Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Myjecie się rano?

Polecane posty

Gość gość
No jak ktos ma prace "brudną" to po co prysznic. Ale jak ktos pracuje w biurze itd to przeciez capi...

Gość gość
jak ktoś się poci jak świnia to niech kąpie się i 10 razy na dzień ale niech nie wmawia nikomu że jeśli kąpie się rzadziej to śmierdzi.

Gość gość
A skąd tyle smrodów w autobusach, sklepach itd? Wszędzie czuć ten pot.... Fujjjj

Gość gość
Rano szybki 2-3 min prysznic wieczorwn kapiel. Czasami rano sram i to ostro.

Gość gość
Już nie przesadzajcie z tą kąpielą wieczorem i rano. Co za dużo to nie zdrowo. Uwierzcie, że są ludzie, którzy się kąpią co kilka dni - to jest masakra. Jak ktoś bierze normalnie prysznic raz dziennie to jest czysty i tyle. Niedługo się będziecie myć 5 razy dziennie aż wam skóra zejdzie.

Gość gość
"czasami rano sram i to ostro " - ja tez :/. Za dużo czasu na to idzie

Gość gość
Nikt nie mówi o prysznicu dwa razy dziennie ale podmycia rano d**y i pach!!! Ja rano prysznica nie biorę ale te miejsca obowiązkowo

Gość gość
Rano prysznic obowiązkowy, najpierw ciepły, później zimny. Czuję się cudownie

Gość gość
A ja jak rano s ram, to wtedy myje doope, bo po co czystą bieliznę na obsrane doopsko zakładać :D albo jak mam okres. A jak nie, to nie. Nie ma co przesadzać w drugą stronę z higieną, no chyba że ktoś odczuwa taką potrzebę. Ja rano przemyję zawsze pachy i używam antyperspirantu. Zęby to myję kilka razy dziennie. Kąpiel wieczorem. Włosy mam długie i myje je co 2 dni. Czasem jednak jak wstanę spocona, albo mega zaspana, to pod prysznic wlezę.

Gość gość
Dziewczyny tak krzyczycie, że mycie wieczorem wystarczy, a myśleliście, że przecież normalna, zdrowa kobieta wydziela np. śluz z dróg rodnych, zwłaszcza w czasie owulacji i czy po umyciu wieczorem nie czujecie się następnego dnia nie komfortowo? Oczywiście, że podmycie rano powinno być.

Gość gość
macie zakladac nową koszulke po kompieli a nie tą samą z drugieo dnia.

Gość gość
załóż zakładką słowo kĄpiel w słowniku ort :P

Gość gość
Ja nie poce sie ani w dzien ani w nocy.Nie uzywam żadnych antyperspirantów,znam osoby które to musza uzywac i jeszcze walą i zazdroszcza mi ze nie mam problemu z potliwościa.Moze do lekarza powinniscie isc zamiast ciagle uzywac tego antyperpirantu. cos musi byc nie tak z organizmem. x Każdy śmierdziel tak się tłumaczy. WŁASNEGO POTU NIE CZUJESZ, tyle w temacie. Śmierdzisz współpracownikom, chyba, że siedzisz sam/a w magazynie głęboko pod ziemią, skąd wapory nie mają szans wydostać się na powierzchnię :P Może do lekarza powinnaś iść, a raczej do higienistki, która ci wytłumaczy, na czym polega higiena osobista, samozadowolona flejo.

Gość gość
gość wczoraj Nikt nie mówi o prysznicu dwa razy dziennie ale podmycia rano d**y i pach!!! Ja rano prysznica nie biorę ale te miejsca obowiązkowo X OBOWIĄZKOWO! Przełożeni powinni to sprawdzać u podwładnych. Może wtedy dałoby się podróżować komunikacją miejską. Nie mówiąc o wiejskich świniobusach.

Gość gość
gość dziś Dziewczyny tak krzyczycie, że mycie wieczorem wystarczy, a myśleliście, że przecież normalna, zdrowa kobieta wydziela np. śluz z dróg rodnych, zwłaszcza w czasie owulacji i czy po umyciu wieczorem nie czujecie się następnego dnia nie komfortowo? Oczywiście, że podmycie rano powinno być. X Faceci to samo. To, że nie mają na wierzchu intymnych błon śluzowych, nie znaczy, ze nieumyty nie śmierdzi.

