Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćtom

odejsc od żony ???

Polecane posty

Gość gośćtom

nie jestem zadowolony z sexu ktorego wiecznie odmawia a jak juz sie zgodzi to po bozemu. ... chodze wiecznie w****iony i scisnieniowany.... mam kurfa dość.... tego gadania i wszystkiego z łaską...

Gość gość
widać że nie kochasz żony

Gość gość
ma cb.gdzies jesli nie dba o twoje potrzeby.A czy ty o nią dbasz na codzien bo jesli tez olewasz to ona olewa cb.w seksie.Nic nie dzieje się bez przyczyny.

Gość gość
rob co chcesz, kogo to kur/wa obchodzi?

Gość gośćtomek
kochasz nie kochasz .... a moze to ona mnie nie kocha odmawiajac współżycia .... jestesmy dorosli , gadałem jej o tym milion razy, kupowąłem prezenty, kolacje, gry wstepne , nastroje ... i huj ... przed snem jak juz ja przycisne ze mnie to poprostu w*****a to mowi chcesz to se ****aj ja ide spac....... kto tu kogo nie kocha.

Gość gośćtomek
coraz bardziej zaczyna mnie to wszystko w*****ac

Gość aniadopogadania
A kochasz Ją? Uwazam, ze to podstawowe pytanie, jakie powinienes sobie zadac. Jesli tak, to okaz jej to i walcz o zwiazek, a rozwiazania same przyjda. Moze jesli zobaczy, ze o nia zabiegasz, a nie tylko narzekasz to sama się otworzy i wyjdzie z inicjatywa.

Gość gość
zostaw, po kiego się męczysz, jak się jej nie chce to niech spiernicza, może wtedy się opamięta

Gość gośćtomek
co prawda raz dostałem anonimowy telefon, ze żona odwiedza sąsiada jak mnie nie ma w domu...moze tu tkwi problem?

Gość gośćtomek
z własna inicjatywa ... kiedys do niej powiedziałem ze może własnie sama bys cos zaproponowała , wyszła z własna inicjatywą ... wiesz co odpowiedizała ... to co mam zrobic ? ... to jest włsnie jej własna inicjatywa. ale czy sex z meżem to tak wiele. przed slubem było tyle sexu ze nie zlicze 2 razy dziennie to było minimum. anal oral ... wszystk, rózne pozycje a teraz nic ... huj. juz tak nie to wszyskto w*****a ze nie dam rady na nia patrzec. nie moge sie doczekac poniedziałku az pojde do roboty.

Gość aniadopogadania
Hmm.. skoro próbowałeś zawalczyć, a ona nic, to może zadaj jej pytanie czy Cię kocha. Jakaś przyczyna musi być. Bo jeśli nie ta, że ją zaniedbujesz, to może przestała Cię kochać lub zauroczyła się kimś innym.

Gość gość
Nawet jeśli problem tkwi w sąsiedzie to nic nie dzieje się bez przyczyny. Musiałeś o nią nie dbać skoro poszła do innego

Gość gość
wspólczuje cie i rozumiem twoj dylemat... moze seksuologa zaproponuj? ja mamsuper faceta, swietnie sie dogadujemy ale seks jest moze raz na 2 tygodnie... ja sie juz nawet nie prosze, bo nie chce wymuszonej bliskosci... a jmu jakby to odpowoadalo:(

Gość aniadopogadania
a w ogóle jesli jesteś prawdziwym facetem z jajami to spytaj jej krótko czemu nie daje ci d**y. Jak bedzie kręcić to daj jej z liścia - niech sie c**a przyzna że ci doprawia rogi :)

Gość aniadopogadania
Kurcze, nieciekawa sytuacja. A gdybyś tak spróbował przez kilka dni nie naciskać? Może wtedy sama zacznie upominać się o seks? A jeśli nie to na Twoim miejscu podrążyłabym temat "tajemniczych relacji z sąsiadem". Coś musi być na rzeczy.

Gość gośćtomek
z ty msasiadme to podszyw. ... . zona mowi ze zemna cos nie tak bo chce codziennie. ale jak przed slubem robilismy to po 2-3 razy dziennie to było wszystko ok. gadałem z nia miliony razy , ona twierdzi ze i tak mam dobrze bo jej koleżanki .... g mnie obchodza twoje kolezanki. - tak jej mowie. p*****le to wszystko. juz nie dam rady sie w*****ac.

