Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wkurza mnie 500 plus i zemszczę się po swojemu

Polecane posty

Gość gość
nie bój sie nie pójdzie, jakoś sami proszą o wpisanie w grafik, bo wiedzą, ze jestem w stanie im pomóc i mają na to mnóstwo dowodów. mi nie zalezy na ich wizytach, bo jak napisałam mam za co żyć i jak pójdą do innego [a raczej większość od tego innego przychodzi do mnie] to przynajmniej będę miała jakieś popołudnie wolne i będę sobie siedziec na tarasie.

Gość gość
a poza tym jak potrafią do mnie jeździć po 50km na wizytę to tak łatwo nie zrezygnują, a szkoda, bo nie lubię pomagać darmozjadom

Gość gość
troche to nie fair, bowyciagniesz kase od nich a reszta spoleczenstwa to co? ja pracuje na 1,5 etatu, zadnego 500 nie biore, tez mnie wkurza rozdawnictwo... ale nie mam jak sie zemscic, albo tak jak ty wyszarpac od nich tych pieniedzy. fair bedziesz jesli bedziesz brac 100 ale 50 przekazywac na jakies cele... bo inaczej to jestes jak te baby, wyciagasz lapy po cudze, a ja nie mam ochoty sie na to zrzucac

Gość gość
nie zalezy mi na kasie od lat pomagam charytatywnie i nadal będę ale z innych zarobionych pieniędzy te od darmozjadów będę rozwalać na własne zachcianki i nie mam zamiaru być fair, bo nikt nie jest fair wobec mnie. ja podatków miesięcznie płacę więcej niż 3000zł, to więcej niż wielu zarabia na miesiąc. Nie życze sobie, aby moją kasę rozdawali leniwym i nieodpowiedzialnym dzieciorobom. W ten sposob część mojej straconej kasy wróci do mnie

Gość gość
haha czyli sie panna chce nachapac dorabiajac do tego ideologiee.. jestes nielepsza od tych darmozjadow... ja sie nie krepuje mowic ludziom co o nich mysle. ty mnie skieszysz a tym dzieciorobom prosto w oczy zycze zeby im uschla ta reka ktora wyciagna po kase

Gość gość
skieszysz - jak już piszesz to pisz po polsku nie obchodzi mnie co ty o mnie myślisz ani co sadzisz na ten temat ani co byś zrobiła nie jesteś pępkiem mojego świata ani moim punktem odniesienia

Gość gość
a dlaczego mam nie brać? dzieci na pewno więcej nie będę miała, bo nie wiadomo ile ten program potrwa, ale jak mi się należy to wniosek złoże. Dzieciakom na konto wpłacę.

Gość gość
Ciekawe czy autorka kończyła darmowe studia. Bo jeśli tak to morda w kubeł. Po to Ci studia zafundowalismy żebyś teraz się odplacala i pracowała po 14 godzin.

Gość gość
gdyby aborcja była legalna to nie było by dawania 500 zł.

Gość gość
Autor/ka - lecz się.

Gość gość
Ludzie, dlaczego w Was tyle zapieklosci i nienawisci?

Gość gość
ty debilu też szkołę robiłeś za darmo, wiec nie wypominaj studiów to co jest z budżetu to wszyscy korzystamy ale durnego rozdawnictwa, niesprawiedliwego w dodatku nie popieramy i koniec

Gość gość
skąd tyle nienawiści..no zastanów się jak jeden na drugiego jest napuszczany to jeszcze trochę i sami się powyżynamy, tego rząd chce

Gość gość
to jest właśnie to... cała Polska jest utrzymywana z naszych podatków. Na więźniów płacimy, nikomu to nie przeszkadza. Na dziec****eniądze idą wielki bunt.

Gość gość
weź nie pierdol dzieciaki mają z budżetu żłobki, pzredszkola, całą edukację, studia, zniżki, odpisy od podatku i miliony innych ulg TO WYSTARCZY po to dzieciak ma rodziców żeby na niego robili' a nie kurwa całe społeczenstwo ma się zrzucac na dodatkowe ważenie w dupę a więzienia są opłacane z budżetu dla naszeog bezpieczeństwa debilu, także twoich bachorów

