Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość katka3012

sprzedawca w sferis:)

Polecane posty

Gość katka3012

Pomóżcie:) pracuję w centrum handlowym i naprzeciwko mojego sklepu kilka dni temu w sferisie zatrudnił się nowych chłopak. Strasznie mi się spodobał, widzę, że on również na mnie zerka tylko mam problem jak do niego zagadać bo on praktycznie przez cały dzień ma klientów... co myślicie o tym żeby np udawać, że jestem zainteresowana zakupem nowego telefonu? wiem, że to trochę infantylne ale może warto się wygłupić?:)

Gość gość
warto coś zrobić kochana, bo inaczej będziesz żałować. Dokładnie tak zrób - udawaj zainteresowaną sprzętem :) zobaczysz jak się potoczy rozmowa, a potem przecież zawsze możesz coś kupić i znowu przyjść niby z problemem "technicznym" :) dla chcącego nic trudnego, jak facet bystry imacie się ku sobie to będzie wiedział jak zadziałaś. Nie jest to infantylne, ale jak najbardziej ok. PRzecież nie podejdziesz do niego i nie zaprosisz na randkę z marszu, nie ?

Gość gość
co myślicie o tym żeby np udawać, że jestem zainteresowana zakupem nowego telefonu? x Pomysł teoretycznie dobry z tym że sprzedawcy w takich sklepach g****o tak naprawdę wiedzą o sprzęcie, bo za taką kasę to nawet nie chce im się czytać instrukcji, a ten co się na tym zna nie pójdzie do tak nisko płatnej roboty, ale zawsze to jakiś sposób... przynajmniej będzie udawał że wie o czym mówi i będzie chciał zabłysnąć wiedzą :P

Gość gość
Ty będziesz udawać że jesteś zainteresowana zakupem nowego telefonu, a on będzie udawał że się na tym zna... to może być zabawna rozmowa :)

Gość katka3012
gość dziś Całkiem sprytne, mogę codziennie przychodzić do niego z problemami technicznymi:D a tak poważnie, to spróbuję w ten sposób nawiązać jakiś temat- może coś z tego wyjdzie:) gość dziś Nie no akurat zauważyłam, że w sferisie zatrudniają raczej takich ogarniętych chłopaków, którzy interesują się tematem, zawsze nam pomagają jak u nas na sklepie sprzęcior szwankuje:)