Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 go艣膰

Myjecie si臋 rano?

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰
Hahaha dobre :D czeka mnie krzes艂o elektryczne :D nie kompromituj sie dziewczyno, bo te kilka komentarzy do ciebie czy do kogo innego, nie wiem kto z kim pisa艂, to bylo od r贸偶nych os贸b. Idiotk膮 tu nikogo nie nazwalam, a szmata nazwalam te, kt贸ra nazwala tak mnie. Wiec powodzenia 偶ycz臋. :)

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
O kobieto, tamten komentarz to juz na pewno nie m贸j, to zdecyduj sie do kogo piszesz

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Nie tylko,ale grubasy poc膮 si臋 czesciej bo szybciej si臋 m臋cz膮.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
to jest do sprawdzenia kto to napisal :) krzeslo elektryczne nie, ale grzywna i kara ograniczenia lub pozbawienia wolnosci do roku juz tak :) jak mniemam nie studiujesz prawa?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
A co maja do rzeczy studia? Gor膮czkujesz si臋 kobieto, prowadzi艂am te niekulturaln膮 dyskusje z osoba, kt贸ra nazwala mnie szmata.po co si臋 w to wtr膮ci艂a艣? Czyli to tu mnie nazwa艂a艣 szmata skoro dalej ci膮gn臋艂a艣 dyskusje ze mn膮, a nie z kim艣 innym kto do ciebie pisa艂. Chyba ci si臋 nudzi za bardzo

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Wielkie panie czy艣ciochy, kt贸re musz膮 2x dziennie aby od nich nie 艣mierdzia艂o.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Naprawde nie wiem czy sie mam smiac czy... ludzie normalni czytaja co sie w tym swiecie dzieje i TAKIE rzeczy wiedza nooo kurffa ! zastosuj sobie mydelko /sagrotan/atybakteriowe 99,9 / albo inne, umyj te miejsca ,JUZ NIE BEDZIE PACHNIEC , ja nie mialam nigdy takich problemow jak piszecie bo zawsze uzywam mydelka antybakteryjnego i nawet nie musze sie ciagle co rano i wieczor myc ... bo nie smierdze i mie mam poprostu zadnych bakterii ani grzybow na stopach dlatego polecam ,

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Co ty z tym mydelkiem? My艣lisz, ze ktos to kupi? Hahaha

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Kto tu jest tepy, to pozostawie do oceny innym. Boze... :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
rano obmywam napleta po wieczornym trzepaniu i id臋 do roboty

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Kto jest t臋py?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
wielkie czysciochy myja sie cztery razy nawet jak sie da a i tak smierdza uuchaa cha ,pogratulowac inteligencji ech ...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ka偶dy niech si臋 myje kiedy chce i ile chce. Po choler臋 ta g艂upia dyskusja i te k艂贸tnie?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
20.35, czy mysle ze ktos to kupi , jesli nikt nie zastosuje mydla antybakteryjnego to bedzie mial bakterie i juz, cuchnace stopy albo pachy, ja myje cale cialo takim mydelkiem i nigdy nie smierdzi mi NIC naprawde warto sprobowac, do tego nie trzeba tak ciagle sie myc bo cialo juz nie smierdzi .

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Za 100 zl? We藕 si臋...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja myje sie 2 razy dziennie jesli wychodze z domu. Moze Wy nie czujecie wlasnego zapachu, ale inni czuja. Z tym mydlem antybakteryjnym to bym nie przesadzala. Najlepsze jest jak najbardziej naturalne.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Tygrysku, mo偶liwe :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
nosy macie bardziej czu艂e od ps贸w

