Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy ktos z was walczyl o ideal, ktory okazal sie przecietniakiem

Polecane posty

Gość gość

Opiszcie.swoje historie. Ja dla mojej. Żony zostawilem dziewczyne. Zakochalem sie.w niej.jak.glupi. Emocje mnie opanowaly. Pierwszy pocalunek, seks z nia, bylem najszczesliwszym facetem na ziemi. Gdy powiedziala tak umieralem ze szczęścia. Teraz po 6 latach od ślubu widze rozzalona, klotliwa kwoke, ktorej nigdy.nic nie pasuje. Zastanawiam się czy ex tez by taka byla. Z nia moze nie mialem takich emocji, ale fajna.była :) i tak mój ideal.zamienil sie w koszmar. Czy ktos z.was.tez sie tak przejechal?

Gość gość
Mój były. Ja walczyłam o związek. Bo to był taki dobry, spokojny facet. W końcu zdradził mnie z mężatką. Uświadomiłam sobie, że go idealizowałam. Wcale nie był taki spokojny, jego zasady moralne i dobroć okazały się o kant dópy potłuc, a poza tym - nigdy nie dawał mi kwiatów - ani fajnych prezentów nawet na okazje - tylko na odpieprz - nigdy nie zaprosił mnie do kina ani restauracji (ja go tak) - nie chciał się żenić ani mieć dzieci - miał dużo gorsze wykształcenie i pracę ode mnie - nie bronił mnie, nie wspierał, nie pomagał finansowo - był tragiczny w łóżku (z powodu egoizmu) Jak ja się cieszę, że mnie zdradził i się wyniósł! Może poznam kogoś wartościowego!!!

Gość gość
A ile.razem byliście?

Gość gość
8 lat

Gość gość
Ja, ale to był błąd. Teraz męczę się z tym strasznie.

Gość gość
Ale opisz te historie :)

Gość gość
Poznałam swojego męża, gdy byłam bardzo młoda. Zakochałam się i nie widziałam, a raczej nie chciałam widzieć jego wad. Wtedy był idealny, teraz nic z tego ideału nie zostało

Gość gość
A jak sie teraz zachowuje?

Gość gość
Ja. Zakochałam się na życie i starałam na głowie, ale On nie był wart moich starań. Teraz wiem, że tylko robił mi łaskę. I jestem mu wdzięczna za ostatnie słowo.

Gość gość
Ja, zakochalam sie w gosciu wydawalo sie na poziomie. Lubiany, wyksztalcony, wesoly, atrakcyjny. Okazal sie zimny, bezwzgledny, niewierny i cwany.

Gość przerost tresci nad forma
facet jesteś debilem i jeszcze się żalisz:O myślałeś że co ? najlepiej jeszcze gdyby ta stara była i czekała na ciebie :D

Gość gość
Kolega sie oswiadczyl lasce, ktora miala wyrabane, rozgladala za innymi, jak popila to od razu za innym. Ale nie ten ja kocha, ona cudna i doslonala i oczywiscie zdrada go spotkala. Do dzis jest w rozsypce ok5 lat.

Gość bonsai87
Poznalam faceta w pracy, umowilismy sie ze utrzymujemy nasza relacje w tajemnicy... Inteligentny, zabawny, po przejsciach, zdradzony w ostatnim zwiazku ( tak twierdzil), podobno bylam idealem kobiety, byl tak dumny ze mnie spotkal, tak nie mogl doczekac sie ostatniego spotkania a jak sie pozniej okazalo w tym czasie poznal juz kogos innego. Przez caly czas znajomosci prosil o zapewnienia ze nie spotykam sie z nikim innym, obserwowal mnie na kamerach (pracuje w recepcji) po czym przyznawal ze jest zazdrosny i chce miec pewnosc ze nasz znajomosc jest powazna. Po jakims czasie spotykania sie pochwalil sie znajomym w biurze, po czym oddali sie ode mnie bo znalazl sobie inna. Walczylam o te znajomosc bo wydawalo mi sie ze jest taki jakim go poznalam na poczatku. Wypytywal;am wspolna kolezanke, wysylalam wiadomosci, oferowalam przyjazn.. Dzis potrafi przejsc 20 razy dziennie kolo mojego biurka a nie potrafi sie przywitac...:)Opowiada w pracy o swoim nowym zwiazku.nie bylo miedzy nami ani jednej rozmowy znajomosc zakonczyl blokujac moj numer telefonu. Tak dla mnie to przecietniak bez morali i jakiegokolwiek sumienia. A romans w pracy przyplacilam psychoterapia.