Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutna2221

przemoc w ciąży!

Polecane posty

Gość smutna2221

Mój facet ostatnio zrobił mi awanturę. Jestem w 9 miesiącu ciąży i podniósł na mnie rękę. Już nie wspomnę ile razy mnie popchnal. Ciągle mnie wyzywa . A gdy mówię że stres szkodzi dziecku i żeby mnie nie zdenerwował i dbał o moje to mówi że ciąża to nie choroba . Robi wypominki że powinnam pracować. I twierdzi że utrzymanie domu to nie praca.

Gość gość
ile macie lat? jaką jest twoja sytuacja materialna? mieszkanie jest Twoje czy jego? Pracujesz ale jesteś na l4 czy w ogole nie pracujesz?

Gość gość
Zgłoś to na policję.

Gość smutna2221
Ja mam 21 lat, a on 22. Mieszkanie jest na mnie, Ale wynajmujemy . Ja nie pracuje. Pracowałam wcześniej za granicą i ze względu na ciążę musiałam zjechaĆ. Więc w sumie sama nie dam rady :(

Gość gość
Masz rodziców? Możesz do nich wrócić? Jeśli tak to jedź tam choćby teraz. Na policję zgłoś koniecznie. Nie martw się, że nie dasz sobie rady, byle do porodu, później nawet jeśli nie pracujesz dostaniesz becikowe i "kosiniakowe" co miesiąc 1000 zł przez rok, jeszcze do tego jakieś rodzinne, zasiłki, 500+ na pierwsze dziecko bo przecież masz mały dochód albo wcale. Dasz radę tylko uciekaj od tego typa!

Gość gość
pakuj się i wracaj do rodziców. niestety dzieci zrobiły sobie dziecko, facet to gnojek wiekowo i mentalnie :( złóż sprawę o alimenty,nic więcej z tego nie bedzie

Gość gość
Ja myślę że to twojego faceta przerasta wpadka i utrzymanie ciebie! Po porodzie będzie gorzej, bo dziecko kosztuje więcej!

Gość smutna2221
Przyrżnął mi telewizorem po ryju, a teraz nie mam jak oglądać "Trudnych Spraw" :(

Gość gość
Jesteś chora - Twój ostatni wpis poniżej krytyki... Ludzie starają ci się pomóc, bo myślą, że to prawdziwy temat, a to czysta prowokacja. Jeżeli kolejna osoba napisze podobny post, ale prawdziwy, to ktoś może jej nie wspierać, nie podpowiadać co ma robić, bo pomyślą, że to kolejna prowokacja. Zanim coś napiszesz zastanów się dwa razy...

Gość gość
nie myślisz że jakaś gimbaza napisała ten ostatni post ? a nie autorka?

Gość smutna2221
Ktoś się podszyl pod mój nick. Też tak czuje że będzie gorzej. A w dodatku dziecko które budzi się kilka razy w nocy . nie wiem czy on to wytrzyma .

Gość gość
Nie pisz na forum ,tylko pakuj się ! Kobieto czy rozumiesz że jak ci uderzył i to w dodatku w ciąży to uznaje cię za ścierę! A ty się jeszcze zastanawiasz..kobietki wyżej mają racje przez rok 1.000zł/miesięcznie macierzyńskiego z mopsy i +500zł na dziecko +alimenty 500-600zł i masz 2.100zł miesięcznie więc dasz radę...nie marnuj sobie życia i dziecku