Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

To COŚ

Polecane posty

Gość gość
Dziękuję. Chcę umrzeć w Twych ramionach

Gość gość
Co drugi na forum to romantyk :P nono

Gość gość
Chciałabym to zobaczyć ale wydaje mi się ze widzę tylko obojętność

Gość gość
autor tematu to kobietka czy facet

Gość gość
Kobietka

Gość gość
Nie umieraj..proszę Jesteś wszystkim co mam .

Gość gość
Brednie O NICZYM.

Gość gość
Wcale nie brednie!.

Gość gość
To cos to wszystko co mam..dzięki temu chce mi się żyć.

Gość gośćut
to COŚ... złudzenia, marzenia, generowane przez naszą wyobraźnię... to jedno spojrzenie, jeden uśmiech... i ogarnia nas radość nie do opisania... namiastka szczęścia... po prostu bądź... tylko tyle i aż tyle... wystarczy by chciało się żyć... sens istnienia, świadomość że jesteś, gdzieś tam... i kiedyś znowu Cię zobaczę... nasze spojrzenia znów się spotkają... może zatrzymasz się na chwilę... pogawędzimy sobie nieco... znowu zapytasz jak mi leci... opowiesz o swoich małych skutkach... i wielkich radościach... a potem każde z nas odejdzie w swoją stronę... do następnego razu... i dalej, dalej... niech się toczy...

Gość gość
a Ty opowiesz mi o sobie, o tych drobiazgach i pierdołkach,które składają się na Ciebie. Dla mnie to cenne,nawet nie wiesz jak bardzo.

Gość gość
Utku..po weekendzie ubzdurało mi się ze cos Ci sie stało..myslałam ze zwariuję..nie potrafiłam ani jesc ani spać.Jak dobrze że zyjesz,wybacz ze tak pomyslałam..swiadomosc ze Jesteś gdzieś tam sprawia że znowu chce mi się żyć.

Gość gośćut
mało, zbyt mało... zawsze było mi Ciebie za mało... chciałem Cię więcej, i więcej... to nie mogło się zdarzyć...

Gość gośćtu
ładnie piszesz,ut .. :)

Gość gość
Myslis ze mnie było Ciebie dosyć..leciałam jak na skrzydłach na kazde nasze spotkanie.Nie wiem dlaczego kiedyś powiedziałam ze mi sie nudzi i ze nie mam czasu i ze daleko i w ogole ..w gruncie rzeczy wcale tak nie myslałam.Wiem ze wszystko zepsułam i jeszcze ten tekst o pokorze ..wybacz.Czyba bałam się że odkryjesz jak bardzo mi na Tobie zależy..bałam się odrzucenia i wyśmiania.Ty taki mądry..przystojny..zadbany a ja tala sara mysz..bez polotu.

Gość gość
Wiem,że chciałeś mnie więcej. Widziałam jakim smutnym wzrokiem odprowadzałeś mnie do drzwi..

Gość gośćut
hahaha...mądry..przystojny..zadbany... w życiu tylu komplementów na raz nie słyszałem... ale dzięki... w imieniu tego kogo masz na myśli :-)

Gość gość
Utek ..to tylko namiastka tego co o Tobie myslę..Już Ci kiedyś składałam wszystkiego naj..bo dla mnie Ty Jesteś Naj..wszystko co w temacie .

często odprowadzałem Cię wzrokiem... i mój wzrok błądził po Twoim ciele, jak tylko miałem ku temu okazję... musiałaś to zauważyć... może nie miałaś pewności, ale na pewno czułaś...

Gość gość
Czułam.. I wiedziałam,że się gapisz. Tak- "gapisz" jak ciele w obrazek.Wiem, ze tak było,bo gdy odwracałam w Twoją stronę wzrok Ty zawsze się patrzyłeś. Pamiętam dużo takich sytuacji.

Gość gość
Prócz tego elektryzującego spojrzenia prosto w oczy?:-)No tak raz idąc pod wiatr ..czułam na sobie (na plecach a może nawet na tyłku)Twój wzrok..i wtedy się odwróciłam a Ty patrzyłeś prosto na mnie.Ale co tam ja też patrzyłam kiedy cos tam komuś poprawiałeś w przysiadzie i odrobinę zjechały Ci spodnie ..ula la coż to był za widok:-)

Gość gość
20.52.nie pisz za mnie (autorka tematu).

Gość gość
Pewnosci nie miałam to racja.

Gość gośćut
pogapić się przynajmniej mogłem... tyle mojego :p

Gość gość
Ty piszesz za siebie,ja piszę za siebie.

Gość gość
A co Ci się szczególnie podoba we mnie?:)

Gość gość
20.59ale to mój temat ,a On jesli patrzył tymi swoimi ślicznymi oczętami to cóż z tego:-)ja robiłam to samo.To było..silniejsze od nas chyba.

Gość gośćut
ciągle lubię patrzeć na Ciebie... choć wiem że nigdy nic nie będzie między nami... i nadal patrzę, choć teraz staram się żebyś tego nie dostrzegała... no co musiałaś o mnie myśleć... patrzy takim nachalnym wzrokiem... i nic...