Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam 7 dzieci i zlozylam wniosek na 500 plus nawet niewiecie jak mi sie poprawi

Polecane posty

Gość gość
Ty chora psychicznie k****************o Nie było cię stać na gumki a dzieci chcesz wychowywać dobre ci żebyś. Złapała Hiv a dzieci niech będą upośledzone z downem albo czym innym prostaczko

Gość gość
Umiałaś wystawiać c******e na pokaz że byle kto ci włożył cchhuujjaa terar ty tego pilnuj

Gość gość
Materialna dzifko

Gość gość
Hahahahaha głupia babo nie wiedząca co to anty i co ci da te 3500 zł jak w trzecim świecie będziesz żyła pozdrawiam nie dorobie widze że nawet szkoły nie skończyłaś i pewnie masz max17 lat i wpadłaś z taką gromadką zdziro

Gość gość
Dokładnie mam 23 lat a od 17 miałam pierwsze dziecko

Gość gość
No i dobrze zdychaj od hiv dzifko

Gość gość
Piszecie tylko hejty bo zazdrościcie kasy

Gość gość
Kasy hahaha 3500 na 7 bachorów i ty i twój nie dorobiony facet upadłaś na głowe dzifko dlatego tyle hejtów na ciebie nic dziwnego bachory tylko dla marnej kasy i w kazdej chwili moze się skończyć 500 plus debilko

Gość gość
Gratuluje jeszcze raz gratuluje p******a k***o d***** szmato nie srać cię było na gumki tępa blacharo hahah 3500 zl materialistko jak w trzecim świecie będziesz żyła a dzieci ci odbiorą

Gość gość
Tak własnie mam problemy z pilnowaniem 7 dzieci mąż oddchodzi odemnie zaczynam żyć jak w trzecim świecie ):

Gość gość
500 plus już nie pomorze tyle ludzi c***isało byłaś uparta jak ośioł a teraz masz za kare dobrze ci tak

Gość gość
Hahahaha masz swoje 500 plus pustaku

Gość gość
Wogóle nie jest mi cię żal dzieci ci teraz odbiorą haha

Gość gość
Było pisane już to że oddejdzie mąż do młodszej miałaś to gdzieś teraz my cie mamy gdzieś dupodajko

Gość gość
Po nie wczasie wszystko się stało żałuje będe musiała oddać dzieci do domu dziecka przykro mi ):

Gość gość
Powinaś się zabić dzieci oddać i wyjdz z tego forum podła świnio

Gość gość
Będzies smarżyc się w piekle difko

Gość gość
Mogłaś równie iść na prostytutkę a nie dorabiasz się kasy rozmnażając się, na ulicy byś czasem nie stanęła jak lubisz seks, pewnie nikt by nie chciał wejść na ciebie, po tych porodach masz zniszczone ciało.

Gość gość
Zal mi tu co niektórych wypowiadających się osób. Znam wiele rodzin wielodzietnych, które żadną patologia nie są i na pewno dobrze wykorzystają te pieniądze. wiele tych dzieci bardzo dobrze się uczy, pieniądze spożytkują na jakieś zajęcia pozalekcyjne, kursy językowe itp. Jeśli dla was wielodzietność zawsze równa się patologii to naprawdę macie bardzo wąskie horyzonty. ja niestety nie mam dzieci i bardzo tego żałuje,ze tak potoczyło się moje życie.

Gość gość
zebys za kare z glodu zdechla na starosc, tyle ci zycze i zeby ci te darmozjady nawet szklanki wody nie podalyi wstydzily sie ze mialy matke wyciagajaca lape po cudze. jestes zwykla zlodziejka

Gość gość
hahhaha u mnie w miescie sie darmozjady w pierwszy dzien skladania wnioskow laly pod urzedem :D juz teraz slysze jak baby mowia ze ona z pracy rezygnuje bo zarabia 1400 a ma iles tam bachorow to sobie spokojnie w domu posiedzi bo kasa wpadnie... wstyd powinno wam byc wszystkim, bo wasze bachory beda trawe wp*****lac w przyszlosci, do tego ten kraj doprowadzi rozrzutnosc pisu i zachlannosc nierobow. koniec kropka... szejm, wielki szejm na cala europe

Gość gość109
zastanawialiście się co będzie jak rząd się zmieni? :D :D :D przyzwyczają patologię do luksusów, nabierze patologia sprzętów na raty, abonamentów, a potem jej się to wszystko utnie i zostaną z większymi długami :) a wystarczyłoby iść do pracy albo uważać i się tak nie rozmnażać

Chcesz wyhodować kryształ, ale nie masz pojęcie jak się do tego zabrać? Mam coś idealnie dla Ciebie. W sklepie internetowym CoZaCena www.cozacena.pl , dostępny jest zestaw do hodowli czerwonych kryształów w niskiej cenie. Polecam zakup. Instrukcja bardzo dokładnie tłumaczy co powinniśmy robić krok po kroku.

Gość Isa
Dnia 6.04.2016 o 11:48, Gość gość napisał:

Zazdrośnicy! Ja mam dwójkę i dostane 1.000zł... dzisiaj na same ubrania i buty wydałam 600zł

A na jedną parę butów wydaję 1000-1700 zł więc no naprawdę jest Ci czego zazdrościć. Uśmiałam się.