Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak stosować antykoncepcję, żeby mąż się nie dowiedział?

Polecane posty

Gość gość
Ten Twój mąż to jakiś tyran :o

Gość gość
globulki dopochwowe pantex owal a jak nie to prezki, prosto w twarz bym powiedziała nie chce już dzieci.

Gość gość
oni to klamcy! co to w ogole za sukinsyny tacy jak mozesz z tym zyc!! 333 www.youtube.com/watch?v=n08-SNPvLKk

Gość gość
Co za patologia ;/

Gość gość
17;51 Dokładnie, ja niestosowalam nigdy żadnej antykoncepcji, jak już to tab tylko z 2 mies a im kazałam wyskakiwać albo gumę zakładać i zawsze było tak jak ja chciałam, bo to moje ciało ,żebym ja się miała zatruwać pigułkami .Nie każda kobieta ma zdrowie na pigułki, teraz mam wkładkę na 3l i facetowi nie-powiem o wkładce.

Gość gość
17;51 Dokładnie, ja niestosowalam nigdy żadnej antykoncepcji, jak już to tab tylko z 2 mies a im kazałam wyskakiwać albo gumę zakładać i zawsze było tak jak ja chciałam, bo to moje ciało ,żebym ja się miała zatruwać pigułkami .Nie każda kobieta ma zdrowie na pigułki, teraz mam wkładkę na 3l i facetowi nie-powiem o wkładce.

Gość gość
A mi laski nie żal, to kolejna męczennica-masochistka, do tego wór na spermę, zdominowana i ubezwłasnowolniona, jakby jeszcze muzułmanką była, to bym zrozumiała, bo tam, to norma, ale żeby tak pozwalać mężowi na dymanie i to dosłownie, to trzeba być skończoną id(i)otką, w ogóle nie powinniście się mnożyć, bo wystaczająco dużo w tym kraju głupich, a tu jeszcze kilkoro ci machnie, bo przecież tylko do tego jesteś mu potrzebna, a nie wyprowadzisz się, bo co ludzie powiedzą, mentalność wieśniaka...

Gość gość
Autorko wszywke sobie wszyj i na 3 lata masz z bani

Gość gość
Takie historie w 21 wieku? I Ty mu na to pozwalasz autorko? :o

Gość gość
Ja po pierwszym porodzie poszłam po implant mój partner się na to strasznie oburzył bo zrobiłam to bez jego zgody to go wyśmialam i mu powiedziałam że rządzić to może sobie w Arabii albo Pakistanie co miał mnie siłą zaprowadzić do lekarza i kazać wyciągnąć to podchodzi pod przemoc domową a w Uk są na to strasznie wyczuleni ale niestety musiałam go usunąć po roku bo skutki uboczne miałam straszne teraz mam tabletki leżą sobie na lodówce w koszyku wie że jak bym zaszła w ciążę nie chcianą to bym bez żadnych skrupułów usuneła bo tutaj to jest legalne teraz zaczęłam prace to trzęsie tyłkiem że go zostawię z roli powolnego Pana i władcy stał się trzęsącym pieskiem bo wie że sobie dam radę bez niego a dziecko będzie przy mnie.

Gość gość
15:23 sama się usuń suko. Jesteś szmata i zdychaj

Gość gość
15.23 Bo co nie daje sobą rządzić??? I nie jest potulna naucz się czytać debilko tabletki bierze.

Gość gość
15.25 Idz mnóż się katoświrze Kaczor da pincet plus na Twoje 9-te.Tylko nie narzekaj że jest Ci cięzko.

Gość gość
Ty slazaro powyżej W*********j do kopalni węgiel wydobywac

Gość gość
a co masz już 9 sorki nie sądziłam że już dobiłaś do tej liczby pewnie drużyna piłkarska Twojemu Henikowi z wielkim piwnym burzuchem się zamarzyła idż obiad gotować prostaczko zaświeciłaś jak neon nad burdelem :P

Gość gość
jak sie ma tyle dzieci i uwaza,ze karmienie piersia to jak antykocepcja,bo sie wtedy w ciążę nie zachodzi,to mysle,ze to prowo gimnazjalistki.