Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jaka spacerówka dla niskiej mamy?

Polecane posty

Gość gość

Fajnie żeby była lekka, wygodne siedzisko, najlepiej na piankowych kołach. Co polecacie?

Gość gość
badzo podobał mi sie quantum easygo ale ciężki do podbicia na kraweznik dl kogos niskiego co powiecie o joie litetrax? jakie inne typy?

Gość gość
Taczka będzie idealna.

Gość gość
https://www.google.pl/search?q=joie+litetrax+4&biw=976&bih=444&tbm=isch&imgil=o7LPDo2IqwJLNM%253A%253BhOVb9xWRpZ5uHM%253Bhttps%25253A%25252F%25252Fbabynet.pl%25252Fjoie-litetrax-4-wozek-spacerowy-spiworek-gratis-p-7918.html&source=iu&pf=m&fir=o7LPDo2IqwJLNM%253A%252ChOVb9xWRpZ5uHM%252C_&usg=__N-oQQGDCe4Sx37DHG6pyPYWhl1k%3D&ved=0ahUKEwiZ16mwsv_LAhWta5oKHcyyDEQQyjcIJg&ei=LdMHV9mMBK3X6QTM5bKgBA#imgrc=o7LPDo2IqwJLNM%

Gość gość
joie litetrax jest ok, ALE nadaje się wyłącznie na miejskie chodniki. Wszelkie leśne drogi odpadają bo nawet nie ma opcji. Jest lekki i maly po zlozeniu z krawężnikami jest w miare ok. Dla mnie jest trochę za niski ale jak piszesz ze jesteś niska to powinno być ok. Szczerze mowiac jest dość badziewny jak na wozek za 800zl i ma ogromna folie przeciwdeszczowa której nie da się zlozyc bo jest usztywnina jakims drutem. Po prostu ten wozek jest taki bez szalu, czyli może być ale nie powala. A i dla mnie na plus jest dużo miejsca na zakupy pod wozkiem.

Gość gość
dzieki za opinie ktos poleca inny wypróbowany wozek?

Gość gość
Dla lalek

Gość gość
Większość spacerówek jest dla bardzo niskich osób - takich 150-160 cm. Dziewie się skąd taki temat w ogóle?

Gość gość
Mam 157 ... podobał mi sie jak pisałam easy go ... ale dla mnie raczka za wysoko. Okej tak napisałam w temacie... ale chodzi mi o propozycje wogóle fajnych sprawdzonych spacerówek...

Gość gość
To kup parasolkę. One mają niskie rączki i są lżejsze od tych pełnowymiarowych spacerówek.

ja mam 158 cm wzrostu i moj wozek quinny moodd jest dla mnie idealny :) jest solidny, ale nie ciezki i dobrze sie prowadzi :)

Gość gość
kubełkowy... jk dla mnie quinny odpada z tego powodu

Gość gość
My mamy zappa i jest spoko- poręczny, wygodny i porządny. Moze spojrz na inne modele z quinny?

Gość gość
Kupiłam wózek spacerowy od www.coletto.pl, na ich stronie możesz pooglądać jakie mają dostępne modele. Jest to polski producent, wózek jest solidnie wykonany, estetycznie wygląda, jest funkcjonalny i poręczny

Gość gość
U mnie sprawdziła się graco evo innego wózka sobie nie wyobrażam przy następnym dziecku kupie ten wózek 3w1. Mam 161 cm.