Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

po jakim czasie lekarstwa antydepresyjne zaczynaja dzialac ?

Polecane posty

Gość gość

po jakim czasie lekarstwa antydepresyjne zaczynaja dzialac ?

Gość gość
Zależy jakie i jak silna depresja. Kilka dni i powinien być pierwszy etap poprawy

Gość gość
nigdy :o ewentualnie efekty uboczne widać po 2-3 dniach. mam silną depresję i żadne leki nie przyniosły mi nigdy poprawy, zresztą nie znam nikogo komu by to pomogło. niektórzy ludzie po prostu nie nadają się do życia :o

Gość gość
Umnie seronil rozkrecil się po dwóch miesiącach i dopiero teraz wiem ze żyję. Powodzenia.

Gość gość
Ok. Musisz próbować zeby znalesc ten właściwy ja juz znalazłam rowniez metodą prob błędów.

Gość gość
Po 2 tygodniach. Do osoby, ktora pisze ze nigdy: widocznie lek jest zle dobrany. Tez bralam 2 SSRI, jeden pomogl troche, inny wyezucilam po 3 dniach bo skutki uboczne byly gorsze niz sama depresja. Poszlam do lekarza i mimo ze mi chcieli przepisac to samo uparlam sie jak koza na lodzie ze chce ci innego. Przekonywali mnie ze wsztstkie sa takie same. Ja sie uparlam. Dostalam fuoksetyne i po 2 tygodniach stanwlam na nogi. Teraz juz odstawilam i jestem zdrowa.

Gość gość
medical research: pramolan i seronil (refundowany)i to trzeba wykupywać koło 2 lat i koncerny i ich gadające głowy się cieszą

Gość gość
Ja brałam alventę. Poprawy nie było, za to skutki uboczne koszmarne.