Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Myjecie się rano?

Polecane posty

Gość gość
A jak można nie wziąć prysznica 2 razy dziennie, rano i wieczorem? Nie potrafiłbym bez tego wyjść z domu ani zasnąc. Temat założony przez totalną flejtuchę, która włsanie odkrywa, że trzeba sie myć i dzieli sie tym odkryciem z innymi. Dobrze wychowany człowiek o tym wie, a mycie stanowi jego cozdienny nawyk, ktróego nie trzeba głosić na forum. Tylko prymityw i chamidło pisze o tym jak myje "dopę". Dno i 5 metrów mułu.

Gość gość
Załozycielka tematu to pewnie jakas wiesniaczka.

Gość gość
No jak widzicie nie wszyscy wiedzą o tym, że trzeba sie myc i właśnie o tym jest temat debile. Nauczcie się czytać ze zrozumieniem. I właśnie w tym temacie widac, kto się oburza ten jest brudasem.

Gość gość
Brudasem jest ten kto zakłada takie tematy. Normalny człowiek ma mycie sie we krwi i nie musi sie w tym utwierdzać, pisząc szczegółowo co i jak myje, co mu śmierdzi i gdzie sie poci. Odwrotnie niż syfiary z nizin społecznych.

Gość gość
z moich obserwacji wynika ze najefektywniejsze mycie sie jest raz na 2 dni. Tzn dziś w środę myję się rano aby czystym być na piątek, w czwartek się umyję zeby pachnieć w sobotę, w piatek by w niedziele ,itd, itd. Ale to c***j najgorsze ze pracuje 30 dni by pieniądze mieć w 31 dniu :O to jest frajerstwo

Gość gość
To poczytaj niektóre komentarze to zobaczysz, czy ludzie mają mycie we krwi. Autorka napisała, ze się myje, a ludzie : "ja się myję wieczorem, bo rano nie m czasu". Takich komentarzy bylo bardzo dużo. Wiec autorka chociaż te d**e myje a reszta tutaj rano tylko gębę

Gość gość
Ja wam radze nie bić się z gòwnem to bie bedziecie musiały się tak dezynfekować

Gość gość
Całkiem normalne jest mycie się 1 dziennie, idzcie sie leczyć i pilnować swoich du/p czyściochy za 5 zł. Tak oburzac to sie mogą tylko brudasy, jak tak szybko zaczynacie śmierdzieć to idzcie do lekarza bo normalny człowiek nie śmierdzi niczym jak sie umyje raz dziennie

Gość gość
Jak można w ogóle nie umyć się rano? Iść między ludzi z potem, łojem i śluzami po nocy :O Z nieświeżymi włosami.. Brrr.. co za flejstwo, flądrowatość normalnie.

Gość gość
Najlepiej to myjcie się w jakimś odkarzaczu, wtedy nawet kropelka potu wam nie skapnie

Gość gość
gość dziś Całkiem normalne jest mycie się 1 dziennie, idzcie sie leczyć i pilnować swoich du/p czyściochy za 5 zł. Tak oburzac to sie mogą tylko brudasy, jak tak szybko zaczynacie śmierdzieć to idzcie do lekarza bo normalny człowiek nie śmierdzi niczym jak sie umyje raz dziennie x Nie, normalne jest mycie się/ prysznic rano, a kąpiel wieczorem obowiązkowa. Pseudonormalny człowieku - nie umywszy się rano ty ewidentnie śmierdzisz, tylko tego nie czujesz, bo przywykłaś do swego codziennego porannego smrodu. Inni - ci umyci i świeży - doskonale wyczuwają, że jesteś niemyta i odsuwają się, mniej lub bardziej dyskretnie.

Gość gość
gość dziś Najlepiej to myjcie się w jakimś odkarzaczu, wtedy nawet kropelka potu wam nie skapnie x OdkaŻaj się regularnie słownikiem ortograficznym :P

Gość gość
nie pije i nie pale i mięsa nie jem więc naturalnie ładnie pachne x Nie łudź się. Jak się nie umyjesz, to (nie)ładnie śmierdzisz.

Gość żonaty kochanek
ja to rano po seksie z żoną umyję wszystko prócz penisa, bo penisa wyliże mi kochanka w robocie :D

Gość gość
gość dziś Kurde wy nie rozumiecie.... Nie chodzi o to, ze nie bierzecie dwa razy dziennie prysznica i kąpieli. Ja rano tez się nie kapie, ale odświeżam d**e i pachy mimo kąpieli wieczornej. Co wy używacie antyperspirantu na nieumyte wczesniej pachy? X Dokładnie o to chodzi.

