Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 go艣膰

Myjecie si臋 rano?

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰
P**do nie pisze, bo nie mam juz sily t艂umaczy膰 takiemu debilowi jak ty o co chodzi bo ty nic nie rozumiesz. Tu juz nie jest problemem, ze jeste艣 brudasem ale ty jeste艣 zwyk艂ym t臋pakiem do tego. Nie mam ochoty na dyskusje z kim艣 takim. Sory

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
Ona posz艂a sie umy膰, a ty dalej siedz smierdzaca c**a przed kompem.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Idz sie wyszoruj pumeksem bo ju偶 poludnie to na pewno 艣mierdzisz ju偶

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Id臋 wyszorowac tobie p**de bo nie mylas od wczoraj skunksie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
czy Wy naprawde uwa偶acie ze trzeba sie myc dopiero jak sie smierdzi? porazka... ja myje sie 2 razy dziennie ale nie dlatego ze smierdze ale dlatego ze chce sie od艣wiezyc i chce nie dopuscic do tego zeby smierdziec....

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Szmat臋 to masz na kroczu :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Brudna swinia

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Jest po艂udnie to musisz capi膰 idz sie umyj i zostaw kafe

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
No to w艂a艣nie do ciebie komentarz. Nie b臋d臋 juz z tob膮 dyskutowa膰 ani wchodzi膰 w twoje linki, mam ciekawsze rzeczy do roboty. A ty dalej gnij przed kompem i 艣mierdz. Faceta pewnie nie masz, a jak masz to taki sam syf jak ty. Zegnam pani膮. Chcesz to sobie pisz, niech ostatnie slowo do ciebie nale偶y, jesli sobie tym ulzysz to spoko :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
dzi艣 Jaki poziom dyskusji prezentujesz kazdy widzi. Przypominam, ze to ja podziekowalam pierwsza. dzi艣 bez przesady, przez 24h bez kapieli sie nie smierdzi, chyba, ze ktos ma duzo ruchu :) x a do tych, ktorzy twierdza, ze czlowiek poci sie w nocy. Ja wstaje rano z rownie swieza pacha co po kapieli. Jesli twierdzicie, ze w nocy w czystym lozku mozna sie ubrudzic lub byc nieswiezym po wstaniu z niego, to sprobujcie nie uzyc antyperspirantu jeden dzien i gwarantuje ze bedzie walilo spod skrzydla. A w czasie snu sie nie pocimy wiec nie ma szans zeby wstac ze smierdzaca pacha. Jesli ktos tak ma, radze isc do lekarza ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Po艂udnie o godzinie 18... Co za debil...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Nie wiem komu odpisalas, ale nie mnie. Ja w przeciwinstwie do ciebie nie uzywam inwektyw.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Podziekowalas pierwsza, a potem pisalas, ze ja juz nov nie odpisze, bo si臋 skompromitowalam. To albo stad idziesz, albo dalej piszesz zdecyduj sie. Ahhh to nie ty na pewno? :) no tak.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Mo偶e si臋 podpisujcie? Wy naprawd臋 nie macie ciekawszych rzeczy do roboty ni偶 siedzenie tu tyle czasu i pisanie tych glupot? Musicie miec nudne 偶ycie. Tez czasem tu napisze, ale jestem tu max 15 minut a nie tyle godzin co wy.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Tamten post byl o tobie, nie do ciebie :o Jak z kims dyskutuje to zwracam sie wprost.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
M贸wilas, ze stad idziesz a nadal siedzisz i 艣ledzisz ten g艂upi temat. Nic dziwnego, ze nie masz czasu si臋 umy膰, skoro ci膮gle tu siedzisz. Robisz sobie przerwy w siedzeniu na kafe? Nie odpowiadaj. Zegnam.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
No ju偶 wyno艣 sie i idz sie umy膰 bo od rana pewnie 艣mierdzisz ju偶 jak g****o z twoim zapachem cia艂a

