Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

widział ktos z was na żywo jakąs znaną kobiete z tv ??jakie wrazenia?ja padlam..

Polecane posty

Gość gość

mialam okazje zobaczyć na żywo miss polonie pauline krupińską:) widzialam ją w zakopanem ostatnio i bylam w szoku.. ta paulina na żywo jest calkiem inna niz w tv..taka zwykla i bardzo podobna do moniki brodki...w zyciu nie powiedzialabym ze jest piękna a tak sie nia zachwycalam jak ogladalam jej instagram.. w rzeczywistosci to przecietnie ladna dziewczyna.. a wy mieliscie okazje zobaczyć jakas slawną kobiete na zywca?zmieniliscie wasze postrzeganie tej kobiety?byl;a ladniesza czy brzydsza niz w tv?

Gość gość
Widuje codziennie i nie tylko kobiety, ale to kobiety są słabo rozpoznawalne jak sie nie mieszka po sąsiedzku i nie wie kto to jest. Facet aktor czy piosenkarz zazwyczaj wygląda podobnie tylko ciut gorzej ;)

Gość gość
a kto z widzianych na zywo osob wg ciebie robi najlepsze wrazenie albo najgorsze?

Gość gość
- widział ktos z was na żywo jakąs znaną kobiete z tv ?? - tak widziałam nawet kilka. Facetów też.

Gość gość
ja widzialam i zazwyczaj sa ladniejsze na zywo niz w tv

Gość gość
widzę na codzień, w pracy Większość kobiet jest do siebie nie podobna, tj. to co się plebsowi serwuje w tv/gazetach ma niewiele wspólnego z rzeczywistością. Z facetami jest inaczej, bo ich się tak "nie robi", ale poza nielicznym wyjątkami, zazwyczaj są w rzeczywistości niżsi niż się wydają na ekranie

Gość gość
moja kolezanka widziala dode na żywo i mówi ,ze doda nie wygląda na żywo tak jak w tv..podobno nie robi wrażenia i wręcz wygląda gorzej niz większosc przecietnych lasek na ulicy...chodzi o buzie ..bo cialo ma super.

Gość gość
moja kolezanka widziala dode na żywo i mówi ,ze doda nie wygląda na żywo tak jak w tv..podobno nie robi wrażenia i wręcz wygląda gorzej niz większosc przecietnych lasek na ulicy...chodzi o buzie ..bo cialo ma super. A ta szmata nie chciała się umówić z moim kolegą. Mają podobne charaktery.

Gość gość
DODA ŁADNIEJSZA NA ZYWO PODOBNO NIZ W TV WŁASNIE.

Gość gość
Mnostwo i czesto. Wiekszosc znanych osob w TV i w kolorowych gazetkach wyglada lepiej niz na zywo, bo nikt nie robi sobie scenicznego makijazu na co dzien. Do tego w telewizji i na sesjach zdjeciowych jest perfekcyjne oswietlenie, makijazystki, fryzjerzy ktorzy nieustannie poprawiaja, dbaja, itd. Jesli chodzi o figury, to na zywo wszystkie gwiazdy sa znacznie szczuplejsze niz nam sie wydaje. "Szczuple" kobiety naprawde to chudzinki. Rozmiar 0. Ale nawet Dorota Wellman na zywo jest znacznie drobniejsza niz w telewizorze, ot babka przy kosci. Tylko Kotulanka mnie zaskoczyla, bo okazala sie troche "szersza" niz serialu, ale bardzo malutka.

Gość gość
kobiety z mediów sa piękne..to jest jakas dziwna prawidlowosc.

Gość gość
to ja miałam odwrotnie z mniej znaną miss...Marzeną Cieślik. Była miss w 2006 roku. Pamiętam,że nie byliśmy zachwyceni z tego wyboru bo mieliśmy inne faworytki,tylko ojciec stawiał na nią ;) a nam nie wydawała się zbyt piękna.. kilka miesięcy później ''misski'' przebywały akurat w hotelu w mojej miejscowości i poszłam z mamą je zobaczyć na żywo ;) na widok Marzeny zatkało nas..na żywo to była przepiękna kobieta,zjawiskowa wręcz. W tv wyglądała na starszą a na żywo świeżo i młodo. I ogólnie jakoś dużo lepiej :) Wręcz błyszczała na tle innych choć ogólnie wszystkie te miss robiły wrażenie na żywo. Gdzieś mam jej autograf ;) A co do Krupińskiej to jakoś mnie tam ona nie rzuca na kolana ;) Ja od początku twierdziłam,że jest dość zwyczajna..ładna ale ludzie tak sie nią zachwycają,że to najlepsza miss a moim zdaniem wcale nie. No ale to kwestia gustu :)

Gość gość
a kilka dni temu widziałam Ulę z M jak miłość :D nie mialam czasu sie jej przyjrzec bo tylko sie z nią minęłam na ulicy ale wyglądała moim zdaniem tak jak w tv..ani lepiej ani gorzej.

Gość gość
jakbyscie zobaczyly na żywo weronike rosati to byscie zwariowaly.ja nie widzialam piękniejszej i bardziej ciekawej urody u kobiety...a włosy to ma tak cudne ,że z zazdrosci az nie moge:(:(

Gość gość
Haha, rosati siedzi na kafe i się reklamuje :D

Gość gość
Ja widziałam taką psycholożkę z wytrzeszczem, co sie lansuje w rozmowach w toku.

Gość gość
Ja też w pracy widuję znanych ludzi no i inaczej wyglądają - normalnie raczej. Czasami fajnie się człowiek może zaskoczyć że niektórzy są bardzo sympatyczni i nie zachowują się jak gwiazdy.

Gość gość
psycholozka Z WYTRZESZCZEM TO MARIA ROTKIEL..przepiękna kobieta....jak angelina jolie wygląda..cudna ma urodę i te oczy przecudne i wielkie..a do tego te biale ząbki cudne..ach..

Gość gość
Mozna miec białe ząbki a przy tym oczy prawidłowo osadzone, jak np. ja.

Gość gość
Podobno Rusin brzydsza niż w tvn i staro wygląda. Ta czarna z tańca z gwiazdami tez stara a w tv to im tynku należą i odmłodzą.

Gość gość
Pewnie widziałam juz parę na zywo i co z tego? Żadnej już nie pamiętam bo w d. mam celebrytów. Gdyby to była jakaś wybitna i mądra osoba, to bym na pewno zapamiętała, a tak to szkoda sobie zaśmiecać umysł.

Gość gość
Trzeba być chyba niedorozwojem, żeby na widok twarzy z ekranu padać na wznak i wyć z zachwytu, albo analizować każdy szczegół wyglądu. To też człowiek taki jak ty a nie żadne bóstwo, bo wepchnęło się przed kamery.

Gość gość
jakbyscie zobaczyly na żywo weronike rosati to byscie zwariowaly.ja nie widzialam piękniejszej i bardziej ciekawej urody u kobiety...a włosy to ma tak cudne ,że z zazdrosci az nie mogesmutas.gifsmutas.gif x piękna kobieta ,też ja widziałam na żywo ,nie jestem les ale ta kobieta mnie powala