Gość gość
gość dziś Całkiem normalne jest mycie się 1 dziennie, idzcie sie leczyć i pilnować swoich du/p czyściochy za 5 zł. x Zamiast się tu wysmętniać, idź się lepiej UMYJ :P

Gość gość
Widocznie macie ostry zapach ciała bo ja gdybym się 3 dni nie umyła to nie będe niczym pachnieć. x Będziesz. Walić potem i wydzielinami. X Wiekszość ludzi ktorych znam kąpie się raz dziennie albo co drugi dzień. x Chyba w twojej wsi.

Gość gość
To że dla ciebie mycie się 2 razy dziennie jest nornalne to nie znaczy że dla kogoś innego też, są ludzie myjący się 3 razy dziennie i to jest norma dla nich. Nie ma książek które opisują ile należy zacznijcie szanować to że co człowiek to inny zwyczaj dobrze wychowane idiotki

Gość gość
Skoro wiesz jak śmierdzi niemyte ciało to nie raz musiałaś zalatywać. Wybacz ale nie każdy ma taką woń ciała jak murzyn że po nocy śmierdzi nie moja wina że musisz sie stale myć bo capisz

Gość gość
A czemu sie mowi,ze Polacy to brudasy,kto zgadnie? My ludzie niebojacy sie umyc dwa razy dziennie,dziekujemy naszym brudasom za te cudna opinie. Co wy sie tak tej wody i mydla boicie? Najlepsze wpisy to te,ze nie myje sie taka trzy dni i nie smierdzu.qrwa... Tak sie tez czasem zstanawiam ...skad tyle wpisow o smierdzacych pip.kach Wszystko jasne. Powiedzcie brudasy jak to robicie? Idziecie spac ze smierdzacym du(pskiem? Czy rano na spocone cialo rozpylacie dezodoranty z biedronki?

Gość gość
Znam ludzi którzy się raz na 3 dni myją i niczym nie śmierdzą znaczy myją ale nie biorą kąpieli codziennie. Nie jestem ze wsi ale jak u kogoś nocuje to nie widze tego czyjegoś mycia 2 razy dziennie jak macie jakieś nerwice natręctw to sie leczcie jeśli kazdy dla was to brudas bo robi cos w inne dni co wy

Gość gość
Nawet miedzy waszymi postami widać różnice bo jedni piszą że wystarczy rano umyć twarz i strategiczne miejsca a inni że wziąć cały prysznic bo inaczej brudas:D jeden bedzie mył łeb codziennie i dla niego bedzie brudasem ten co myje co drugi dzień wy chore kretynki pozagryzajcie sie teraz o mycie łba ile sie powinno

Gość gość
Skoro wiesz jak śmierdzi niemyte ciało to nie raz musiałaś zalatywać. Wybacz ale nie każdy ma taką woń ciała jak murzyn że po nocy śmierdzi nie moja wina że musisz sie stale myć bo capisz x Może wie jak śmierdzi nie myte ciało bo czuła od takich jak ty? Możesz mieć normalną woń ciała ale pisząc dosadnie, jeśli jesteś kobietą to twoja dupa wydziela śluz, szczególnie podczas owulacji i juz po nocy go masz i tak chodzisz cały dzień zamiast rano i podmyć.

Gość gość
Ja zawsze rano biorę prysznic, nie wyobrażam sobie iść tak do roboty czy gdziekolwiek między ludzi. Nie zajmuje to wcale dużo czasu.

Gość gość
A ja w zimie myję się raz w tygodniu. Używam dezodorantu, majtki zmieniam 2x w tygodniu. I jest wszystko ok. Twarz i szyję myję 2x dziennie wacikiem. Uwierzcie mi, wszystko jest dobrze Natomiast wiosna i lato obowiązkowo 1x dziennie, a rano szybki prysznic. Tak się przyzwyczaiłam i jest mi tak dobrze, nic ode mnie nie czuć, tylko perfumy!

Gość gość
rano tylko pachy i głowe

Gość gość
To tobie sie wydaje, ze od ciebie nie czuć. A tak naprawdę capi jak od świni. Ludzie, kiedy wy pojmiecie, ze człowiek swojego potu w ogóle nie czuję??? I wydaje mu się, ze nie śmierdzi, ale inni to czują.

Gość gość
Mówicie, ze nie mieliście jak sie w nocy spocić, bo nic nie robiliście. Ok, tylko nie czepiajcie sie w takim razie meneli. Oni tez nic nie robią, tylko na lawce na dworcu leżą, to kiedy mieli sie spocić? Przeciez jest chłodno, to się nie pocą prawda? To co wy gadacie, ze od meneli śmierdzi, a kiedy mieli sie spocić?