Gość gość
oszkaa ale jak sie myjesz? buźke tylko czy cała wskakujesz pod prysznica albo kąpiel bierzesz ? ja tam tylko ryja z rana umyje i zęby i tyle hehe przeciez gdzie ja sie mialem w nocy ubrudzic albo napocić zeby teraz specjalnie rano wielką kąpiel brać czy prysznica rozumiem wieczorem człowiek zjechany po całym dniu po robocie spocony itp to wiadomo ale z rana to nie wiem po co

robie sobie szybki prysznic rano myje wlosy wiec od razu cala sie myje.. nie chce mi sie bawic w osobno pachy twarz i ... haha

Gość gość
No niee ! A co ja się w nocy z goownem biłam??? Myje zemby i sp...lam za kasę do biedry.

Gość kasiatella
Ja rano rano tylko ząbki i buziaka myję. Odrywam wkładkę od majtek i przyklejem nową. W takich gatkach oblatuję 2-3 dni. Makijaż i drogie perfumy powoduje, że wyglądam bardzo czysto. Prysznic biorę wieczorem a jeśli mi się nie chce, to tylko pod pachami i wypinam tyłek do wanny siadając na jej rancie i ręką podmywam szparke i oczko.

Gość gość
Boże co za brudasy. Nikt wam nie każe kąpieli z rana urządzać, ale umycie d**y i pach i użycie antyperspirantu to kilka minut!!! proszę was, myjcie te miejsca rano, nieważne ze kąpaliście sie wieczorem. Mam dość tego odoru w autobusie. Jak komuś spod pachy j***e :o ja nawet jak w domu siedzę to muszę umyć te miejsca

Gość gość
Mój mąż rano nie myje penisa., tylko wieczorem przy kąpieli. Wkurza mnie tym. A po pracy chce się bzykać. Ale nic z tego, najpierw każe mu iść umyć.

Gość gość
czenste mycie skraca rzycie!

Gość gość
Ja kapie sie wieczorem. Nie poce sie w nocy i nie mam potrzeby podmywania sie 100 na dobe. Antyperspirantu nie uzywam bo to sama chemia i szkoda mi zdrowia na takie gowno. Nie smierdze, zmieniam ubrania, kapie sie wieczorem, a rano myje twarz i zeby. Higiena jest wazna ale kapiel raz na dzien jest jak najbardziej ok, nie mialabym czasu na poranne kapiele, a nie chce mi sie zarywac nocy i wstawac o 4, sen tez jest wazny:-)

Gość gość
Skąd wiesz, ze nie śmierdzisz? Ty siebie nie czujesz. Współczuję twojemu otoczeniu.

sa ludzie co mniej lub bardziej smierdza fabrycznei (metabolizm, hormony)... ale wazniejsze moim zdaniem jest to JAK SIE KTOS MYJE, a nie kiedy. Sa ludzie ktorzy myja siebie (i samochody) do czysta, a sa tacy co wskocza, ochlapia sie, przejada plynem i zadowoleni. Jak ktos ma odrobine oleju w glowie to slyszal ze pot rozkladaja bakterie. I tych bakterii jest okreslona ilosc. Jezeli sie ktos myje rzadko / kiepsko to zyje na nim duzo bakterii. Jak ktos sie myje dokladnie i jego populacja bakterii jest niska to moze kilka dni nie smierdziec. Latwo to zauwazyc w jamie ustnej. Solidne mycie zebow po kazdym posilku + plukanie listerinem przez tydzien i potem mozesz miec swiezy oddech nawet przez 2 dni bez mycia. Tydzien nie mycia zebow wcale = nawet po kilku myciach i plukaniach bedziesz miec kapcia.

Gość gość
Coś w tym jest...

Gość gość
Ja kapie sie wieczorem. Nie poce sie w nocy i nie mam potrzeby podmywania sie 100 na dobe. x Oczywiście zdajesz sobie sprawę, że czuć cię, jak sklep rybny w upały?

Gość gość
Rano myję tylko twarz i zęby, czasami włosy. Rano jest mi zwykle zimno i jak najszybciej się ubieram, jak pomyślę jeszcze, że miałabym pod prysznic włazić to brrrr.... Kąpię się porządnie wieczorem, a dokładnie w nocy, bo zwykle kładę się koło 2, kąpię się tuż przed snem. Wstaję o 6 więc po tych czterech godzinach nie czuję się wcale niekomfortowo. Seksu nie uprawiam w nocy aktualnie :p więc żadnych "pozostałości" nie ma, zwierząt w domu, a tym bardziej w łóżku też nie posiadam. Więc po spaniu czuję się czysto i wystarczy mi antyperspirant i wio. Inaczej sprawa wygląda jeśli mam okres - bo wiadomo, tutaj różne wypadki się zdarzają i zwykle podmycie się rano jest konieczne. No i kiedy mieszkałam jeszcze ze swoim facetem i uprawialiśmy w nocy czy rano seks, to też różnie bywało - bo jednak po intensywnym seksie nie czułam się już tak świeżo.