Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marsjanka18

Moi rodzice uprawiają głośny seks, także analny...Proszę, pomóżcie.

Polecane posty

Gość marsjanka18

Moi rodzice lubią czasami uprawiać dosyć głośny seks późnym wieczorem, kiedy jestem w domu. A czasami nawet w dzień. Jak jest ładna pogda, to kiedy robią to w dzień wychodzę sobie na spacer, a wieczorem lub w złą pogodę słucham muzyki i udaję, że nic nie słyszałam. Mam 18 lat, więc od dawna wiem o co w tym wszystkim chodzi i nie mam tego moim rodzicom za złe, że uprawiają seks, w sumie nawet cieszę się z tego, że to robią, bo to oznacza, że nadal się kochają. Ale strasznie krępuje mnie to, moi rodzice mają sypialnię prawie drzwi w drzwi naprzeciwko mojego pokoju i chyba nie dociera do nich, że ja naprawdę dużo słyszę. :( Wczoraj aż się rozpłakałam, bo słyszałam już drugi raz, jak tata kochał mamę analnie :( a wiem to stąd, bo mama jęczała bardziej jakby ją bolało niż jakby jej było przyjemnie, pozatym słyszałam odgłos jakby naciskanego jakiegoś plastikowego dozownika, a w takich są przecież sprzedawane nawilżacze do anala... Na pewno uprawiali anal, bo słyszałam kilka razy jakby takie głośne pryknięcie, to było okropne, nawet mimo muzyki na uszach to słyszałam :(... Od tamtej pory mam dziwne myśli, na przykład wydaje mi się, że mój tata to ukryty gej, chociaż przecież wiem że nie tylko geje uprawiają taki sex. Dziwnie się też czuję gdy rozmawiam z mamą lub tatą, nie mogę przestać o tym myśleć co oni robią :(. Czuję się z tym coraz gorzej, proszę pomóżcie. To nie jest prowo, niestety :(

Gość marsjanka18
i jeszcze nigdy nie zaprosili mnie do trójkąta

Gość marsjanka18
Nie podszywaj się głupku :o

Gość marsjanka18
czy mogę podstępnie dawać im brom do posiłków?

Gość gość
Temat brzmi jak prowo, ale jeśli to prawda to ja bym powiedziała żeby się przestali chędożyć tak głośno bo to krepujące i żenujące. ;)

Gość gość
Ale co my Ci mamy dziewczyno poradzić? Porozmawiaj z nimi (tylko delikatnie!) albo dalej graj w grę pod tytułem nic nie słyszałam. A sąsiedzi? Mieszkacie w bloku?

Gość gość
hahahha :D no sory, poplakalas się? twoi staruszkowie sa wyluzowani, az dziwne ze nie robisz sobie zarcikow z tych ich igraszek... przeciez az sie prosi zeby rano dowalic jakims glupim tekstem... a ta sie poplakala bo tata mamie anus scharatal :D olaboga!:D

Mój ojciec zgłupiał do reszty. Właśnie siedzi w kuchni i w moim zeszycie do historii rysuje wielkie włochate k***sy. Jak go spytałam dlaczego to robi, odpowiedział, że właśnie takiego miał Bolesław Chrobry :classic_cool:

Gość gość
fuuuuuuuuuui

Najgorzej jest, jak się uczę do klasówki, a rodzice nagle zaczynają...:o Ja nie mam nic przeciwko temu, że uprawiają seks, ale to jest naprawdę choelrnie krępujące, przez jakiś czas właśnie tak do tego podchodziłam, na luzie. Ale ile tak można, ani wyjść do łazienki, ani do kuchni, ani nawet na przedpokój żeby wyjść z domu... No i to jednak moja mama i mój tata, strasznie dziwnie się z tym czuję, chociaż sama się czasami z tego śmieję, że niby wszystko wiem, moi rodzice nie są jacyś mega religijni, ja też nie, a tak mnie takie sprawy zawstydzają... Mieszkamy na ost. piętrze,oprócz nas na piętrze jest tylko jedno mieszkanie i mieszka w nim przygłucha starsza pani, więc nie ma problemu. Może to i gorzej, bo jakby mieszkali tam inni ludzie, to zwróciliby uwagę moim rodzicom i bym miała to z głowy :P

Dodam, że czasem tej starszej pani robię psikusy. Wieczorem owijam się w prześcieradło i udając sowę śnieżną, siadam jej na parapecie i głośno pohukuję :classic_cool:

Gość gość
Powiedz im, ileż można tego wysłuchiwać. Swoją drogą powinni myśleć co robią. Nie jesteś już nieświadomym 4 letnim dzieckiem, żeby mogli coś takiego robić poza twoją wiedzą. Takie coś musi być strasznie nieprzyjemne.

Gość gość
Masz mokro jak to slyszysz? Przyznaj się

Gość gość
Normalnie powiedz im ze przeszkadzaja ci ich igraszki.

Gość gość
ja bym chyba wparowała raz do ich pokoju, niby przypadkiem

Gość gość
nie rozmawiaj bo i tak się nie przełamiesz ja miałam podobnie w dzieciństwie ale włąśnie wtedy wychodziłam z pokoju i trzaskałam wszystkim co popdanie, a to drzwiami, a to miską, a to kubek spadł itp.

Kourfa mać, właśnie przyłapałam ojca jak spuszcza się w moją skarpetkę. Jak mnie zobaczył, zaśmiał się cynicznie i pobiegł do swojej sypialni :( :classic_cool:

Gość gość
co ty jej gadasz na pewno nie wchodź do pokoju bo ten ułamek seundy który zobaczysz bedziesz miała przed oczami do końća życia i zrujnuje ci to twoje życie intymne

Gość gość
Dawaj dalej, podszywie, bo dobry jesteś:D

Gość gość
Tempa PROWOKACJA. Na te historyjkę załapie się tylko kretyn z IQ neandertalczyka,. Spadaj GEJU! Idz do kolegi na sodomie i nie zasmiecaj forum. Baw się dobrze!

Gość gość
Wyprowadz się jestes pelnoletnia i tez se znajdz kogos do sexu. A oni niech się rzna do woli bez ograniczeń.

Gość gość
Tempa PROWOKACJA. Na te historyjkę załapie się tylko kretyn o IQ neandertalczyka. Spadaj GEJU! Idz do kolegi na sodomie i nie zasmiecaj forum. Baw się dobrze! Do innych forumowiczów: proszę nie karmić trolla. Brak odpowiedzi to najlepszy sposób na trolle.