Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

facet, który nie chce ze mną być, wysyła mi swoje zdjęcia

Polecane posty

Gość gość

Wyznałam mu uczucia, a on - mimo że mu się podobam i mnie lubi - nic nie zrobił z tym, typu 'wrócę do kraju dla ciebie' albo 'ty przyjedz do mnie' poza tym że chciał iść do łożka. /nic z tego/. No ok, wróciłam do kraju. Mam 25 lat, życie przede mną i mam powodzenie tu. Staram się o nim zapomnieć, jest coraz lepiej. On zagaduje co slychać i przysyła też czasem swoje zdjęcia. Tzw/ selfie. Nie jakoś często, ale jednak. Wcześniej tego nie robił. Tzn. nie wysyłał mi swoich zdjęc. Nie rozumiem po co to robi, po co w ogóle chce podtrzymywać kontakt skoro jest daleko na drugim koncu Europy i nie łączy nas już nic. ale odbieram to jako okrutne, bo on wie, że mi zależy, więc PO CO mi wysyła te zdjęcia. Może go ekscytuje, że ja za nim tęsknię? Ja odpisuje zdawkowo albo wcale. Nie wiem jak sobie poradzić z tą sytuacją.

Gość gość
nienawidze cie, ale wszystko ma swój kres :)

Gość gość
Mam tak mu napisać jak wyżej? ;)

Gość gość
Wypowiedzcie się jakoś, proszę. Nie mam z kim o tym pogadać..

Gość gość
To są panowie z problemami psychicznymi, od takich uciekać jak najdalej. Udają ze nie mają szczęścia w miłości ze kobiety ich olewają, tobie robi się takiego misiaczka szkoda zaczynasz się zakochiwać chcesz dla niego jak najlepiej a on...? on zapada się pod ziemię po miesiącu znajmosci i szuka kolejnej naiwnej która nabierze się na tą bajeczkę . Uwazajcie dziewczyny na tego typu cwaniaków, oni kwalifikują się na leczenie psychiatryczne. To normlane na pewno nie jest.

Gość gość
wole andrzeja z roksyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy. ty nie jestes wart nawet 10 zł za noc

Gość gość
Nie wiem czy Twój opis do niego pasuje...on nie twierdzi, że nie ma szcześcia w miłości. On po prostu nic nie zrobił w celu bycia razem 'na serio', a zagaduje i wysyła swoje fotki z zagranicy...nie wiem czy z okrucieństwa czy z innego powodu.

Gość gość
jest piertolniety. jak u ciebie z seksem, masz kogoś? jak nie to szukaj szybko bolca, bo latka lecaaaaaaaaaaaaaaaaa albo andrzeja z roksy-dobrze sie toba zajmie za smieszne 100zl :)

Gość gość
trudno tu o odpowiedzi na serio...poczekam jeszcze chwilę

Gość gość
ja juz nie czekam, mojej pissdzie cierpliwosc sie juz rok temu skonczyla jak zreszta WIDZIALES :D

Gość gość
jakiś idiota

Gość gość
Jest mi po prostu strasznie przykro. jak nie chcesz nic ze mna człowieku, to po co mi twoje zdjecia...

Gość gość
skoncz ze stalkingiem. to juz koniec

Zapytaj po co to robi? Weź pod uwagę,ze nie odpisze, ale bądź cierpliwa i przy kolejnym selfie pojedź po bandzie i chamsko skomentuj fotkę. Zreflektuje się albo zamknie

Gość gość
Dzięki renatka90 za radę. Dochodzę do wniosku , że za dobra jestem i chyba zerwę wszelki kontakt - tak, żeby nie mógł do mnie pisać ani dzwonić.

Gość gość
Kolo liczy na to, że popuścisz mu szpary. A ty nie chcesz tanio się sprzedać. Podaj mu cenę i tyle.