Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jakie ciuchy u kobiety działają na wyobraźnię faceta?

Polecane posty

Gość gość

Co was kręc***anowie? jJaki ciuch bądz element garderoby pobudza waszą wyobraźnię? Jeśli komuś ciężko opisać może wkleić jakieś zdjecie znalezione w necie.

Gość gość
Ja na przykład nie wiem a chciałabym się dowiedzieć jak się ubrać, żeby meżczyznę oczarować.

Gość gość
Jakie wnioski? Może coś bliżej Panie Zawsze Szczery?

Gość gość
ile ty masz lat że tego nie wiesz ? szpilki i ZADBANE stopy, rajstopy ,pończochy -głównie do paska i nylony ,stringi niekoniecznie -zależy jak się na danej pupie układają ,body koronkowe,mini ale nie taka tuż za tyłek a taka z rozcięciem która raz odłania by pózniej zasłonić kawałek pończochy

Gość gość
najlepiej to sie ubierac i zachowywac jak ta panienka z fimika a facet nigdy nie zdradzi i kazdy sie zakocha bez pamieci 333 www.youtube.com/watch?v=n08-SNPvLKk

Gość gość
znawczyni? przecież to facet napisał

Gość gość
nie facet napisał-kobieta

Gość gość
przebierz się za drzewo,lub kozę, to bardzo podnieca i działa na wyobraźnię

Gość gość
Ja na przykład rozumiem. Jak raz z moim znajomym z netu w trakcie rozmowy "poniosła nas wyobraźnia", to w pewnej chwili oboje zdaliśmy sobie sprawę, że "poszło to za daleko", ale nadal się lubimy i rozmawiamy, ale "bez podtekstów".

Gość gość
9.53- problem w tym, że ja szpilek nie noszę! Co robić?!

Gość gość
10.10 - ale filozof się znalazł!

Gość gość
Ja nie ubieram szpilek,krotkich spodnic ani dekoltow ,nosze spodnie albo długie spódnice (a i te rzadko) a powiem ,ze co chwile ktos chce się ze mną umawiać na randke.Tyle,ze mnie to wnerwia bo jestem i zajęta i mam dzieci,a prawde mowiac obawiam sie,zeby nie przyplatal sie jakis psychol stalker ;(

Gość gość
Nie muszę Panie Zawsze Szczery, ale jak Cię spotykam na Kafe, to "krew się we mnie burzy" ze złości! Twój styl rozmowy, to "chwytanie za słowa" przedmówców i okraszanie tego sarkastycznym komentarzem.

Gość gość
10.23- no wlaśnie, TAK JAK MÓWIŁAM- Pan Zawsze Szczery "łapie za słowa"!

Gość gość
A może po prostu Panie Zawsze Szczery po prostu coś powiedzieć od siebie i w BARDZIEJ CIEPŁYM TONIE, a nie tak sarkastycznie? Co do "łapania", to faktycznie trudno poza słowami łapać tu za cokolwiek innego, ale zdarza się tu złapać jakąś fajną znajomość ( mnie się O DZIWO ! udało i to za pierwszym razem, jak się tu znalazłam ), dlatego życzę tego samego, może ten "sarkastyczny ton" minie i będzie u Pana więcej optymizmu? Pozdrawiam.