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Nie pisalam, ze nie mam czasu, po prostu nie widze potrzeby mycia sie 2x w ciagu doby. Bede bronic swoich racji, gdyz nie zycze sobie zebys nazywala mnie ani kogokolwiek innego brudasem czy idiotka i chociaz zdanie twojej skromnej osoby mam w powazaniu, to wychodze z zalozenia, ze chamstwo nalezy tepic. Jak widac czeste mycie nie gwarantuje kultury osobistej na wysokim poziomie ;) Nastepnym razem waz slowa kobieto, bo mozesz znowu natknac sie na mnie na kafe, moge byc w gorszym humorze, a nie wiem czy wiesz, ale popelnilas przestepstwo i to kilkukrotnie. Nie pozdrawiam.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
dzi艣 Polecam naturalne mydelka, do kupienia na allegro (to nie jest reklama).

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Hehe dobre :) to tutaj sami przest臋pcy siedz膮 na tym topiku :) bo opr贸cz mnie, wiele os贸b si臋 tu wyzywa, obraza sie. A ja na to odpowiedzia艂am, ktos mnie nazwa艂 szmata, czy to ty czy kto inny to ju偶 jeden chuj. Ca艂a kafeteria... Szkoda, 偶e to jest anonimowe forum. Ciekawa by艂aby wtedy dyskusja jakby bylo inaczej. R贸wnie偶 nie pozdrawiam szanownej pani, juz nie wiem kt贸rej bo chyba z 3 osobami tu pisa艂am.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ludziska,jezeli nawet tylko ty艂ek umyjecie i reszte darujecier sobie to niemozliwe zeby 艣mierdziec,a jezeli smierdzicie to z organizmem jest cos nie tak.Nie przesadzajcie ze jak wieczorem wezmiesz k膮piel to rano musisz tez wzi膮膰,ewidentnie szwankuje organizm,i zamiast maskujacego prysznica radze udac sie do lekarza.Serio.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Zebys wiedziala, sami przestepcy, ale ty mnie irytujesz najbardziej. Ja ciebie nie nazwalam szmata i sobie tez wypraszam brudasa i idiotke. Jesli nadal nie wiesz co zrobic, to podpowiadam: przeprosic. W necie nikt nie jest anonimowy :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
a wiecie 偶e cz臋ste mycie jest niezdrowe! :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Sk膮d mam wiedzie膰 czy to ty mnie nazwa艂a艣 szmata, czy kto inny? Ja kierowa艂am wypowiedzi do tej osoby, kt贸ra to zrobi艂a, a ze ty to wzi臋艂a艣 do siebie no to c贸偶 :) mo偶e chcialas to us艂ysze膰. Przeprosi膰? Hehehe dobre. Mo偶e wszystkich tu przeprosz臋 za to ze zosta艂am nazwana szmata? 艢wietny pomys艂 :) podpisujcie sie to b臋dzie wiadomo kto do kogo pisze i kto sie z kim wyzywa, to tak na przysz艂o艣膰. Ehhhh co za ludzie. 呕egnam po raz ostatni, bez sensu ta ja艂owa dyskusja. Czo艂em!

Udost臋pnij ten post

My艣l臋, 偶e trzeba si臋 my膰 regularnie wieczorem a rano robi膰 porann膮 toalet臋 i to chyba wystarczy :) Nie ka偶dy ma rano czas na mycie si臋 w ca艂o艣ci.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Grubas powinien my膰 si臋 cz臋艣ciej nawet 3 razy dziennie bo poci si臋 niemi艂osiernie w fa艂dach i pod pachami

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Nie tylko grubi sie poc膮

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
dzi艣 to sie nie zdziw jakbedziesz miala klopoty skoro jestes taka madra i myslisz ze mozesz bezkarnie obrazac ludzi w necie :) wczesniej pisalas wyraznie ze mna i nazwalas brudasem oraz idiotka, wiec sie teraz nie wykrecaj :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
o, i jeszcze tepakiem :) niezle.

Udost臋pnij ten post