Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy kobiety po ślubie nie robią już loda?

Polecane posty

Gość gość

Spotkałem sie z takimi opiniami i chciałbym rozwiać wątpliwości wiec wyowiedzcie się proszę jak jest u was

Gość gość
raczej nie więc lepiej się nie żeń stary :D

Gość gość
jak udaje goraca to, zeby tylko usidlic to pozniej nie bedzie tego robic..jak sama sie nie dobiera i nie lize go min. 15 min..to moze udawac

Gość Giuseppe Ottaviani
Pierwsze słyszę? Może te poznane żony na portalach internetowych dziczeją po papierku z urzędu stanu cywilnego . Nie wiem nie sprowadzałem i tylko zgaduję

Gość gość
Spokojnie robią. A w dodatku bywają śmielsze.

Gość gość
Może i robią, ale tak max 3 lata po ślubie już w ogóle nie mają ochoty na cokolwiek co jest związane z seksem, a przynajmniej nie z mężem :P

Gość gość
Nie sluchaj takich głupot. Z wiekiem kobieta ma coraz większe potrzeby. Przyjdzie taki moment że nie dasz rady. Moja kochalaby się codziennie ale cóż nie zawsze za nią mogę nadążyć. A kiedys bywało że jej się nie chciało.

Gość gość
Jedne tak, drugie nie. Procentowych badan nad tym "ważkim" zagadnieniem brak. Lepiej sie zastawow co zrobisz z kobieta jak seks bedzie tylko po niebieskiej tabletce, a pikawa juz kiepska, czyli co bedziesz robil z zona przez WIEKSZOSC swojego zycia.

Gość Rychardo
Robią dlaczego mają nie robić ;)?

Gość gość
Moja robiła przed ślubem a teraz jesteśmy 9 lat po ślubie i robi jeszcze chętniej.

Gość gość
Te które wychodzą za mąż dla kasy już nie robią.

Gość bywają głupie pytania
... na które odpowiedź zawsze jest jedna: - różnie bywa. Moja na przykład przed ślubem tylko nieśmiało próbowała, a potem powoli, powoli ... Teraz nawet połyka. Tylko czasem, bo bardzo nie lubi. Ale ponieważ ja to bardzo lubię, to robi tak "od święta" ze względu na mnie. Taki prezent, do którego się przełamuje, jak do paskudnego lekarstwa. Może bierze pod uwagę, że jest nieco rzeczy (nie seksualnych) które robię dla niej, choć też ich nie lubię. Nie chodzi o minetę, bo lubię.

Gość gość
Jaką facet ma przyjemność z tego, że ona się przymusza?

Gość gość
Robi to dla niego czasami bo on lubi.Miłe to,kochana kobieta. :)

Gość gość
To nie jest frazes, że cenny dar to taki, który nie jest zdawkowy, który coś kosztuje (niekoniecznie finansowo) darczyńcę. Pierścionek z brylantem podany ci obojętnie przez miliardera jest śmieciem. Cenny jubilersko, jest śmieciem jako "dar". Dar mojej żony odczuwam także sercem. Czy ty sugerujesz, że nie powinienem go bardzo cenić, skoro ona tylko z miłości może się na takie poświęcenie zdobyć?

Gość gość
Brawa dla pana co zona sie zmusza chociaz bardzo nie lubi, zmusza sie bo on lubi. On wie ze ona tego nie chce I sie zmusza ale on jest na tyle egoistyczny I glupi ze mimo tej wiedzy tego chce

Gość i najważniejsze
Z tego, co napisałem jasno wynika, że tak się dzieje nie z mojej inicjatywy, lecz z jej wewnątrznego impulsu. Mam jej wtedy powiedzieć: ty z tym do mnie przychodzisz, ale ja nie chcę? Zresztą to nie wykonalne. Przecież o tym, że połknęła dowiaduję się już PO połknięciu, widząc że nie wypluwa do chusteczki. Wtedy obejmuję ją i długo trwam przywarty głową do jej brzuszka.

Gość także ważne
Nigdy nie prosiłem jej o to. To ona gdzieś wyczytała, że się się zdarza, że kobiety to robią na mężczyzn. To ona mnie zapytała: czy tobie by na tym zależało? Czy ja mam popełnić samobójstwo za karę, za to że nawet moja odpowiedź słowna była zbędna, bo ona już ją znała nim ją wykrztusiłem? W końcu to ona była najlepszą znawczynią mnie.

Gość gość
Ja nie przepadam, moja żona tez nie, wiec nie mamy z tym problemu.

Gość gość
Mam kochanke i wyszla za maz jakies 2 lata temu i nadal robi super loda z finalem gdzie chce. Wiec to nie prawda.:))

Gość Mąż fajnej Asi
12 lat po ślubie, moja cały czas robi i twierdzi, że lubi :)

Gość gość
Takie podawanie imienia nieuchronnie skłania do refleksji. Dlaczego je podajesz? To taka mikroperwersja? Ciekawe ilu Asiom, które wyszły za mąż 12 lat temu, otoczenie zadaje pytanie: naprawdę lubisz? Piszę "moja Żoneczka", lub częściej "moja Dziewczyna" (bo będzie nią do końca życia. Nie wystarczy?

robią, jeśli są odpowiednio zmotywowane np.: komplementy, kwiaty, czekoladki, biżuteria z brylantami i innymi kamieniami szlachetnymi, karta american express (do codziennego użytku na drobne zakupy). to tylko niektóre z wielu przykładów motywacji żon do polubienia lodów :) wszystko zależy od was panowie. tak więc.. do boju :classic_cool:

Gość gość
karta american express w wielu miejscach nie jest honorowana...chyba z kartami kredytowymi masz mało do czynienia...ja mam swoje dwie i nie muszę nikomu loda robić.

Gość gośćjjj
Ja swojemu mężowi robię. Nawet zaczęłam dopiero po ślubie.

Gość gość
a dlaczego dopiero po ślubie i dlaczego tylko mężowi?:)

Gość gość
Do nieaniołek 2016.04.10 Piszesz, że nie chodzi o to że mąż czy nie mąż. To dla ciebie nieistotne. Ważna jest motywacja, droga. Tak to cię może motywować dowolny facet, aby tylko majętny. Chyba wiesz, jakie JEDNO SŁOWO to określa?