Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Szpilkaa29

Jakieś doświadczenia z internetowym Martes Sport ?

Polecane posty

Moje pytanie dotyczy sklepu internetowego Martes Sport. Na Opineo mają ocenę ponad 8 czyli całkiem nieźle. Widzę że jeśli są jakieś uwagi to głównie do czasu dostawy. Macie jakieś doświadczenia w temacie?

Gość gość
Tak, zdarzyło mi się tam raz zamówić buty. Jak dla mnie ok. Ale wiadomo kazdy ma trochę inne doświadczenia, a czasem najzwyczajniej akurat jakiegoś pecha. Ja byłam zadowolona.

Gość gość
Ja też.Kupiłam polar,kurtkę i walizkę.Szybko i towar ok.

Potwierdzam. Jest ok. Ludzie czasem chyba marudzą dla samego marudzenia. Ceny mają ekstra, kontakt ze sklepem jest ok. Nie należa do najszybszych, to na pewno. Ale generalnie jest w porządku.

Gość gość
Jak dla mnie w dzisiejszych czasach powinni być szybsi. Wysyłka w 48 godzin to już w sumie norma. Inna sprawa czy przesylki faktycznie docieraja w dwa dni. Co do nich teoretycznie nie można mieć pretensji bo otwarcie pisza na stronie w jakim czasie doreczają. Więc można się nie godzic i kupić gdzie indziej. Ale ceny mają tak atrakcyjne że chyba warto poczekać te 3 dni dłużej.

Gość Grażyna33
Pamiętaj, ze co innego czas wysyłki a czas dostarczenia. Bo do czasu wysyłki trzeba sobie jeszcze doliczyć kuriera. To dwie różne sprawy

Gość gość
No w sumie racja.

Ja mogę z czystym sumieniem polecić. Robiłam tam zakupy kilka razy. Mają duży wybór, fajne ceny, fajne marki. W każdym razie kilka moich ulubionych. Ale kto jak lubi. Nikt nikogo do niczego nie zmusza :P

Gość gość
Namysłów to miasto powiatowe w województwie opolskim w powiecie namysłowskim ma 16 tysięcy mieszkańców i tablice rejestracyjne ona

Gość gość
buty salomon za 179 kurde nigdzie sie takich nie kupi. Decathlon te same buty tylko inna kolorystyka 300 z czymś. Jeszcze jest intersport.

Gość gość
169 męskie salomon

Gość gość
Mają porządne rzeczy, tania wysyłka.

Gość gość
Miałem chyba jedną rzecz Martes. Wiadomo, priorytetem jest tutaj cena, ale myślę że biorąc pod uwagę stosunek ceny do jakości wypadają naprawdę bardzo dobrze.

Gość gość
Baśka333 ROBIŁEŚ? hehehe fajna reklam hehe te pozytywne opinie pewnie jeden koleś pisał :P

Gość gość
Autorze ale zrobiłes reklamę temu sklepowi :) Ale rzeczy mają dobre gatunkowo porządne. A nie tandeta z hipermarketu

Reklamę? Chciałam poznać opinię innych na forum w temacie sklepu. Ale jak widać po wypowiedziach obronił się sam.

Gość gość
Przedostatni gość to typowy internauta co jak czyta pozytywne opinie to mówi ze reklama a jak jest hejt to napewno szczery. Naucz się ze szczerość to nie tylko pocisk.

Gość Aiida
Kupowałem tam buty i spodnie. Z butami miałam małe problemy bo zamówiłam za mały rozmiar i zanim je wymieniłam minęło kupę czasu co do spodni miałam je na 3 dzień w domu i biegam w nich do dziś.