Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy dużo waszych znajomych krewnyh wraca z emigracji do PL

Polecane posty

Gość gość

Bo u mnie gdzie się nie obrócę tam ktoś decyduje się na powrót, z UK, Niemiec, Francji...Główny powód - obawa o bezpieczeństwo ze względu na nową falę islamskich imigrantów. Ciekawa jestem czy to przypadek czy jakaś szersza tendencja.

Gość gość
W moim otoczeniu wróciła jedna koleżanka, ale to było 4 lata temu i nie z powodu emigrantów, tylko świetnej propozycji pracy w Polsce.

Gość gość
U mnie wrocily dwie znajome. Wyjechaly same a wrocily z dzieckiem

Gość gość
moja koleżanka wróciła z 3 dzieci. Ale ona zawsze mówiłą że wróci, nawet dom tu budowała.

Gość gość
wszyscy moi znajomi którzy wrócili już są w UK z powrotem! przywieźli tu pieniądze, oszczędności ale usiłowali żyć, pracować, otwierali firmy - zapomnieli dlaczego wyjechali ale Polska im szybko przypomniała!

Gość gość
mojej siostrze też przypomniała wróciła, znalazła pracę za najniższą (innej nie było)i po pół roku zupełnie bez kasy wróciła do UK i znowu zaczyna wszystko od początku

Gość gość
U mnie wróciło kilku znajomych jedni wyremontowali dom rodzinny jedni wybudowali są w pl od 2-3 lat łączy ich wspólny mianownik - mężowie nadal pracują za granicą. Ci którzy wrócili wspólnie i próbowali żyć za krajowa pensje juz wyjechali z powrotem