Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy szkoda wam osób, które miały 10 lat trądzik i nigdy w związku nie były ?

Polecane posty

Gość gość

Jak w temacie.

Gość gość
ciebie piotrek mi nie szkoda zjeebie

Gość przerost tresci nad forma
trądzik zwiazku nie wyklucza chyba masz jakis inny problem niz tradzik.

Gość gość
Tak wiedziałem, że ktoś tak napisze. Że trądzik związku nie wyklucza. Taaaa, już to widzę, :D Chociaż zależy jaki ten trądzik.

Trądzik się leczy. I nie przekreśla to związku.

Gość gość
Szczerze, to goowno mnie to obchodzi

Gość gość
No to wylecz sobie blizny na ryju, po ropnych cystach. Już to widzę, jak to się tak łatwo wyleczy.

Gość gość
haze kuurrestwo też sie leczy cippo jeebana chyba wiec bierz sie dziwwko

Gość przerost tresci nad forma
. Taaaa, już to widzę>>>może masz okulary zaparowane :D blizny też można wyleczyć i nie wiem czy blizny po trądziku to taka straszna rzecz zwłaszcza u kobiet wymaluje się i 90% facetów nawet nie zobaczy. ludzie mają wieksze problemy i w zwiazkach sa. takie rzeczy jak tradzik to sa p*****ly.

Gość gość
Trądzik mam od 13 roku życia, teraz mam 24. Jestem w szczęśliwym związku. Przed nim miałam jeszcze 2 facetów. Chyba jednak problem leży w czym innym?

Gość gość
Jak jesteś facetem, to te blizny (nie mowie o pryszczach, ale samych bliznach) czasem nawet się podobają dziewczynom ;) wiem, co mówię

Gość gość
Masz, bo pewnie mialaś kilka krostek, a ja miałem cysty, które zostawiły ogromne ślady na policzkach. Do dzisiaj się do końca ich nie pozbyłem, mimo, że chodziłem po najlepszych specjalistach. Zresztą kobieta sobie może to pudrem przykryć, u faceta to niestety bardziej widać, zresztą kobiety bardziej zwracają uwagę na wygląd. Znam gościa, który miał trądzik bardzo długo, i dopiero po 30 stce sobie znalazł kobietę, tak to zapewne żadne go nie chciały.

gość dziś - nie, lepiej się użalać i jęczeć na forum. Właśnie dlatego jesteś sam. Bo się użalasz. A nie przez trądzik.

Gość gość
Haze, ale Ty głupia jesteś:) Autorze, szkoda mi tak samo jak ludzi z bielactwem, łuszczycą i innymi szpecącymi rzeczami. Myślę, że Ci ludzie mają jaja i zasługują na duży szacunek.

Gość gość
Haze, w*********j d***** j****a stąd. Nie masz współczucia dla ludzi.

Mam, ale nie dla takich jęczydup. Sam trądzik, czy blizny po nim nie dyskwalifikują nikogo. Wiadomo, może nie poderwie jakiejś super laski, ale na pewno znajdzie kogoś, kto się nim zainteresuje, jeśli będzie miał coś do zaoferowania i będzie reprezentował jakiś poziom. Znam ludzi z bliznami, ze znaczną nadwagą, z nadwagą i łuszczycą - wszyscy ci ludzie mają partnerów i żyją. Nie mówię, że jest im mega łatwo, ale się starają. A prawda jest taka, że najłatwiej jest siąść na d***e i kwękać. Ludzie bez rąk, nóg, na wózkach mają partnerów, zakładają rodziny, mają dzieci. Jakoś im to nie przeszkadza i są w stanie kogoś znaleźć.

Gość gość
Znajdują, bo pewnie mają hajs, to kobiety na nich lecą. Tak jak na jednego grubasa poleciała, a chodziło jej o sławę, i zerwała zareczyny, chciała się wybić na nieszczęśliwym człowieku. Takie są kobiety. A ty haze, s********j stąd, nie masz nic ciekawego do powiedzenia, jak większość niewiast, tylko jęczy dupa, frajer, nieudacznik, co się użala nad sobą, słabeusz, narcyzm, idiota. O to co potraficie napisać.

Nie, nie mają hajsu. Mam znajomą, która jest niska, gruba i ma łuszczycę. Zmienia facetów jak rękawiczki. Pracuje ze minimalną w sklepie spożywczym. Masz na to jakieś wyjaśnienie?

Gość gość
Bo mężczyźni nie patrzą tak na wygląd, jak kobiety, Kobiecie grubej jak salceson, pryszczatej, łatwiej znaleźć faceta, i to nawet przystojnego, niż brzydkiemu facetowi w miarę fajną kobietę. Tzn przeciętną.

Gość gość
Ja jestem dziewczyną i serio, podobają mi sie blizny po trądziku u facetów :D Może przez sentyment, że mój były miał ;p koleżanki że mnie się śmieją jak im mówię, ale serio uwazam, że dodają męskości. Jak reszta jest ok, to to nie jest problem. Dla mnie przynajmniej :D

Gość gość
Dziewczyny nie są takie płytkie...szczególnie te bardzo ładne. Najbardziej wybrzydzają przeciętniary. Jeśli ktoś ma w sobie chociaż odrobinę wrażliwości to dostrzeże cierpienie i będzie chciał załagodzić jakoś ten ból o ile osoba z trądzikiem jest wartościowym człowiekiem.

Gość gość
Hahahaha nie mogę :D obejrzyj się dookoła. Zdecydowana większość przystojnych mężczyzn ma ładne dziewczyny. Przeciętne mają przeciętnych ;). Oczywiście są wyjątki, ale większość tak ma. A stwierdzenie, że ładne dziewczyny nie są płytkie, a przeciętne, czy brzydkie tak jest żałosne i oderwane od rzeczywistości. To akurat nie zalezy od wygladu. Nie wiem w jakiej dżungli żyjesz o.O