Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 go艣膰

Myjecie si臋 rano?

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰
A jak mo偶na nie wzi膮膰 prysznica 2 razy dziennie, rano i wieczorem? Nie potrafi艂bym bez tego wyj艣膰 z domu ani zasn膮c. Temat za艂o偶ony przez totaln膮 flejtuch臋, kt贸ra w艂sanie odkrywa, 偶e trzeba sie my膰 i dzieli sie tym odkryciem z innymi. Dobrze wychowany cz艂owiek o tym wie, a mycie stanowi jego cozdienny nawyk, ktr贸ego nie trzeba g艂osi膰 na forum. Tylko prymityw i chamid艂o pisze o tym jak myje "dop臋". Dno i 5 metr贸w mu艂u.

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
Za艂ozycielka tematu to pewnie jakas wiesniaczka.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
No jak widzicie nie wszyscy wiedz膮 o tym, 偶e trzeba sie myc i w艂a艣nie o tym jest temat debile. Nauczcie si臋 czyta膰 ze zrozumieniem. I w艂a艣nie w tym temacie widac, kto si臋 oburza ten jest brudasem.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Brudasem jest ten kto zak艂ada takie tematy. Normalny cz艂owiek ma mycie sie we krwi i nie musi sie w tym utwierdza膰, pisz膮c szczeg贸艂owo co i jak myje, co mu 艣mierdzi i gdzie sie poci. Odwrotnie ni偶 syfiary z nizin spo艂ecznych.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
z moich obserwacji wynika ze najefektywniejsze mycie sie jest raz na 2 dni. Tzn dzi艣 w 艣rod臋 myj臋 si臋 rano aby czystym by膰 na pi膮tek, w czwartek si臋 umyj臋 zeby pachnie膰 w sobot臋, w piatek by w niedziele ,itd, itd. Ale to c***j najgorsze ze pracuje 30 dni by pieni膮dze mie膰 w 31 dniu :O to jest frajerstwo

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
To poczytaj niekt贸re komentarze to zobaczysz, czy ludzie maj膮 mycie we krwi. Autorka napisa艂a, ze si臋 myje, a ludzie : "ja si臋 myj臋 wieczorem, bo rano nie m czasu". Takich komentarzy bylo bardzo du偶o. Wiec autorka chocia偶 te d**e myje a reszta tutaj rano tylko g臋b臋

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja wam radze nie bi膰 si臋 z g貌wnem to bie bedziecie musia艂y si臋 tak dezynfekowa膰

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ca艂kiem normalne jest mycie si臋 1 dziennie, idzcie sie leczy膰 i pilnowa膰 swoich du/p czy艣ciochy za 5 z艂. Tak oburzac to sie mog膮 tylko brudasy, jak tak szybko zaczynacie 艣mierdzie膰 to idzcie do lekarza bo normalny cz艂owiek nie 艣mierdzi niczym jak sie umyje raz dziennie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Jak mo偶na w og贸le nie umy膰 si臋 rano? I艣膰 mi臋dzy ludzi z potem, 艂ojem i 艣luzami po nocy :O Z nie艣wie偶ymi w艂osami.. Brrr.. co za flejstwo, fl膮drowato艣膰 normalnie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Najlepiej to myjcie si臋 w jakim艣 odkarzaczu, wtedy nawet kropelka potu wam nie skapnie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
go艣膰 dzi艣 Ca艂kiem normalne jest mycie si臋 1 dziennie, idzcie sie leczy膰 i pilnowa膰 swoich du/p czy艣ciochy za 5 z艂. Tak oburzac to sie mog膮 tylko brudasy, jak tak szybko zaczynacie 艣mierdzie膰 to idzcie do lekarza bo normalny cz艂owiek nie 艣mierdzi niczym jak sie umyje raz dziennie x Nie, normalne jest mycie si臋/ prysznic rano, a k膮piel wieczorem obowi膮zkowa. Pseudonormalny cz艂owieku - nie umywszy si臋 rano ty ewidentnie 艣mierdzisz, tylko tego nie czujesz, bo przywyk艂a艣 do swego codziennego porannego smrodu. Inni - ci umyci i 艣wie偶y - doskonale wyczuwaj膮, 偶e jeste艣 niemyta i odsuwaj膮 si臋, mniej lub bardziej dyskretnie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
go艣膰 dzi艣 Najlepiej to myjcie si臋 w jakim艣 odkarzaczu, wtedy nawet kropelka potu wam nie skapnie x Odka呕aj si臋 regularnie s艂ownikiem ortograficznym :P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
:D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
nie pije i nie pale i mi臋sa nie jem wi臋c naturalnie 艂adnie pachne x Nie 艂ud藕 si臋. Jak si臋 nie umyjesz, to (nie)艂adnie 艣mierdzisz.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 偶onaty kochanek
ja to rano po seksie z 偶on膮 umyj臋 wszystko pr贸cz penisa, bo penisa wyli偶e mi kochanka w robocie :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
go艣膰 dzi艣 Kurde wy nie rozumiecie.... Nie chodzi o to, ze nie bierzecie dwa razy dziennie prysznica i k膮pieli. Ja rano tez si臋 nie kapie, ale od艣wie偶am d**e i pachy mimo k膮pieli wieczornej. Co wy u偶ywacie antyperspirantu na nieumyte wczesniej pachy? X Dok艂adnie o to chodzi.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
go艣膰 dzi艣 Ca艂kiem normalne jest mycie si臋 1 dziennie, idzcie sie leczy膰 i pilnowa膰 swoich du/p czy艣ciochy za 5 z艂. x Zamiast si臋 tu wysm臋tnia膰, id藕 si臋 lepiej UMYJ :P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Widocznie macie ostry zapach cia艂a bo ja gdybym si臋 3 dni nie umy艂a to nie b臋de niczym pachnie膰. x B臋dziesz. Wali膰 potem i wydzielinami. X Wiekszo艣膰 ludzi ktorych znam k膮pie si臋 raz dziennie albo co drugi dzie艅. x Chyba w twojej wsi.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
To 偶e dla ciebie mycie si臋 2 razy dziennie jest nornalne to nie znaczy 偶e dla kogo艣 innego te偶, s膮 ludzie myj膮cy si臋 3 razy dziennie i to jest norma dla nich. Nie ma ksi膮偶ek kt贸re opisuj膮 ile nale偶y zacznijcie szanowa膰 to 偶e co cz艂owiek to inny zwyczaj dobrze wychowane idiotki

