Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam 7 dzieci i zlozylam wniosek na 500 plus nawet niewiecie jak mi sie poprawi

Polecane posty

Gość gość
Mam sąsiadke która ma 3 dzieci i taka patologia za dnia piski,krzyki,ryki, wyzwiska ty k***o do nauki do sprzątania mąż siedzi i pije ogląda tv i ona drze.morde czemu ona ma mieć wszystko na głowie a chciała 500 plus. I co to k***a ma być

Gość gość
I co, zazdroscicie że będę miała na plastykę pochwy rozepchanej po porodach i ujedrnianie piersi :D haha będę piękna, bo wszystko wydam na swój wygląd, a wy dalej bedziecie brzydale z podkładem na ryju za dychę :D ja wydam 3000 zl miesięcznie na wygląd, a wy? 30 hahahaha

Gość gość
Hahaha to normalna patologia kto będzie tego wszystkiego pilnował żal tych ludzi niech dzieci im poumierają za 500 plus

Gość gość
Na pewno będziesz miała g****o do sprzątania a nie kase

Gość gość
gratuluję, cięsze się że ta kasa się pani przyda i polepszy się pani życie dzięki niej ;)

Gość gość
Chyba w simsach 3000 na miech wydajesz dupo dajko je@@b##a%%n@@a K,,,,u,rrrr.vvo

Gość gość
D Z I W K O

Gość gość
bardzo sie ciesze bo wiem jak jest trudno utrzymac tyle dzieci

Gość Gothic
7 x 500 = 3500 zł. Spora sumka.

Gość gość
Ja nie korzystam z 500 plus mam jedna corke ale rozumiem pania z dzieci to jednak jest wydatek i sie nalezy Gdzies tam ktos pisal ze 7 dzieci to patologia a samotna matka to nie patologia? Jaa wole rodzine gdzie jest ojciec i matka ktorzy nie maja przyrodniego rodzenstwa rozsianego to jest patologia

Gość gość
gość dziś A co za problem 500+ wywalić na żarcie dla całej rodziny i ciuchy, a swoje zasiłki, czy pensję przechlać?

Gość gość
a wiecie że ja mam kuratora bo jestem rzekomo niewydolna wychowawczo ,mam 1 dziecko i przechodziłam depresję po rozwodzie ,no i teraz ta kuratorka mi powiedziała że jak dostane 500 zł to ona lub jak wolę sad będzie decydowała na co to wydać ,i tak ja bym chciała na angielski ale kuratorce nie podoba sie że syn nie ma dywanu w pokoju...

Gość Gothic
Wydaj na angielski, a jak kuratorce się to nie podoba, to niech idzie z tym do sądu.

Gość gość
no właśnie chce na dodatkowy angielski dla młodego i juz powiedziałam ze angielski i wymarzony nowy rower ,ale ta jęczy że pokój dziecka woła o remont ,nawet dywanu nie ma. A co mi czy dziecku z remontu jak tutaj nie ma perspektyw dla mnie więc i dla niego nie będzie,niech się uczy języków i wyjeżdzamy ,albo on sam kiedyś. Oczywiście że wydam na co chcę a ona niech myka do sądu. Napisałam to po to żeby patola która ma kuratora bo serio jest niewydolna nie myslała że pójdzie na tipsy czy papierochy.

Gość Gothic
No i OK.

Gość gość
Chyba w simsach 3000 na miech wydajesz dupo dajko je@@b##a%%n@@a K,,,,u,rrrr.vvo x Haaha bardzo zazdrosno? :D dostanę 3000 skoro mam 7 dzieci :D więc tak, będę tyle wydawała i nie będę się ciebie pytać o zdanie ;P

Gość gość
jestes zazdrosny pedalku ,ze polacy sie lepiej odzywiac bedom i ze wam zbobom odebrane niedadzom? spiertalaj do psychiatry naucz sie babe dymac zrob se i potem pogadamy :-D :-P

Gość gość
W simsach 3000 bd wydawać bo to jest na bachory a nie na jej widzimisie

Gość gość
Hahaha p****y namnożyły dzieciarni a tu mały psikus Dobrze powiedział Stonoga

Gość gość
Zazdrośnicy! Ja mam dwójkę i dostane 1.000zł... dzisiaj na same ubrania i buty wydałam 600zł

Gość gość
Rozwody gnojki do domów dziecka rodzice w długach hahaha

Gość gość
Huehue będę wydawać na co mi się podoba, opieki społecznej na karku nie mam, to żadnych kontroli nie bede miała :D frajerzy

Gość gość
3500 na SIEDMIORO dzieci to wg was spora sumka??? Boże, nie chcę wiedzieć, za ile wy żyjecie...Przecież to trzeci świat

Gość gość
Faktycznie to na krótką mete jest 500 plus a pózniej co poj/////ebana babo ? Facet znajdzie młodszą ładniejszą a ty jak śmiec osmarkany z bachorami na głowie nie upilnujesz

Gość gość
Zdychaj głupia babo a dzieci ci zabiorą

Gość gość
Kur-_-_-_-wa mać ty chora psychicznie k******************- nie mogłaś kupić gumki czy nie było cie stać fajnie masz gumki nie mogłaś kupić a zajść umiałaś może nauczyło cię to że dcieci będą chore a ty dostaniesz HIV

Gość gość
Popieram, rodzicie dzieci, niech będzie ich jak najwięcej, to imigranci nie będą tu przyjeżdżać, bo biała, słowiańska rasa ich wygoni! Wtedy będziemy silni, jak będzie nas 60 milionów - a więc do dzieła, żeby was kolorowi w Polsce nie prześcignęli, bo oni rodzą średnio po czwórkę żółto-ciapato-czarne dzieci.