Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zakon to burdel dla księży. historia znajomej

Polecane posty

Gość gość

mówie na serio znajoma mojej mamy ma córkę, która chciała zostać zakonnicą ale nie mogła znieść tego jak księża się zachowują dlatego odeszła, opowiedziała to innym (przeważnie tym dziewczynom które same chciały iść do zakonu, niektóre nie wysłuchały jej, nie uwierzyły a potem same na własne oczy zobaczyły, że to prawda) opowiedziała jak to wygląda mowi ze raz na jakiś czas przychodzi tam ksiądz (czy tam ten kto jest nad nim) oglada sobie wszystkie zakonnice, potem idzie do siostry przełożonej, ona podchodzi do tej wybranej i mówi że bedzie obsługiwała dziś księdza/biskupa, ona (ta znajoma) myslala, ze będzie pomagać w przebraniu się, w przygotowaniu do mszy, podanie herbaty, posprzatanie czy cos podobnego, a ten stary dziad zaczal ja odmacywac, nie zniosla tego i szybko odeszla z zakonu zakon to burdel dla ksiezy

Gość gość
Za stwierdzanie oczywistości medali się nie przyznaje ^^

Gość gość
wierzę ci autorze mojej mamy znajoma pracuje w takim domu zakonnym tam są księża i zakonnice to ta matka przełożona ma romans z księdzem a młode zakonnice są traktowane jak darmowa siła robocza :O

Gość gość
regie to wymysl liczy sie kasa ,wladza nad cienmnym ludem ,ponad 2 miln kobiet zginelo na stosach inkwizycji czarownice ,kler chamowal postep luckosci ,zakony to siedlisko zboczen ,pedofilia ,konkordat watykan i polska powinien ,byc zerwany ,mniej ludzi chodzi do kosciola ,chodza co musza ,szkola ,mohery to tylko kilka tematow

Gość gość
ale bajeczki opowiadacie, o kierva :o

Gość gość
wez pod uwage to ze swiat opiera sie na pieniadzach i pupie to w czym masz problem?:-P

Gość gość
wszystkie zakony takie sa wszystkie to burdele