Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam dość mojego faceta buraka

Polecane posty

Gość gość

Byliśmy dziś się przejść .. usiedlismy na ławce a ten idiota bezczelnie gapil się na tylek jakiejś małolaty. Żeby to było raz !!! Mam tego dość . Tlumacxylan mu ze mnie to w*****a. J****y zbok . Ciągle to samo . Facet po 30 stce. Rozumiem ze każdy się gapi ale tak na bezczela to już przesada. W********m się i poszłam do domu. Druga sprawa to to że jestem wybuchowa i aż mnie skręca ze złości . Do tej pory skręca. Co za cham i prostak .

Gość gość
Niby mi z tego powodu nie ubedzie. Ale to jest chore. Zebym była jakims pasztetem. Nie wiem czy on to robi na złość. Raz zrobiłam tak samo to nasluchalam się pół dnia. Ze jak to wygląda ze robie wioche i żeby mi głową nie spadła. Myślałam że skuma ale gdzie tam... jest coraz gorzej. J****y wsiun . Ale jestem zla. Dziewczyny jak sobie z tym radzicie ? W innych sferach jest ok. . Ale to ... porażka.

Gość gość
Nawet tu nikt nie odpowie :(

Gość gość
Tyle lat masz a zachowujesz się jak małolata. Co z tego ze patrzył ?

Gość gość
a skąd ty wiesz gdzie on patrzy; jak ja jestem ze swoim to mnie nie interesuje gdzie on patrzy, zreszta skąd wiesz że na tyłek akurat? chyba normalne, że jak idzie człowiek jakiś to wielu ludzi patrzy na tyłek bez podtekstów seksualnych

Gość gość
facet ma roohać ile da rade różnych suk, taka jego funkcja i natura, a baby na siłe chcą aby facet tylko im dawał swoją uwage, to wbrew naturze naiwne idiotki

Gość miłe i pożyteczne
podejdźcie do tej małolaty na którą on się gapi i zaproponujcie trójkącik

Gość gość
moja matka też tak ma tylko ojciec się gapi na zakupy panów wychodzących z monopolowego

Gość gość
Wiem bo widziałam gdzie kieruje wzrok przecież to widać. Jst to zwyczajnie przykre

Gość gość
Przeżyłam podobna sytuacje . Rozumiem autorkę

Gość gość
spowszednialas mu, musisz sie stac od nowa atrakcyjna... najlepiej zeby ktos cie adorowal... szybko twoj zapomni o malolatkach jak bedzie mial konkurencje. Faceci maja w naturze takie zachowanie, a nas natura wyposazyla w zdolnosc manipulacji... bez tej kobiecej zdolnosci siedzielibysmy wszyscy w jaskiniach jeszcze:)

Gość gość
Nie możliwe ze spowszednialalam bo zauważyłam że to leży właśnie w jego naturze. Zawsze tak było . Jestem atrakcyjna .nie kłamie bo i po co tutaj te inne d**y to moja zmora. Staram się zawsze dobrze wyglądać. Ale co z tego jak to się powtarza. Przecież gdybym była brzydka to by nie chciał się ze mną żenić

Gość gość
kobieto zrozum wreszcie, że żebyś była J-Lo, miss świata czy kim tam jeszcze sobie wymyślisz, to po jakimś czasie facet będzie patrzył na inne. Taka jest męska natura i po coś ewolucja to zrobiła.

Gość gość
Czyli to ze mną jest problem ? Jak wy sobie z tym radzicie ?

Gość gość
jestesmy samotne, tak sobie radzimy :)

Gość gość
Nie wiem co gorsze ten związek czy samotność