Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam pytanie do niedziewic jako dziewica otoz dlaczego mnie nienawidzicie

Polecane posty

Gość gość

Dlaczego tak potwornie mnie nienawidzicie za to że jestem nieskalana i trzymam mój skarb dla mego męża?

Gość gość
Michałek, zamknij ryj, wszyscy wiedzą, że to ty.

Gość gość
skarb? ten kawalek śluzowki?

Gość gość
jako dziewica dziewicy powiem ci tak durna jesteś a raczej durny bo każdy wie że to ty zboku piszesz każdy czy to prawiczek czy dziewica czy ci skalani rzygają twoimi tematami i żebyś sobie nie pomyślał że tęczą bo tak nie jest

Gość gość
I znowu ta sama odpowiedz dla idioty, ktory nie mysli. Kazda kobieta byla kiedys dziewica. Nie ma kobiet, ktore nienawidza dziewic! Sa kobiety, ktore nienawidza Ciebie za zakladanie tych samych tematow. Jestes prymitywem, prostakiem, zakompleksionym "prawiczkiem", ktoremu nadmiarspermy w jadrach wyzarl mozg. To, co powtarzasz w nieskonczonosc, to tylko skroty myslowe Papuasow. Spokojnie! Zycze wiecej tolerncji dla innych i dla Ciebie.

Gość gość
Jestem dziewicą i szczerze dostaję już niestrawności jak widzę te tematy. Nie dociera do ciebie, że kobiety nie nienawidzą dziewic, tylko CIEBIE?

Gość gość
Ostatni gosc, Masz racje! Ten czlowiek jest psychicznie ograniczony, albo chory. Nikt normalny nie zaklada tego samego tematu z uporem maniaka. Chlopak ma problemy odnosnie stosunkow pomiedzy jego rodzicami. Stan psychiczny autora wymaga konsultacji z psychiatra. Mozesz sie jeszce wyzwolic z kompleksow!

Gość gość
"Ten czlowiek jest psychicznie ograniczony, albo chory". xxxxxxxxxx Nie bierzesz pod uwagę możliwości, że to zwykły troll, który zakłada tematy o dużej poczytności ? :D A przecież o to chodzi na kafe ;)

Gość gość
Nie wykluczam tej mozliwosci :-)

Gość gość
Haha co za pytanie. Oszalalas?

Gość gość
ja do dziewic nic nie mam