Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dostałam dzisiaj decyzje 500 plus

Polecane posty

Gość gość

wypłata za kwiecień ma nastapic w ciagu dwóch tygodni ... no tak bardzo szybko to sie nie spodziewałam :P

Gość gość
super, gratuluję :)

Gość gość
patola teraz bedzie sie cieszyc , bez pracy , ale 500 dadza ojej

Gość gość
patol to jestes ty , a ja pracuje i dostane tylko na jedno drugie dziecko :P żal ci doope sciska patolu?

Gość gość
I tak się tym podniecilas, że musiałam temat założyc? Kobieto, zachowujesz się jakbyś przynajmniej milion w totka wygrała :D no ale jazdy mierzy swoją miarą.

Gość gość
A co ma powiedzieć ten, który w sobotę wygrał 20 baniek. Matko, tyle kasy...

Gość gość
patole patolami, ale więcej jest rodzin normalnie żyjących niż tych waszych patoli, które dostaną 500 zł i więcej na dzieci bez przesady ja mam dwójkę, pracuję z mężem, nie jesteśmy patolami, żyjemy zdrowo i nie biednie, ale cieszę się na te 500 zł, bo będzie nam lżej, a wszystko kosztuje, od szczoteczki do zębów po buty

Gość gość
No i super tylko po co o tym pisać na forum? :/ Opanujcie się trochę. Podniecacie się tymi 500 zł jakby to nie wiadomo jaka kasa była...a poza tym tutaj wam dadzą 500 a niebawem podniosą jakieś podatki, itd itd i ostatecznie i tak gó**ono z tej pomocy będzie bo za inne rzeczy zapłacicie więcej. Tylko szkoda, że wszyscy dostaną po d***e za te wasze 500 zł.

Gość gość
ja dostanę 1000 zł na oboje dzieci bo mi dochód nie przekracza, hehe od razu kupuje komputer albo tablet dla synka

Gość gość
no i bardzo dobrze wszystkie dzieci powinny mieć komputery, to cywilizacja

Gość gość
Ile czekalas na decyzję?

Gość gość
Państwo da "pińcet" a w podatkach zabierze sobie jeszcze więcej. Ja już widzę odbierając wyciągi bankowe jak podatek uderza mnie po kieszeni, bo "pińcet" patoli trzeba jakoś sfinansować. Temu narodowi niewiele do szczęścia potrzeba. Pełna micha, kościółek w niedzielę, imieniny u szwagra w sobotę, konserwa żarta na wakacjach w Chorwacji i Polak ma już wywalone na prawa kobiet, trybunały, obniżony rating i fakt, że za 20 lat będziemy tu mieli drugą Grecję. Polak to takie stworzenie z ekonomią na bakier. Państwo daje to fajnie, a skąd bierze to już sprawa tego państwa. Polacy podpisują umowy, których nie czytają, są ekonomicznymi ignorantami, śnią sny o potędze i myślą, że kumplując się z potęgami typu Węgry czy Gruzja guru ich sekty prowadzi ich w dobrą stronę.

Gość gość
Hej a gdzie wy dostajecie te decyzje?? Na poczte?

Gość gość
szkoda że nie było finansowania za twoich czasów - do tego patola powyżej z 13.03, może by matka cie do szkoły wysłała albo by sobie skrobanke zafundowała i byłoby jednego patola mniej

Gość gość
Państwo da "pińcet" a w podatkach zabierze sobie jeszcze więcej. Ja już widzę odbierając wyciągi bankowe jak podatek uderza mnie po kieszeni, bo "pińcet" patoli trzeba jakoś sfinansować. x A po czym konkretnie widzisz? Ja jakoś nie zauważam.

Gość gość
Dając pięć stów PIS hoduje sobie kolejne pokolenia życiowych miernot zależnych od państwa. Głupim narodem rządzi się łatwiej. Mamusie Brajanów, Jessic i Vanessy są zachwycone, że nie muszą myśleć samodzielnie. Populistyczne rozdawnictwo, włażenie w tyłek klerowi, wymachiwanie szabelką, do tego matka księdza i stary stetryczały kawaler, który w życiu nie bzykał... Miodzio.

Gość gość
ale wam żal doopy zaciska rany :-o

Gość gość
Tak, już będziecie głodem przymierać przez te zabrane wam podatki:O leczcie się, głupie baby. Inne państwa skąd biorą na socjal? No słucham? Z nieba spada? tam jakoś ludzie nie jęczą, każdy jest zadowolony. Tylko takie zazdrosne Polaczki jak ty ciągle mają źle w doopie. Powiedz co tam zobaczyłas na tych swoich wyciągach, bo ja na swoich nie widzę niczego podejrzanego.

Gość gość
Z jakiej racji mam utrzymywać patole szturmujące mopsy w godzinach w których każdy normalny człowiek jest w pracy? Żeby jeszcze te dzieciaki za 20 lat poszły do roboty, a idę o zakład, że będą tak samo niezaradne i roszczeniowe jak ich mamusie z odrostami, w dresach i petem w ustach. Wypisz wymaluj elektorat katotalibańskiego pis.

Gość gość
Czyli ty uważasz, ze 500 zl dostana tylko osoby niepracujące? Dziewczyno, myśl!

Gość gość
ja p/i/e/r/d/o/l/e to co wy tu w tej polszy robicie bo raczej nie całujecie ziemi po której chodzicie jak POLAK PATRYJOTA KOCHAJĄCY KRAJ a co ja dyskutuje tu z ludźmi co Karola Wojtyłę mają za nic i wszystko to patologia bród i syf no niestety bo ten program obejmuje masę rodzin więc POLSKA to szambo patologiczne według was to co tu robicie wypi/rdala//c jest niż demograficzny dajcie ludziom cieszyć sie z posiadania rodziny a wy do Mozambiku wont

Gość gość
Ej, PatrYJoto, jeszcze raz prosimy, ale tym razem z przecinkami i kropkami.

Gość gość
s//pi/e/r/d/a/l/a/j/ weź skopiuj wrzuć na słownik wsadź tampon w dupę i wyluzuj odwiert lub nie czytaj :-D szamboniaro

Gość gość
Uwielbiam te katolskie wycieranie sobie gęby patriotyzmem, papieżem i innymi bredniami. Ten kraj nigdy nie będzie w innowacyjnej czołówce. Tu ciągle rządzi zabobon, ciemnogród, a wszyscy tylko by pomniki stawiali, bo po co zajmować się rozwojem gospodarczym. Kupimy sobie głosy patoli, będziemy bredzić jaka to ta Unia zła i jak Polaków uciska, a motłoch będzie się cieszył.

Gość gość
Należałoby obniżyć obciążenia pracy o te 500zł, a nie rozdawać, wtedy byłby odsiew patologii, a tak, deficyt wyj****y na 50mld i nikogo to nie interesuje. Czy wy też wydajecie więcej niż zarabiacie? Nie wydaje mi się...