Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kobiety ktore wychodzą za mąż bo inne wychodzą, historia prawdziwa

Polecane posty

Gość gość

Mam przypadek w rodzinie męża. Dziewczyna chodziła z chłopakiem, w którym widywala się wyjatkowo rzadko. Wodziła wzrokiem za innymi facetami, ale nie weszła w żaden inny związek. Troszkę zaniedbana,z duża nadwagą, nie miała powodzenia. W pewnym momencie postanowiła że jest tak samotna że zrobi sobie ze swoim chłopakiem dziecko i chce mieć ślub. powiedziała nam, że odstawiła antykoncepcje hormonalną po kryjomu i choc ojcu dziecka nie powiedziala, to nam tak: zrobiłam to celowo by miec dziecko. Tak tez uczyniła. żal mi tego chłopaka. jest honorowy i tradycjonalista wiec zaraz jej sie oświadczył. Ona juz wtedy miała go gdzies, wiecej przebywa z matką u matki niz z wlasnym meżem. Ona z nim nie sypia, już na ślubie było widac że ten ślub to jakaś sztuczna atrapa, dziewczynie zależało tylko na tym by zrobić sobie impreze jego kosztem i miec byka rozpłodowego. To nie tylko moje zdanie ale tez ludzi z jej rodziny. Dlaczego w niektorych jest taki owczy pęd ze jak kuzynka, kolezanka wziela slub to ja tez musze? dlaczego jest chory pęd że skoro inni kogos mają to ja tez bede miec byle jakeigo byleby portki nosił? ludzie, nie rozumiem tej postawy i nigdy nachalnie nie szukałam byle kogo byleby ylko był.

Gość otyła kaczka
dla mnie świństwem jest to, że ona miała ślub, pomimo że faceta nie kocha a ja kocham i nie mam ..ślubu w sensie... buuu :(

Gość gość
11:06 powtórz jeszcze raz ale jasniej prosze :) chodzi ci ze twoje facet ci sie nie oswaidcza?

Gość otyła kaczka
nom... 😭

Gość gość
No jest takie zjawisko. Nawet te fajne i normalne dziewczyny łapią doła i przeżywają jak się dowiedzą że jakaś koleżanka z LO której kilka lat nie widziały wychodzi za mąż, ma dziecko itd:P

Gość otyła kaczka
e tamm, ale ja chcę, ślubu, nie dziecka bo już mam :classic_cool:

Gość gość
Kompleksy ma dziewczyna i tyle. Do tego stopnia że chłopaka którego nie kocha wrobila w dziecko i ślub

Gość gość
Mam taka kolezanke. I nie chodzi o slub, bo inne maja mezow, a wlasnie o chec posiadania dziecka za wszelka cene. Spotykala się z dwoma facetami na raz, z obydwoma sypiala. Gdy zaszla w ciaze wybrala tego, który był w jej mniemaniu lepszy. Na szczecie dla niej urodzila dziecko-skora zdarta wlasnie z tego faceta, wzięli slub. Teraz ona ma 35 lat, on 43. Od kilku lat ona chce mieć drugie dziecko, ale nie może zajść w ciaze, wiec pociska mezowi, ze nawet dziecka nie potrafi zrobić, ze jest beznadziejny i niech się nie zdziwi, gdy ona go zdradzi z młodszym... Nie wiem, po co on z nia jest, chyba ja kocha. Zresztą... ona się tak cwaniaczy z ta zdrada, a... strasznie zapuszczona jest i ma ogromna nadwagę, oczywiście to w ciąży z dzidziunia pierwsza przytyla 35 kg i nie może zgubic, ot taki efekt uboczny posiadania kochanego dziecka. A dodam, ze jej corka ma już 10 lat... Ostatnio mowie jej , ze biore w pracy wolne, bo wyprawiam mezowi urodziny, a ona do mnie... ze się dziwi, ze jeszcze rozumie brac wolne, bo impreza dziecka jest, ale dla meza? Przeciez maz to nie rodzina... Az mi szczenna opadla, skwitowalam ja tylko, ze ma dziwne podejście.

straszne. bo potem taki normalny facet, co pierwszy raz źle trafił, nie potrafi zaufać drugi raz. i jak spotyka kobietę, co go kochać i szanować będzie, nie umie zapomnieć swojego rozczarowania małżeństwem. a ja byłabym najlepszą żoną na świecie :D

Gość gość
no i co z tego? a faceci jak myslisz po co sie zenia? (darmowy seks plus sprzataczka) powody twojej kolezanki ani nie sa inne ani gorsze

Gość gość
Jeśli kobieta ma 35 kg nadwagi to problem z zajęciem może być u niej.