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Skoro wiesz jak 艣mierdzi niemyte cia艂o to nie raz musia艂a艣 zalatywa膰. Wybacz ale nie ka偶dy ma tak膮 wo艅 cia艂a jak murzyn 偶e po nocy 艣mierdzi nie moja wina 偶e musisz sie stale my膰 bo capisz

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
A czemu sie mowi,ze Polacy to brudasy,kto zgadnie? My ludzie niebojacy sie umyc dwa razy dziennie,dziekujemy naszym brudasom za te cudna opinie. Co wy sie tak tej wody i mydla boicie? Najlepsze wpisy to te,ze nie myje sie taka trzy dni i nie smierdzu.qrwa... Tak sie tez czasem zstanawiam ...skad tyle wpisow o smierdzacych pip.kach Wszystko jasne. Powiedzcie brudasy jak to robicie? Idziecie spac ze smierdzacym du(pskiem? Czy rano na spocone cialo rozpylacie dezodoranty z biedronki?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Znam ludzi kt贸rzy si臋 raz na 3 dni myj膮 i niczym nie 艣mierdz膮 znaczy myj膮 ale nie bior膮 k膮pieli codziennie. Nie jestem ze wsi ale jak u kogo艣 nocuje to nie widze tego czyjego艣 mycia 2 razy dziennie jak macie jakie艣 nerwice natr臋ctw to sie leczcie je艣li kazdy dla was to brudas bo robi cos w inne dni co wy

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Nawet miedzy waszymi postami wida膰 r贸偶nice bo jedni pisz膮 偶e wystarczy rano umy膰 twarz i strategiczne miejsca a inni 偶e wzi膮膰 ca艂y prysznic bo inaczej brudas:D jeden bedzie my艂 艂eb codziennie i dla niego bedzie brudasem ten co myje co drugi dzie艅 wy chore kretynki pozagryzajcie sie teraz o mycie 艂ba ile sie powinno

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Skoro wiesz jak 艣mierdzi niemyte cia艂o to nie raz musia艂a艣 zalatywa膰. Wybacz ale nie ka偶dy ma tak膮 wo艅 cia艂a jak murzyn 偶e po nocy 艣mierdzi nie moja wina 偶e musisz sie stale my膰 bo capisz x Mo偶e wie jak 艣mierdzi nie myte cia艂o bo czu艂a od takich jak ty? Mo偶esz mie膰 normaln膮 wo艅 cia艂a ale pisz膮c dosadnie, je艣li jeste艣 kobiet膮 to twoja dupa wydziela 艣luz, szczeg贸lnie podczas owulacji i juz po nocy go masz i tak chodzisz ca艂y dzie艅 zamiast rano i podmy膰.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja zawsze rano bior臋 prysznic, nie wyobra偶am sobie i艣膰 tak do roboty czy gdziekolwiek mi臋dzy ludzi. Nie zajmuje to wcale du偶o czasu.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
A ja w zimie myj臋 si臋 raz w tygodniu. U偶ywam dezodorantu, majtki zmieniam 2x w tygodniu. I jest wszystko ok. Twarz i szyj臋 myj臋 2x dziennie wacikiem. Uwierzcie mi, wszystko jest dobrze Natomiast wiosna i lato obowi膮zkowo 1x dziennie, a rano szybki prysznic. Tak si臋 przyzwyczai艂am i jest mi tak dobrze, nic ode mnie nie czu膰, tylko perfumy!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
rano tylko pachy i g艂owe

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
To tobie sie wydaje, ze od ciebie nie czu膰. A tak naprawd臋 capi jak od 艣wini. Ludzie, kiedy wy pojmiecie, ze cz艂owiek swojego potu w og贸le nie czuj臋??? I wydaje mu si臋, ze nie 艣mierdzi, ale inni to czuj膮.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
M贸wicie, ze nie mieli艣cie jak sie w nocy spoci膰, bo nic nie robili艣cie. Ok, tylko nie czepiajcie sie w takim razie meneli. Oni tez nic nie robi膮, tylko na lawce na dworcu le偶膮, to kiedy mieli sie spoci膰? Przeciez jest ch艂odno, to si臋 nie poc膮 prawda? To co wy gadacie, ze od meneli 艣mierdzi, a kiedy mieli sie spoci膰?

Udost臋pnij ten post