Gość gość
A ja z tym rozdawnictwem widzę inny problem , który mnie dotyka już od dawna.Pracujemy oboje z mężem w jednej firmie zarabiając najniższą krajową , lub nieco ponadto. Mając jedno dziecko nic nam się nie należy , najniższe bony z socjalu itd, albo wszędzie nic.Oboje mamy udokumentowane dochody więc nic nie mogę ukryć. Reszta wspołpracowników ma małżonków pracujących na czarno, szaro, zarabiających tylko,,najniższą krajową'' na tirach, budowach, za granicą lub ,,bezrobotnych".Nalezy im się wszystko, od darmowych obiadów w szkole, wszystkie pełne socjale, no i po 500 za każde dziecko , nawet pierwsze.Moja bezrobotna sąsiadka - 3 dzieci, ma ,, bezrobotnego męża'' , w tamtym roku kupili mieszkanie, w tym samochód 7 osobowy, dostają jakieś żarcie z jakiegoś funduszu, dzieci oczywiście i w szkole , no i będzie po 500 za każde. Nasz ,,bezrobotny '' kolega - mieszkanie w bloku , budująca się willa , nowy samochód van( jak mówi , trochę się boję), dwoje dzieci po 500 i również darmowe obiadki w szkole, przecież oboje nie pracują. Takze te 500 zł, niekoniecznie trafia tam gdzie powinno, ludzie którzy nie płacą podatków , korzystają z czego dusza zapragnie i śmieją nam się w nos, a człowieka zapierd.... od rana za paręgroszy nie stać na nic , bo oboje pracujecie przecież, jak ciągle słyszę.I taka jest sprawiedliwość dobrej zmiany.

Gość gość
bezrobotny a buduje dom us się przypierniczy albo można temu pomóc

Gość gość
skoro podatki pójdą w górę to i koszty życia wzrosną, ekonomii nikt nie oszuka

Gość gość
taki alimenciarz siedzący w więzieniu na pewno bardzo mi zagraża. Mi i moim dzieciom. Na ulice chyba nie wyjdę.

Gość gość
nie wymądrzaj się, bo sama nie masz pojecia co z tych twoich dzieciorów wyrośnie, coraz bardziej głupie te dzieciory są, tłuste i debilne i nie mów hop bo nigdy nie wiadomo czy synusiowi nie będziesz tam wysyłac paczek kiedyś

Gość gość
nie mam syna. nie trafiłeś. Żal dupę ściska, że ludzie pieniądze wezmą :D

Gość gość
jestem kobietą kretynko żal mi bo nie lubię bezsensownego rozdawnictwa, a ciebie nie wiem co tak cieszy debilko żal mi i ''zemszczę się po swojemu''

Gość gość
mścij się. Śmieje się z takich osób jak Ty. Zazdrośnica zwykła, że ludzie nie muszą zapierniczać po kilkanaście godz tak jak Ty frajerko.

Gość gość
ja nie muszę, pracuję bo lubię, bo nie umiem nie pracować tak jak ty i inne lenie płaszczące d**y na kanapach przed tv lub przed budką z piwem. Takie cwele tepe i puste jak bęben. śmiej się śmiej mam to w d***e, ale to ja mam piekny dom, ułożone życie, męza wspaniałego lekarza i pracuję z pasji, a ty co najwyżej możesz się śmiać, tyle twojego

Gość gość
Autorka to jakaś zakompleksiona p***a. Nie zbiedniejesz przez to a zazdrościsz. Ziejesz nienawiścią. Ja studiuję medycynę i jesteś dla mnie pięknym przykładem jakim lekarzem nie być w przyszłości.

Gość gość
a ty dla mnie nie jesteś żadnym przykladem studenciku a tę mózgownicę pełną ideałów stracisz na 1 roku o ile w ogóle dostaniesz się na medycynę

Gość gość
ta twoja medycyna to pewnie pielęgniarstwo hahaha studenciku albo nie przepraszam pewnie ratownictwo... taki awans z salowej

Gość gość
popieram rozdawnictwo dla patologii boli do tej pory g****o robili a teraz to już żaden palcem nie kiwnie ale k*****m i owszem

Gość gość
pokaż mi ten dom i tego niby cudownego męża na zdjęciu to może ci uwierzę, bo jak na razie to widzę zakompleksioną idiotkę, która zazdrości ludziom. I jakby to oni byli winni, że PIS taką ustawę zrobił. Pierwsza stałabyś w kolejce po te pieniądze, gdyby Ci się należały.

Gość gość
już lecę ci cokolwiek udowadniać... nie rozśmieszaj mnie siedzę w fotelu z lampką wina i patrzę na ogień w kominku, możesz sie dalej wściekać z zazdrości mam to głęboko głęboko