Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chciałabym mieć takie życie

Polecane posty

Gość gość

Dzwoni telefon.... -system informatyczny działa tak, że po ostatnim sygnale telefon od domowników sam się odbiera i dzwoniący ma nasłuch na cały dom ,,Cześć kochanie jesteś tam"-Słychać w przestrzeni domowego luksusu ,,Słysze plusk wody, pływasz?"

Gość gość
Miałabym dom naszpikowany elektroniką Mam fizia na punkcie nowatorskich rozwiązań -potrafię o tym myśleć wszędzie. Gdybym tylko miała hajs żyłabym w innym wymiarze Wszystko bym miała dedykowane stworzone przez programistów itd Nawet furę miałabym na zamówienie.

Moim zdaniem dzisiejsze domy powinny byc na karte a nie klucz, klucz to juz starodawne, ja niestety musze sie meczyc z kluczami :(

Gość gość
12:50 Ja w tej chwili mam dom na piloty Bramę wjazdową mam na pilot bramę garażową na pilot drzwi na pilot itd Wszystko obsługuje małym przyciskiem w małym okrągłym breloczku. Mam tak od 20 lat już. To jest bardzo wygodne, daje poczucie luksusu.

Gość gość
Ale gdybym miała hajs - to wymiatam Wówczas na swoje własne potrzeby zatrudniałabym armię informatyków programistów itd. I nie ma bata żebym miała auto z salonu -o nieee Na specjalne zlecenie. A pierwszą większą kasę pakuję w ziemię w dom i energię odnawialną-tak w skrócie Bo chciałabym mieszkać w jakiejś dziczy totalnej z dala od cywilizacji.

Gość gość
Moim zdaniem dzisiejsze domy powinny byc na karte a nie klucz, klucz to juz starodawne, ja niestety musze sie meczyc z kluczami x na odcisk palca, karty też są przestarzałe

Gość gość
Chciałabym tam zbudować takie eko-miasto albo raczej eko-wieś :D Mielibyśmy tam zwierzęta hodowlane i uprawialibyśmy roślinność Taki raj na ziemi.

Gość gość
13:00 To wtedy ktoś c***alca odrąbie i przyjdzie przeszmuglować ci dom.

Gość gość
http://www.jachting.pl/artykul/02-12-2014/lodz-napedzana-sloncem o i to mi się podoba. I jeszcze bym założyła organizację do walki z używaniem niektórych substancji w przemyśle w tym spożywczym i modyfikowaniem roślin jadalnych jak zboża np. pszenica Nie powinna być dopuszczone do ziaren jadalnych to nieorganiczny związek o toksycznych właściwościach. Przeznaczyłabym miliony na nowe badania tej żywności do której w tej chwili ludzie mają dostęp-żeby było jasne co jedzą.