Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość123456789

Pomocy! Zanik okresu? O co chodzi? :(

Polecane posty

Gość gość123456789
W sumie po chromie czuje, ze mniejszyl mi sie apetyt. A co do odchudzania to nic z tym nie robie...jem normalnie, staram sie jesc sniadania rano chociaz zawsze mialam z tym problem, w szkole nie jem nic, ok. 14-16 jem obiad, a pozniej to juz zalezy czy najdzie mnie ochota na jakies jedzenie...w sumie caly czas tak jadlam i nigdy nie mialam jakis problemow z miesiaczka. Tylko teraz od niedawna zaczelam brac ten chrom i staram sie codziennie cwiczyc po 40-50min...nie wiem czy te informacje sie przydaly :(

Gość gość123456789
A chrom biore organiczny, w zoltym opakowaniu

Gość miła jak zawsze
Uspokój sie;) i nie czytaj o objawach ciąży bo je dostaniesz. Zrób sobie ten test i bd mogła spać spokojnie. Jakbyś jakims cudem w te ciąze zaszła to musiałby to być mały Makgajwer;)

Gość miła jak zawsze
I 8 dni to nie jest strasznie długo. Mi się bez powodu wstrzymał na 3 miesiące;) także nie panikuj;) też miałam 18 lat i wiem co przechodzisz

Gość gość 16 35
Czyli jednak nie jesz tak normalnie, tylko jak ci się zechce. Posiłki powinny być w miarę regularne i najlepiej 4, 5 dziennie. Tak na prawdę to mogło się zacząć dużo wcześniej a problemy z miesiączką wcale nie muszą być widoczne na pierwszy rzut oka. Wcześniej obserwowałam swoje cykle i trochę o tym wiem. Terminy miesiączek miałam prawie książkowe a w środku się działo różnie. 40 - 50 min dziennie to wbrew pozorom jest sporo i powinno się jeśc przy tym trochę więcej.

Gość gość123456789
Dzisiaj chromu wzielam 15 tabletke. Niby kazdy mi to mowi ze powinnam jesc wiecej, ale jakos nie mam ochoty...zawsze mialam z tym problem, tak naprawde jem bo musze. Kurcze...nie wiem tez co z tym okresem, dalej go nie mam, to juz 9 dzien :( od czasu do czasu boli mnie w podbrzuszu...moze ten okres sie zbliza :/

Gość gość
Powinnaś wiedzieć ,ze pracie w pi/cy to ciąża.Popytaj panią w gimnazjum.

Gość gość123456789
Wiesz co, nie wiedzialam, ze przez jaki kolwiek seks mozna zajsc w ciaze....

Gość gość123456789
Ma ktos jeszcze jakies rady? Okres do tej pory mi sie nie pojawil :(

Gość miła jak zawsze
ale nikt Ci nic więcej nie powie bo już nie ma co;) nie jesteś w ciazy na 99,99 procent;] zamiast marudzić dawno byś poszła do apteki po test. Zrobiłabyś go, wyszedłby negatywny a na drugi dzień jak sie uspokoisz dostaniesz okresu;) zobacz tak to zazwyczaj działa:)

Gość gość123456789
Dzisiaj zrobie to dam znac, ale bardzo sie tego boje :(

Gość miła jak zawsze
No to daj znac;) i zamiast sikać w majtki nasikaj na test hehe

Gość gość123456789
Zrobilam test ok. godz 2/3 w nocy, bo przyjechal moj chlopak i kupil dwa testy ciazowe-plytkowe. Wynik pokazal jedna czerwona kreske :) pozniej mnie nieco "odprezyl" jezyczkiem i o 6:30 dostalam okres, chyba dlatego, ze przestalam o tym myslec :) jestem zadowolona, ze w koncu go mam...jednak 11 dni spoznienia to troche sporo, ale jak mi tu podpowiadalyscie to pewnie przez te cwiczenia i stres. Dziekuje za wszystkie rady i odp. Milego dnia :)))

Gość miła jak zawsze
mówiłam że dostaniesz jak sobie odpuścisz zamartwianie sie;)

Gość gość
Tu znowu netporadnia. Chcę pogadać naprawdę! Dziś jestem do 22.00 Zadzwoń :) 58 6 915 915