Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wkurza mnie 500 plus i zemszczę się po swojemu

Polecane posty

Gość gość

teraz od każdej matki która wyciągnie łapy po 500zl biorę 100zł za wizytę a nie 50 jak do tej pory dziękuję za uwagę potepiam rozdawnictwo i rozleniwianie darmozjadów NIECH RODZICE UTRZYMUJĄ SWOJE DZIECI a nie całe społeczeństwo ja pracuję po 12-14h na dobę non stop i nie życze sobie aby moje ciężko zarobione pieniądze szły na mamuśki klepiące biedę ale stukające dzieciaka za dzieciakiem skończyło się przyjmowanie za darmo, na dobre serce, czy za 50zł teraz wizyta kosztuje 100zł a i tak grafik po brzegi wypełniony bo nie macie wyjscia podziękujcie PIS

Gość gość
a jakiej jestes specjalizacji?

Gość gość
Haha ale zemsta A ja zarabiam 1600 zł, tyle matka z 3 dzieci ma za nic, ale nie zamienilabym się mimo tego :-D

Gość gość
Ja pracuje 230 h w miesiącu żeby zarobić 2600

Gość gość
a co cie obchodzi jaka specjalizacja, taka, ze pracy mi nie braknie dla darmozjadów takich wizyta 100zł dla innych 50zł

Gość gość
zemsta przeciez pisałam, że zemszczę się po swojemu umiesz czytać nic więcej zrobić nie mogę już wiem że przyjdzie czas, że będe wołać 150 a dla reszty 50zł

Gość gość
a jak podniosa podatki na te durne pomysły aby cały naród zrzucał się na dzieciorobów, którzy palcem nie kiwną aby zarobić choć 1 zł, to będę wołać 200zł albo w ogóle ich nie będę przyjmować mam za co żyć i już od dawna nie pracuję dla kasy, więc mi to wisi

Gość gość
A skąd wiadomo kto ile ma dzieci?

Gość gość
Brawo ty!

Gość gość
Brawo ja ! :)

Gość gość
Przeprowadza się wywiad na początku, pyta się dziecko czy ma rodzeństwa, a jak wpada do gabinetu tabun dzieciaków to od razu widać że biorą, wielka filozofia aby się dowiedzieć. matki teraz same klepią jęzorami, jak to im sie polepszy, bez skrupulów że okradają innych ludzi

Gość gość
jakim trzeba byc debilem żeby wypisywać że wychowywanie np 3 dzieci to "kasa za nic". weź sobie zrob trójkę dzieci i je dobrze wychowaj to zobaczysz jakie to jest "nic".

Gość gość
a kto ci każe robić sobie 3 dzieci i się tak urabiać ?? haha ja cię zmuszam do rodzenia bachorów? nie! to dlaczego mam płacić na twoje widzimisie

Gość gość
hahaha

Gość gość
Kretynko autorko, gdyby nie te krowy rozpłodowe mające więcej niż jedno dziecko to byś roboty nie miała! Ciesz sie, że jeszcze są jakieś "bachory" które do ciebie przychodzą bo kiedyś to normalne było, ze ludzie mieli po 3 a nawet więcej a teraz takie osoby to dziwadła i okazy, większośc i tak już poza granicami naszego pięknego kraju. Niedługo ci będa dzieci uchodźców przychodziły ciapate, uważaj, zeby bomby ze sobą nie przywlokły, ciekawe czy wtedy też będziesz taka cwana jak ci taki czarny Ahmed przyjdzie. Co cię tak boli???

Gość gość
No kiedyś, to i ludzie mieli po 6 dzieci i brali zapomogi :)

Gość gość
i nie brali zapomogi miało być. Ciężko pracowali by wychować 6 tkę dzieciaków na ludzi i nie wyciągali łap po kasę

Gość gość
moja była się uciesz ze swoim nowym pszydupasem że ode mnie i od Państwa hajs doiła by nowy przydupas jej c**e ujezdzał (najprawdopodobniej jej kupel z pracy). wredna k*****a

Gość gość
Super pomysł...trzeba się zabrać za roszczeniowcow i dzieciorobów.

Gość gość
a niech robie dziecioroby robią nawet i 20 bvachorów co mnie to obchodzi mogą mieć nawet i 100 ale wypi.erda/lać do roboty na swoje bękarty a nie łapy wyciągać po cudze pieniadze idiotko z 16.07. możesz miec i 10 dzieci, ale nie wyciągaj łapy po cudzą kasę na swoje bękarty tylko sama zarabiaj na nie

Gość gość
16:07 Nie liczy się ilość tylko jakość. Co z tego, że 6 dzieci urodzi jak będą bezrobotnymi żulami na zasiłkach?

Gość gość
16.20 tak jest! Jak się chce mieć dzieci to trzeba mieć na to kasę a nie brać od innych czyt.podatków.. do roboty dziecioroby. Powiem tak było by mi wstyd stać w tych kolejkach za kasą jak jakiś żebrak. I było by mi wstyd mieć dzieci i nie zapewniać im godziwych warunków nie potrafiąc zarobić na nie własnymi rękami!!!

Gość gość
moi znajomi będą robić podobnie jeszcze im te 500 zł bokiem wyjdzie

Gość gość
z pretensajmi do pisu bo teraz to beda rodzic co rok aby kase dostawac. a aborcja i antykoncepcja tez juz niedlugo bedzie zabroniona. ciekawe tylko jak dlugo pis bedzie rzadzil bo nowa zmiana pewnie zniesie te przywileje.

Gość gość
za wypisanie recepty prywatnie będzie 50 zł, dla innych za darmo skierowanie prywatnie 50zł, dla innych za darmo a jak to za dużo, to prosze jechać gdzies indziej

Gość gość
Ja jestem rehabilitantem i robię dokładnie tak samo od 1 kwietnia. Potępiam rozdawnictwo i wspieranie patologii umysłowej i fizycznej.

Gość gość
Dają to się bierze. Podziękować Pisowi, że wpadł na taki pomysł.

Gość gość
Stracisz na tym tylko ty droga autorko. Bo taka matka pójdzie do innego lekarza. proste. Na kim chcesz się zemścić?? Pomyśl logicznie, to pomysł rządu żeby przyznawać 500 zł a taka matka wiadomo że weźmie kasę bo jej się należy według prawa i nic z tym nie zrobisz.

Gość gość
Hehe i wszyscy będą mieć cię w dupie :D U mnie wypisanie recepty prywatnie w renomowanej przychodni 20 zł. Jedno z największych miast w Polsce. Za 50 to możesz pacjentów pocałować w dupę bez zginania kolan :P

Nie każdy kto skorzysta z tego programu jest darmozjadem i dzieciorobem. Choć faktycznie, znaczna większość. Powiem Wam że jak ostatnio usłyszałam od mojej bratowej, że biorą się za robienie trzeciego dziecka ( drugie dziecko urodziła w lutym tego roku), żeby wyciągnąć pieniądze z programu, bo nie wiadomo jak długo on potrwa, to mnie normalnie krew zalała. Najlepsze jest to, że ona bezrobotna, a jej mąż ma umowę zlecenie i dorywcze prace. Ale dzieciaków trzeba naklepać, bo przecież póki jest możliwość to należy ciągnąć od państwa :/ niektórzy mają coś pod deklem poprzestawiane. I właśnie przez takich ludzi rodziny wielodzietne są postrzegane jako patologia :/