Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

który zestaw duplo?

Polecane posty

Gość gość

Witam mamy, synek dostał w grudniu na urodziny duplo leśny park i wóz strażacki. Był niby średnio zainteresowany, ale od jakiś dwóch tyg codziennie je układa i chciałabym mu kupić jakiś zestaw. Tylko, jak wiadomo są dość drogie, dlatego chciałabym taki zestaw zdążą ilością klocków, tylko właśnie który? Może mamusie mi doradzicie :)

Gość gość
Miało być z duza iloscia klocków.

Gość gość
Moje dziecko uwielbia lego duplo mój pierwszy pociąg. Nie są zbyt tanie, ale bardzo solidne. Może się tym cały dzień bawić.

Gość gość
Szukaj w promocji, ja ostatnio kupiłam za 40 zł, chyba dzidziusia w wózku z mamą ( syn wybrał).

Gość gość
pociąg z cyferkami jest fajny :)

Gość gość
najlepiej taki zbiorczy, duży zestaw, tam jest najwięcej klocków te klocki sa ogólnie drogie, jak kupisz taniej to malutki zestawik, jak drożej to coś większego ja kupiłam kiedyś jeszcze zestaw zoo i mam takie duże pudło, wiec spokojnie coś poukładać można z tych połączonych klocków

Gość gość
Bardzo fajny jest zestaw "Moja pierwsza farma" - całkiem sporo klocków (i ciekawych - dachy, okna, łuki, zwierzęta domowe etc.) - kosztuje poniżej 100 zł, nie pamietam dokładnie ile. Jeśli miałabyś do dyspozycji ok. 200 zł, to dobrym pomysłem jest kupienie dużego zestawu uniwersalnego na Allegro, to się najbardziej opłaca jeśli chodzi o stosunek liczby klocków do ceny.

Gość gość
Mała farma kosztuje ok. 70 zł.