Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Laurka MB

Samotne macierzynstwo, mam juz tam dosc...

Polecane posty

Gość gość
bo to kobiety chcą zazwyczaj dzieci,faceci tylko ulegają bo chcą być z daną babką albo bo tak wypada,i potem są już takie historie,to trzeba dokładnei sprawdzać jak mocno facet chce dziecko sam z siebie jak widzi wszystko jakby chore było,o tym się nie rozmawia ,seks i tyle ,jest miło,faceci często dojrzewają dopiero po 40 chyba ze mieli super wzorce ,a tak to gnoje takie do zabawy tylko

Gość gość
Przepraszam za to pytanie bo nie chce Cie urazic wrecz przeciwnie jestem zawsze pelna uznania dla samotnych matek. Czy gdybys wiedziala ze Twoj syn bedzie niepelnosprawny to bys go urodzila? gdybys wiedziala ze maz od Ciebie odejdzie widzac kalekie dziecko to bys zostawila ciaze czy usunela? xxx tylko teraz jak ten synek juz jest na świecie to nie da się na to szczerze odpowiedzieć i żadna matka by tego nie potrafiła, wiec pytanie jest bezsensu....

Gość Laurka MB
Muusia, tak bedac w ciazy wiedzialam ze dziecko bedzie niepelnosprawne tylko nie wiedzielismy w jakim stopniu. Nie bedzie nigdy chodzil ale rece ma coraz sprawniejsze wiec nie jest zle. Umyslowo rozwija sie swietnie do tego jest bardzo wesolym chlopcem.

Gość gość
Laura, to wspaniale, że Synek dobrze się rozwija intelektualnie. Patrzcie, być może wyrośnie z niego drugi Hawking albo inny potężny umysł a jego ojciec ich zostawił...Jakim ścierwem trzeba być żeby porzucić rodzinę w takiej sytuacji? Ja bym zrobiła wszystko żeby utrudnić mu życie, możecie mnie nazwać mściwą suką ale miałby przesrane i w pracy i w życiu osobistym...

Gość gość
Też nie miałam ojca i wiem jak to jest , popłakałam się:(

Gość gość
Tak to jest ze kobiety zostaja same. Trzymaj sie

Laurka MB - podziwiam Cie :) Jestes fajna, dzielna babka a Twoje dzieci na pewno Cie bardzo kochaja. Pozdrawiam.

Gość gość
Jestem pelna podziwu dla autorki:) Ja tez bylam sama.Teraz mam.pelna szczesliwa rodzine a moj synus ojca.Pozdrawiam i trzymam kciuki za Ciebie.Dzielna babka jestes.A ojca dzieci nie zmusisz zeby je nagle pokochal.Nie trac energii na gnoja.Wiem to z autopsji.