Gość krelixx Napisano Czerwiec 14, 2017 to prawda, bo DobreTonery jak sama nazwa mówi są dobre. Towar naprawdę dobry jakościowo sam zamawiam i jestem usatysfakcjonowany. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 22, 2017 Zazwyczaj tusze zamienniki kupuję w sklepach stacjonarnych, nie zdarzyło mi się jeszcze kupić on line, ale może kiedyś zajrzę co tam ciekawego jest :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 26, 2017 Tusze kupuje w sklepach różnych, zawsze tej samej firmy o wiem , że nie pozasychają mi a kolory nie będą bladziutkie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wirena Napisano Lipiec 2, 2017 Mam drukarkę Brother dcp j105 oczywiście korzystam tylko z zamienników, u mnie sprawdziły się zamienniki activejet i kupuje je w sferisie, Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość MisiaMiMi Napisano Lipiec 2, 2017 ja mam epson L310, najtansza nie jest (ponad 5 stówek), ale ja bralam na raty w media expert, bo w porownaniu z tymi tanszymi...to niebo a ziemia;). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość karooll Napisano Lipiec 11, 2017 Zdecydowanie Brother kupiłem swoja jakieś 4lata temu w sferisie, jadę cały czas na zamiennikach activejet i wszystko chodzi idealnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 20, 2017 Często oryginalne tusze kosztuje tyle co nowa drukarka usmiech.gif W takim wypadku zamienniki najbardziej sa opłacalne, bez dwóch zdań. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 21, 2017 Jeśli szukasz drukarki do biura to nie ma lepszej opcji niż umowa serwisowa z dzierżawą drukarki. Sama skorzystałam z oferty www.zizako.pl i nie żałuję. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mozzy782 Napisano Sierpień 21, 2017 Zdecydowanie macie racje, że zamienniki sie bardziej oplaca i tym, ktorzy ciagle drukuja na oryginalach polecam odwiedzic strone DobreTonery.pl i znalezc odpowiadajace Wam zamienniki. Placicie o wiele mniej, a jakosc druku zostaje taka sama ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kucola 0 Napisano Sierpień 29, 2017 brothery albo epsony i według mnie najlepiej urządzenia wielofunkcyjne :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość oli9 Napisano Wrzesień 3, 2017 Kilka lat temu kupiłem w sferisie brothera dcp375cw do dziś kupuję zamienniki activejet w super cenach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zori_92 0 Napisano Wrzesień 3, 2017 Proponowałabym zainwestować w urządzenie wielofunkcyjne, to jest scaner, drukarka, ksero w jednym. Zdecydowanie najtaniej wyjdzie urządzenie atramentowe ( l)aserowa będzie znacznie droższa.np. Brother czy HP. Warto popatrzeć w komputeronik lub w sferisie. Warto szukać takiej gdzie koszty tuszy nie zrujnują portfela bądź też zamienniki będą w przystępnej cenie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 6, 2017 Witam:) Bardzo proszę o wypełnienie krótkiej ankiety o znanych markach: https://www.webankieta.pl/ankieta/295985/rola-znaku-towarowego-w-budowaniu-wartosci-przedsiebiorstwa.html Dziękuję:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 6, 2017 Witam:) Bardzo proszę o wypełnienie krótkiej ankiety o znanych markach: https://www.webankieta.pl/ankieta/295985/rola-znaku-towarowego-w-budowaniu-wartosci-przedsiebiorstwa.html Dziękuję:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 19, 2017 Kupuje też zamienniki, tusz z active jet jednak jest dla mnie najlepszy , kolory żywe, wydruk ma super jakość. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kucola 0 Napisano Wrzesień 19, 2017 ja też zamawiam w sferisie zamienniki z activejeta i są super. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 21, 2017 Muszę mieć bardzo sprawną bo niemal codziennie potrzebuję drukować coś do pracy i dzieciom do szkoły też bardzo często drukuję, active jety dają radę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość KryśkaPosel Napisano Wrzesień 25, 2017 Z tego co wiem to mój narzeczony tusze do drukarki zamawia na drukujesz24 pl.Jesteśmy bardzo zadowoleni z wydruków i działania drukarki!A co ważne tusze są w dobrych cenach i nie trzeba czekać długo na przesyłkę!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kucola 0 Napisano Wrzesień 27, 2017 ja też bardzo dużo drukuję i nigdy nie nażekalam na jakośc :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość awinek Napisano Październik 8, 2017 zdecydowanie HP 3785 bardzo fajne urządzenie . Nie zajmuje dużo miejsca. Prosta obsługa, estetyczny wygląd. W sferisie dostępna w fajnej cenie https://www.sferis.pl/urzadzenie-wielofunkcyjne-hp-deskjet-ink-adv-3785-aio-printer-t8w46c-p492512 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 19, 2017 Warto sprawdzić jakie zamienniki pasują do drukarki bo mimo wszystko jak oryginał jest bardzo drogi to warto przejść na zamiennik, tylko zwrócić uwagę na firmę., bo nie każdy będzie dobry. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość boguniia Napisano Październik 21, 2017 Do drukarki HP 3785 koszt kompletu activejeta około 90zł, zamawiam je na sferis.pl, są bardzo wydajne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 22, 2017 Moja firma niedawno zakupiła drukarkę 3D w https://prodesktop3d.com/ - własnie jestesmy na etapie robienia takich próbnych wydruków - jest ekstra! Bardzo ułatwia nam pracę. A z tego co sie orientuję to sklep PRODESKTOP 3D to jeden z największych w kraju dystrybutorów tego typu drukarek! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Grejziin Napisano Październik 22, 2017 do media expert sie przejdz, maja duzy wybor. no i z tego co wiem, to obsluga sie zna na tym co sprzedaje, wiec mozesz podpytac;p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 23, 2017 ja tam kupuję gdzie mi po drodze ;) Active jety są bardzo dobre, z czystym sumieniem polecam, cena też jet ok. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 26, 2017 Sprawdź sobie jeszcze tutaj www.uvprinter.pl bardzo fajny sprzęt, mi służy już długo, no i cenowo wychodzi naprawdę korzystnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość aplia Napisano Listopad 5, 2017 Proponuję poszukać drukarki pod tusze HP 652 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 8, 2017 Opłaca się kupić zamienniki, jeżeli oryginał jest drogi tojest bardziej opłacalne. I wcale nie ma różnicy w wydruku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lap 0 Napisano Listopad 10, 2017 Zależy jakiej szukasz ? Jest mnóstwo https://www.twojlombard.pl/86-telefony-i-smartfony Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kiniiaa Napisano Listopad 12, 2017 Do swojego canona zamawiam zamienniki na sferis.pl https://www.sferis.pl/szukaj/canon,activejet?q=tusze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach