Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wkurza mnie 500 plus i zemszczę się po swojemu

Polecane posty

Gość gość
a rozdawnictwo będę tepić

Gość gość
z lampką denaturatu

Gość gość
mężuś wraca do domu, więc będę zmykać... a ty zazdrośnico popracuj nad sobą i idź do uczciwej pracy to zrozumiesz co to znaczy kiedy ktoś rozwala twoją kase na patologiczną ustawe

Gość gość
cieszy mnie, że Twoje są rozwalane :D i możesz się mścić ile chcesz :D idź loda zrobić mężowi.

Gość gość
A ja lubię takich głupich ludzi którzy myślą że w internecie są anonimowi. Zaraz sprawdzamy kto kryje się po drugiej stronie ;) jeśli faktycznie lekarka podeślę ten temat z dowodami i IP do telewizji a może gazety? Co sądzicie?

Gość gość
jestem za

Gość gość
Hah ciagle straszycie tym IP NA KAFE a sami dobrze wiecie ze terz anonimowi nie jestescie. Kiedys tu byl taki co się do psychiatry nadawal i byl realnym zagrozeniem dla kobiet i dzieci i co mu zrobiliscie? Poza tym radze poczytac ustawe o ochronie danych osobowych, kodeks karny i kodeks cywilny, a w wolnej chwili równiez kodeks wykroczen i przestac fantazjowac, bo takie zastraszanie jest rowniez karalne. A ja 500zł wezme i juz.

Gość gość
Masz racje od rodzin patologicznych bierz po 100zl a nawet bym brała za wizytę z 180zl, tam w rodzinach patologicznych nawet nie maja na pampersy i mleko dobre dla dziecka ,do roboty to maja dwie lewe ręce, aby żebrać potrafią nieroby i klepać bachory, jak szczury ,ja pracuje za 1200zl dojeżdżam do pracy, ciężkie mam życie ale mi nikt w niczym nigdy nie pomógł, nawet w znalezieniu dobrej pracy, wiec od patologii bierz pieniądze, niech naucza się pracować a nie tylko klepać dzieci i biedę.

Gość gość
PRZYKRE JEST TO ZE JAK KOBIETA SAMA ,SAMOTNIE WYCHOWUJE 1 DZIECKO TO JEJ SIĘ NIC NIE NALEŻY, TO NIESPRAWIEDLIWE bo wszystko kosztuje, zarobki nie idą w gore a śmierdząca patologia będzie się mnożyć a ja mam na nich pracować , ja pracuje ale uczciwie zarabiam, a patologia dostanie pieniądze za nic za siedzenie i pierdzenie w stołek z********ie.

Gość gość
Polskie prawo wciąż wspiera nieuczciwych ludzi, cwaniaczków, PRL dwa po prostu, wszystko przez ten socjal, głosujcie na Korwina bo nic więcej zrobić nie możecie.

Gość gość
teraz na wzajem jak w komunie będziemy zmuszeni przez państwo do utrzymywanie obcych nieznanych nam ludzi sram na ten system

Gość gość
Klasa najniższa, niższa i niższa-średnia się rozmnoży :(. Wiele Polaków uciekło z kraju przed słabym poziomem życia, a teraz jeszcze się pogorszy, wszystko zdrożeje, by dawać kasę na takie pomysły jak 500+ albo inne poronione. Zamiast obniżyć podatki i niech selekcja naturalna działa, ten co jest zaradny robi dzieciaki i sam na nie zarabia, to nie... Trzeba na opak czyli po lewacku. A najgorsze, że dziecioroby będą na PiS głosować w podziękowaniu za 500+ i nic się nie zmieni.

Gość gość
Jak kobieta moze byc matką?!? Fuj fuj Zenada i obciach.Twoja matka piwinna sie wstydzic ze smiała paskudnego bachora wydac na swiat

Gość gość
zgraja nieudaczników natychmiast rzuciła się po socjal na swoj****chory których nie potrafią utrzymać za własne pieniądze więc postanowili okradać w tym celu obcych ludzi

Gość Hardon
Inżynieria genetyczna - wspieranie najbiedniejszych, wbrew naturze.

Gość gość
Jestem za aborcja, patologia powinna być już skrobana w zarodku,skąd się biorą tacy ludzie i takie geny śmierdzące do pracy, to powinno się tępić a nie rodzic i jeszcze im 500 się należy, za śmierdzące lenistwo, Pis takim to powinien prace znalez żeby się z nudów nie klepali, jak szczury.

Gość gość
żeby jeszcze te pieniądze szły na dzieci a idą na stare wypierdziane przez niemca golfy.