Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 MNiewola

Jestem niewolnikiem siostry i mamy.

Polecane posty

Go艣膰 MNiewola

Zacz臋艂o si臋 to dwa lata temu gdy mia艂em 14 lat a moja siostra 18. Do tego czasu wszystko by艂o dobrze,ewentualnie mia艂em jakie艣 obowi膮zki domowe lecz mama nagle dosta艂a prac臋 w niemieckiej firmie i w domu by艂a tylko na weekendy a w tygodniu zajmowa艂a si臋 mn膮 siostra.(taty nie mamy). Gdy mama zaczela byc tylko na weekendy to siostra pod nieobecno艣膰 mamy traktuje mnie jak niewolnika. Mama zawsze powtarza,偶e mam si臋 jej s艂ucha膰 bo jej starsza. Teraz mam 16 lat a siostra 20. Od 2 lat wygl膮da to tak,偶e siostra karze mi wszystko robi膰.. Gdy wracam do domu po szkole to nie mog臋 sobie odpocz膮膰,bo siostra zaczyna rozkazywa膰 ( ugotuj obiad,zmyj naczynia,posprz膮taj dom,zrob mi herbaty itp) gdy co艣 za d艂ugo robi臋 to zaczyna sie na mnie drze膰 i czesto mnie czym艣 bije. Ona sobie le偶y a ja wszystko musze sprz膮ta膰 i gotowa膰.. Jak chce wyj艣膰 z przyjaci贸艂mi to ona mi zabrania i mowi ze mam siedziec w domu uczyc si臋 i sprz膮ta膰. Ona wychodzi prawie codziennie i zanim wyjdzie m贸wi mi,偶e jak wr贸ci to np. Pranie ma by膰 zrobione,naczynia pozmywane,smieci wyrzucone,dom posprz膮tany itp. Cz臋sto s艂ysz臋 te偶 "masz posprz膮ta膰 m贸j pok贸j bo wr贸ce z kole偶ankami" i nie mam nawet chwili dla siebie. Jak przychodz膮 do niej kolezanki lub koledzy to jak zwykle musze robi膰 za pokoj贸wke i pyta膰 si臋 czy czego艣 nie przynie艣膰 itp. Boje si臋 jej sprzeciwi膰 bo jest silniejsza. A jak wychodz膮 od niej znajomi to zawsze zostawi膮 jaki艣 ba艂agan i tylko s艂ysze " posprz膮taj to". Z przyjacio艂mi nie wolno mi wychodzi膰. Ostatnio np sobie wracam ze szko艂y a ona rzuca we mnie mopem i mowi "pod艂oga w salonie" cz臋sto tak mnie lubi upokarza膰. Cz臋sto zdarza si臋 偶e ju偶 posprz膮tam to co mi kaza艂a chce i艣膰 do pokoju a ona le偶y na sofie i krzyczy "m艂ody cho膰 tu" to ja podchodze a ona "kl臋kaj" i gdy ukl臋kne to musze jej masowa膰 stopy albo my膰... Co dzie艅 rano musze stawa膰 o pi膮tej i wyprasow膰 jej rzeczy i umy膰 si臋 zanim ona wstanie i zrobi膰 jej herbaty. Mamy tak膮 zasade w domu 偶e ona zawsze ma piersze艅stwo do 艂azienki i cz臋sto jak widzi 偶e mi p臋cherz p臋ka to wbiega do 艂azienki i czeka a偶 zmocz膮 mi si臋 spodnie po czym sie ze mnie 艣mieje przez co ona i jej znajomi m贸wi膮 na mnie "siusiek" :/ . Jak mama jest w domu to tez nie jest najlepiej bo wyjsc mi pozwala tylko w soboty do 19:00 czasem do 19:30 lecz siostra karze mi przychodzi膰 18:30 zeby sprz膮tn膮膰 jej pok贸j zanim znajomi do niej przyjd膮. Najgorsze 偶e mama popiera jej rozkazy bo wed艂ug mamy facet powinien by膰 pantoflarzem. Niedziele te偶 s膮 ci臋偶kie bo wstaje o 4:30 musze wyczy艣ci膰 im buty i wyprasowa膰 ubrania do ko艣cio艂a na 8:00 i umy膰 si臋 zanim one wstan膮 i zrobi膰 herbaty siostrze a mamie kawy po mszy musz臋 wysprz膮ta膰 ca艂y dom i musz臋 zd膮rzy膰 z obiadem na 15:00. A wieczorem gdy one si臋 relaksuj膮 bo mama w nocy wyje偶dza to daj膮 mi stopy do masowania bo s膮 obydwie zm臋czone. Najgorsze w tym jest to 偶e mama daje siostrze pieni膮dze na nas lecz ona wydaje tylko na jedzenie i na siebie. Ja nie mam 偶adnych but贸w ani skarpet i ca艂y czas chodz臋 boso spodnie wci膮膰 te same( ewentualnie w domu zmieniam na taki fartuch do sprz膮tania. Buty mi si臋 zniszczy艂y i siostra da艂a mi swoje stare fioletowe sanda艂y 偶ebym w nich chodzi艂 bo jest ciep艂o.. Przez co w szkole si臋 ze mnie 艣miej膮 a w domu jestem niewolnikiem. :/

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
Nie no prowo jak nic. Jakos trudno jest mi sobie to wszystko wyobrazic ;:) Chlop jak dab prawie dorosly a daje soba pomiatac jak niewolnik. Potraktuj to jak gre...w zyciu ci sie przyda. Pomysl sobie, ze twoja siostra to twoj szef w pracy a ty masz juz dosc pomiatania soba, jak to zalatwisz? Zrob zobie plan i bez klotni i awantur wyjdz z tego dyplomatycznie. Naucz sie asertywnosci, bo inaczej oj ciezko widze twoja przyszlosc

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Mo偶e zbuduj troche cia艂ka i sam jej naklep

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
tez bym sie smiala :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
patologia

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 damski kibel

a ja bym ja jeszcze poprosil czy by mi mogla spluwac do buzi i kazac jesc

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Damski 艣mietnik

I chcia艂bym je艣膰 ich podpaski i patyczki do uszu

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Szprot81
15 minut temu, Go艣膰 Damski 艣mietnik napisa艂:

I chcia艂bym je艣膰 ich podpaski i patyczki do uszu

Nie musimy nic,nie jestesmy zadnymi niewolnikami,pokazuje wam to od dawna ze nic nie musze i moge sobie robic co mnie sie jawnie podoba czyli NIC i co mi zrobisz???...

Udost臋pnij ten post