Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy pięknej kobiecie 182 cm trudno znaleźć faceta?

Polecane posty

Gość gość
Są, znam dokładanie taką jak z opisu. Oczywiście samotna, a zadaje się z samymi niższymi :P

Gość gość
Zawsze mnie irytuje w tego typu tematach jak ktoś pisze: "zaaa duża, za wysokaaa, dziewczyna powinna mieć..." - a czy to do cholery jest wina tych dziewczyn, że takie urosły? Co mają zrobić - obciąć sobie nogi przy kolanach? Czy może skoczyć z mostu, bo przegrały życie?!

Gość gość
No o tyle będzie trudniejsze że wysokich mężczyzn nie ma aż tak wielu i znalezienie w tej grupie takiego który będzie odpowiadał jej a ona jemu nie będzie łatwe:P

Gość gość
jak ktos ma akceptowac ze ona taka wysoka i nie jej wina ze kaleka z tego powodu, to niech i ona zaakceptuje faceta 165 cm bo to nie jego wina ze niski

Gość gośćkaska
Ja tam też mam 182 cm wzrostu, co weekend biegam w obcasach, a ilości adoratorów moje koleżanki mogą mi pozazdrościć. Swoją drogą, to zwykle nie wzrost powoduje problemy w znalezieniu partnera, lecz brak samoakceptacji czy np niska samoocena. ;)

Gość gość
No wlasnie, za wysoka, za niska... Faceci to prymitywy. Mam 170cm, 26 lat i konkretnego faceta juz nie znajde.

Gość gość
może dla ciebie piękna dla innych wyraźnie nie nie jest prawdą że facei boją się ładnych 182 to KALECTWO! niech poszuka karła i go pokocha

Gość gość
gość dziś jak ktos ma akceptowac ze ona taka wysoka i nie jej wina ze kaleka z tego powodu, to niech i ona zaakceptuje faceta 165 cm bo to nie jego wina ze niski x Dokładnie tak! Wg kobiet one mają prawo wymagać i to nawet wszystkiego a mężczyźni muszą je bezgranicznie akceptować jakie są

Gość gość
Lepsze takie zgrabne i piękne niż kurduple które wyglądają jak dzieci z podstawówki. Krótkie nogi, nieproporcjonalne ciało ble

Gość gość
Oczywiście ,ze znajdziesz faceta . Takie dziewczyny jak ty to skarb i zaraz znajdzie się jakiś chętny ;)

Gość gość
182 cm to mniej niż 192cm.

Gość gość
Szczerze mówiąc ja bym nie chciała mieć tyle wzrostu, mam 162 i dobrze mi z tym, mam rozne kompleksy, ale nie akurat na punkcie wzrostu

Gość gość
Lepsze takie zgrabne i piękne niż kurduple które wyglądają jak dzieci z podstawówki. Krótkie nogi, nieproporcjonalne ciało ble x A jednak filigranowe lepsze. ale zawsze znajda sie perwersyjni poszukiwacze transow 180 +

A ile ona ma lat? Może byłaby w stanie zaakceptować chłopaka o wzroście 185cm? :)

Gość gość
Mam 178cm i nigdy wyższa mnie nie chciała. A ogólnie mam powodzenie, nic mi nie brakuje. Jestem mocno zbudowany, ogarnięty, ale jak mówię, nigdy wyższa mnie nie chciała, niestety. Może poza jakimiś totalnymi brzydulami. A szkoda, bo lubię takie babki.

Gość gość
Autorko - zapytaj supermodelek z lat 90;)

Gość lubie duze stopki
na lezaco sie wszystko wyrownuje

Gość gość
niska kobieta chce wysokiego czyli 185+ wysoka kobieta chce wysokiego czyli 190+ niski mężczyzna chce niższą lub podobną wzrostem kobietę wysoki mężczyzna chce niższą lub podobną wzrostem kobietę wniosek: najlepiej mają niskie kobiety i wysocy mężczyźni

Gość gość
Mam 170 wzrostu i żadna kobieta mnie nie akceptuje. Więc kobieta która ma ponad 180 nie powinna mieć lepiej. Nie mówię ,że jest brzydka ale inaczej wygląda od przeciętnej kobiety i nie każdemu musi się to podobać.