500+ muszą być wydane na potrzeby dzieci, jeżeli będziesz je marnowała na wódę to zostaną ci zabrane. A i musisz prrowadzić rozliczenie, co, kiedy i za ile kupiłaś z tych pieniędzy.

Gość gość
12 dzieci plus 500 plus 200

Gość gość
nawet niewiecie jak mi sie poprawi x No jak nie wiemy, jak wiemy.

Gość Podatnik
znowu doczepili mi następne kilka obcych mord do wyżywienia za moje pieniądze, kiedy zacznę w końcu zarabiać tylko na siebie w tym kraju złodziei?

Gość gość
ruchac sie tylko po to zeby miec te 500zl ,sprowadzac dzieci dla kasy a nie z milosci, to bezsensu leczcie sie! ja wole jechac do pracy za granice i tam zarobic porzadne pieniadze ,niz sprowadzac dzieci bez milosci.

Gość gość
ruchac sie tylko po to zeby miec te 500zl ,sprowadzac dzieci dla kasy a nie z milosci, to bezsensu leczcie sie! ja wole jechac do pracy za granice i tam zarobic porzadne pieniadze ,niz sprowadzac dzieci bez milosci.

Gość gość
kasa tylko kasa nic wiencej

Gość gość
Super! :) Podziwiam Cie za tą 7mkę! Bardzo fajnie,ze sytuacja finansowo Wam sie poprawi. Ja mam jedynaka i nie dostane nic.

Gość gość
dziś ten program pokazuje prawdziwe oblicze polityków, traktują ludzi przedmiotowo jako maszynki do tyrania na państwo i płodzenia kolejnych podatników niewolników

Gość gość
a takie sie ****ają żeby mieć 500zl siedzieć śmierdząca p***a w domu i grzebać kolejne ,do roboty kwoki a nie żebrać na państwie, do roboty to dwie lewe ręce, patologia bo tylko patologii się należy 500zl.

Gość gość
a takie sie ****ają żeby mieć 500zl siedzieć śmierdząca p***a w domu i grzebać kolejne ,do roboty kwoki a nie żebrać na państwie, do roboty to dwie lewe ręce, patologia bo tylko patologii się należy 500zl.

Gość gość
Bardzo się cieszę! Przy takiej gromadce jest co robić, a pieniędzy stale brakuje- wydatki są ogromne.

Gość gość
Bardzo się cieszę! Przy takiej gromadce jest co robić, a pieniędzy stale brakuje- wydatki są ogromne.

Gość gość
Gratuluje pustego łba zamiast iśc do pracy to dzieci dla kasy bez miłości to będzie niez£a patologia jak będą starsze będą nie grzeczne bić się będą kłótnie jak będziesz mamusio pilnowała te bachory póznie zaczną słuchać Gangu Albanii i będą ci jechały

Gość gość
no i patologia będzie się ****ać żeby mieć 500zl bo w patologii zawsze się rozmnażają a matka która ma 1 dziecko co sama wychowuje bez ojca i uczciwie pracuje, jej się nie należy, to jest chory ,kraj państwo. Samotnej matce z 1 dzieckiem tez jest ciężko bo wszystko kosztuje, a oni tylko patologii dają 500zl, gdzie jest sprawiedliwość w tym kraju?

Gość gość
Haha, ludzie widzieliscie reportaz z ta kobieta ktora kompletnie pijana w zaawanasowanej ciazy zataczala sie na ulicach. Urodzila to biedne dziecko, zabrali jej, a teraz stara sie zeby jej dziecko oddali bo ma juz jedno i potrzebne jej 500 zl. Brzydze sie ludzmi ktorzy beda sie plodzic dla tych 500 zl. Tylko patologia bedzie tak robic. Normalny czlowiek nie zdecyduje sie na dziecko bo dadza mu 5 stow. Wiec ten caly program wspiera polska patologie na wsiach, ktora i tak wychowa nastepne pokolenia pijusow i krow rozplodowych.

Gość gość
Jak j****y Arab uchodzca tylko social i dawanie d**y