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
go艣膰 wczoraj Ignoranci, to ja wam udowodni臋, m贸j dowolny kosmetyk z 艂azienki, sk艂ad: aqua, cetyl alcohol, glycerin, amodimethicone, hydroxyethylcellulose, hydroxypropyltrimonium hydrolyzed wheat protein, stearyl alcohol, arginine, behentrimonium chloride, trideceth-6, chlorhexinide dihydrohloride, limonene, linalool, isopropyl alcohol, 2-oleamido-1,3-octadecanediol, dipalmitoylethyl hydroxyethylmonium methosulface, miristil alcohol, cetyl esters, cetearyl alcohol, cetrymonium chloride, citric acid, hexyl cinnamal, glyceryn linoalate, glyceryn oleate, glycerin linolenate, parfum(FIL C47175/1) wiadomo, 偶e trzeba si臋 my膰, ale codziennie nara偶a膰 sk贸r臋 aby to wch艂ania艂a? X Kupujesz takie s**ty do mycia? Zamiast porz膮dnych kosmetyk贸w? Ja si臋 myj臋/ k膮pi臋 w wysokop贸艂kowych niechemicznych.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
go艣膰 wczoraj czy wy naprawd臋 w pracy podmywacie pipki po ka偶dym siku tzw. stoicie rozkraczone nad umywalk膮 i si臋 myjecie - mi si臋 podoba, chyba zaczaj臋 si臋 by kt贸r膮艣 podejrze膰 x Taaa, lewituj膮 :P Na jakiej wysoko艣ci montuje si臋 umywalki? Jakim cudem "stoicie"? Na szczud艂ach?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
go艣膰 wczoraj 14:22 sama jeste艣 zle wychowana ka偶dy jest nauczony inaczej ciasny 艂bie, to 偶e myjesz du/pe 5 razy na dzie艅 to nie znaczy 偶e ka偶dy tak musi, utop sie w tej wodzie chora d****o X Chor膮 dz/i/wk/膮 jeste艣 ty i to uliczn膮, kt贸ra nie ma gdzie sie umy膰 po kliencie :P i dlatego dorabia ideologi臋 do niemycia :P Ciasny 艂eb do ciebie idealnie pasuje, adekwatnie si臋 przedstawi艂a艣 :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
go艣膰 wczoraj do tej co pisze o tym 偶e nikt siebie nie czuje, ka偶dy ma nos i by poczu艂 to 偶e ka偶dy dla ciebie 艣mierdzi co nie umyje sie 5 razy to masz co艣 z g艂ow膮 i idz sie lecz, nikt ci sie nie przyzna ale ludzie od kt貌rych nic nie czujesz nie jeden by ci powiedzia艂 偶e my艂 si臋 wieczorem tylko x Wystarczy, 偶e ty si臋 leczysz - mo偶e ci臋 w szpitalu przymusowo szlauchem umyj膮 :P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
a do tych, ktorzy twierdza, ze czlowiek poci sie w nocy. Ja wstaje rano z rownie swieza pacha co po kapieli. Jesli twierdzicie, ze w nocy w czystym lozku mozna sie ubrudzic lub byc nieswiezym po wstaniu z niego, to sprobujcie nie uzyc antyperspirantu jeden dzien i gwarantuje ze bedzie walilo spod skrzydla. A w czasie snu sie nie pocimy wiec nie ma szans zeby wstac ze smierdzaca pacha. Jesli ktos tak ma, radze isc do lekarza X Tak sobie t艂umacz, flejo. Ju偶 kilka razy kilka r贸偶nych os贸b wy艂o偶y艂o ci, jak wygl膮da potliwo艣膰 KA呕DEGO cz艂owieka i odsy艂a艂o ci臋 do kursu przyrody i WD呕tu w podstaw贸wce. Radz膮 ci tam wr贸ci膰. Jasne, twoje pachy NIE WYDZIELAJ膭, a jak juz, to jest to olejek r贸偶any :P :P Wyj膮tkowe twardog艂owie, jak ty czego艣 nie wiesz, to tego nie ma. LOL. Tak to jest, jak kto艣 ko艅czy na podstawowej edukacji w plac贸wce szkolnictwa specjalnego.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
go艣膰 wczoraj Grubas powinien my膰 si臋 cz臋艣ciej nawet 3 razy dziennie bo poci si臋 niemi艂osiernie w fa艂dach i pod pachami X chuda Helga tak samo, jej pot i wydzieliny/ wydaliny to nie fio艂ki cz臋sto anorektyczka smierdzi znacznie toksyczniej z racji zaburzonego metabolizmu wi臋cej mocznika na sk贸rze

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Im cz臋艣ciej si臋 cz艂owiek myje tym szybciej sk贸ra produkuje ochronn膮 warstw臋, kt贸r膮 si臋 zmywa i tak w k贸艂ko. Wi臋c racje maj膮 te osoby, kt贸re musz膮 my膰 si臋 2x dziennie bo od nich szybciej zalatuje. I racje maj膮 te osoby, kt贸re k膮pi膮 si臋 wieczorem po ca艂ym dniu. A rano tylko w miejscach strategicznych si臋 myj膮 kiedy musz膮 np. przed na艂o偶eniem dezodorantu lub w trakcie okresu czy np. kiedy maj膮 biegunk臋. Tak偶e ka偶dy sie myje na ile jest taka koniecznosc. Zreszt膮 ka偶dy z nas ma inn膮 flor臋 bakteryjn膮 i inaczej pot u ka偶dego czu膰. Je艣li kto艣 ma bardzo intensywny zapach potu np. po lekach, przy zakwaszaj膮cej diecie itd. W贸wczas ligiczne, 偶e musi si臋 my膰 cz臋艣ciej bo sam sie czuje, 偶e musi.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Co nie zmienia faktu, 偶e rano KA呕DY MUSI si臋 od艣wie偶y膰 po spaniu, bo fio艂kami po nocy w 偶adnym razie nie zalatuje.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Kto MUSi to musi

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ciekawe jak by艂o 30-40 lat temu kiedy dezodorant贸w nie by艂o? Ani tym bardziej antyperspiran贸w czy bloker贸w aptecznych. Przecie偶 te偶 nasi rodzice czy dziadkowie czy dalsze pokolenia te偶 偶yli i nie pryskali si臋 codziennie chemi膮 pod paszkami. Inny sk艂ad diety - nie przetworzone przemys艂owo i nie mieli tak przykrych odor贸w potu jak teraz obecnie wi臋kszo艣膰 ma.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Dlaczego si臋 tak wyzywacie? Wiecie, 偶e w Internecie nikt nie jest anonimowy? Pope艂niacie przest臋pstwo.

Udost臋pnij ten post