Gość gość
Jesli jest zdrowa to ma ciebie ewidentnie w tylnej części ciała.Daj jej ultimatum albo będzie zachowywać sie jak zona albo koniec małżeństwa.Jesli mimo to nic się nie zmieni to masz jasna odpowiedz ze nie zalezy jej na małżeństwie.Sa takie przypadki ze kobieta przed ślubem robi wszystko co facet chce byle by tylko się ożenił potem po ślubie olewka stad tyle zdrad u rozwodów.Czy twoja zona jest może spod znaku panny?Moja tez taka była po dziecku zero seksu powiedziała ze tego nie potrzebuje wiec ja zostawiłem i mam druga żonę normalną.

Gość gośćtomek
raz nie gadałęm o tym trzy tygodnie... w ogóle nic o sexie . mysle zobaczymy co bedzie. ona nawet sie nie zająknęła w temacie i tak przez miesiac bez sexu . jej to pasuje chyba .

Gość gośćtomek
chyba macie rację, mój dziadek ze wsi zawsze mówił ze jak sie baby nie bije to jej wątroba gnije. Więc jej chyba wp....le dzisiaj :)

Gość gość
Rzuć ja w p**du. Ja ze swoją próbowałem rozmawiać, leczyć itp i zawsze było tak samo. jestem boj*****m zbokiem, a dojrzali lidzie to nie mysla o glupotach. W koncu trzasnalem drzwiami i sie rozwiodlem. No i oczywiscie glupie pytanie : ale dlaczego? . Jak soboe przypomne to jeszcze mnie nosi a juz 2 lata mi elo.

Gość gośćtomek
tez misie tak teraz wydaje ... ze chciał sie tylko ozenic narobic dzieci i nic wiecej.

Gość gość
dokladnie cie rozumiem bo mam podobnie. staram sie jak tylko moge a ona tylko jakies choroby i dziwactwa wymysla. Ale nie zostawie jej bo to juz tyle lat.

Gość gość
Ewidentnie kobiecie spadło libido. Moze to po ciązy, czasami tak sie dzieje. A może koleżanki jej mieszają w głowie, choć z drugiej strony gdyby potrzebowala seksu to raczej kolezanki nie moglyby jej naklonic do celibatu. porozmawiaj z nia otwarcie. Powiedz, ze jesli sytuacja sie nie zmieni to bedziesz zmuszony odejsc,a nie chcesz jej zdradzic.

Gość gość
polki to wiedza jak uslugiwac facetowi ale penisa ssac nie wiedza 999 www.youtube.com/watch?v=n08-SNPvLKk

Gość aniadopogadania
Ewidentnie kobiecie spadło libido. Moze to po ciązy, czasami tak sie dzieje. A może koleżanki jej mieszają w głowie, choć z drugiej strony gdyby potrzebowala seksu to raczej kolezanki nie moglyby jej naklonic do celibatu. porozmawiaj z nia otwarcie. Powiedz, ze jesli sytuacja sie nie zmieni to bedziesz zmuszony odejsc,a nie chcesz jej zdradzic.

Gość gość
Wy chyba w tym samym miejscu znaleźliście te swoje żony co ja męża. Też sobie mogę pogadać o seksie, ale tylko pogadać. Wiecznie ma problemy jakieś a to go do sexu nie nastraja pozytywnie. Raz słyszałam jak sie skarżył koledze że mam za duży temperament. On by tylko chciał wejść i zejść, a ja jestem pomysłowa.

Gość gośćtomek
jestem w huj zawiedziony i rozczarowany. tyle moge powiedzieć.

Gość gośćtomek
i mam tylko jedno jądro :(

Gość gość
gość dziś X To tak jak ja, nie chce jeszcze umierac, chce zyc i sprobowac czegos nowego. Moja to nawet jak z rana ma na cos ochote to nic nie robi w tym kierunku tylko czeka az ja bede cos dzialal. A najsmieszniejsze jest to ze jak zaczynam cos dzialac to zona zaczyna gadac o jakis p*****lach i odrazu mi sie odechciewa. Juz tyle razy jej mowilem i prosilem i nic nie pomaga:O

Gość gośćtomek
najgorsze jest to ze to wszystko zabrnęło tak daleko ze czlowiek nie wie co zrobic, zdradzac ? jak mały dzieciak. oszukiwac. to nie dlamnie . na prostytuty ? to nie dla mnie choroby i w ogóle dla mnie to syfiary bueeee.. żona dwójka małych dzieci i co ? rozwód jak tu podpowiadają .... to nie takie proste bo dzieci szkoda.