Gość gość Napisano Kwiecień 23, 2018 active jety nie są w ogóle wadliwe i o wiele tańsze od oryginałów, przynajmniej do mojej drukarki i mi się to bardzo opłaca. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Arni32 Napisano Kwiecień 25, 2018 ja nie ryzykuje z tanimi chinczykmi, jak juz mam kupowac zamienniki to tylko na dobretonery.pl, jestem zapewniony ze dostane to co chcialem kupic, wszystko sprawnie dziala i nie kosztuje duzo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość DrTusz Napisano Kwiecień 25, 2018 Arni32, to miło, że istnieją również inne firmy niż DrTusz.pl, które profesjonalnie podchodzą do tematu. ;) Pozdrawiam, Rudy z DrTusz.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bartekol Napisano Maj 31, 2018 rowniez juz nie ryzykuje z podrobkami i zamawiam tylko na dobretonery.pl, sprawdzone zamienniki i funkcjonuja bardzo dobrze, jestem zadowolony i kazdemu polecam ten sklep, pozdrawiam! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 1, 2018 drukuję na zamiennikach od zawsze zdarzały się lepsze i gorsze wiadomo teraz biorę z https://allebiuro.pl i jest wszytsko oki mam drukarke hp p1102 :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 21, 2018 W Olsztynie swoją siedzibę ma firma www.as-mar.com.pl Zajmują się sprzedażą drukarek oraz innych urządzeń biurowych. Firma ta poza sprzedażą urządzeń biurowych zajmuje się też ich serwisowaniem i robi to bardzo dobrze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wibracja 0 Napisano Czerwiec 25, 2018 Jeżeli szukacie korzystnego finansowo rozwiązania, to wybierzcie http://drukarkizafree.pl/ . Zamiast kupować nowy sprzęt- wynajmijcie go. Wiele firm korzysta z takiego rozwiązania, które pozwala zaoszczędzić nawet do 800zl. Dzierżawa drukarki wychodzi bardzo korzystnie, jeśli bierzemy pod uwagę nasze finanse. Przy tym zawsze możemy liczyć na bezpłatny serwis w razie potrzeby, czy wymianę materiałów eksploatacyjnych. Z tego, co się orientuję, to można negocjować kwotę abonamentu, która wynosi 27zl miesięcznie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Mileson Napisano Czerwiec 25, 2018 najlepsze sa budzetowe drukarki, xenoxy, brothery i samsungi naleza do najlepszych na ten moment, warto dodac do nich zamienniki z dobretonery.pl i mamy duzo nizsze koszty eksploatacyjne no i oczywiscie najlepsza jakosc, Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jarsoon Napisano Lipiec 12, 2018 A czy ktoś z obecnych ze sklepu DobreTonery.pl zamawiał zamienniki do drukarki? Ponoć sporo osób poleca to dlatego ze jest taniej niz na oryginalnych tuszach, a jakosc druku jest w sumie taka sama. Jak to wyglada w praktyce? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DrTusz 0 Napisano Lipiec 18, 2018 jarsoon, to prawda, że warto i opłaca się korzystać z zamienników, której jakość jest taka sama jak oryginalnych pojemników, a ich wydajność często nawet większa. Pozdrawiam, Rudy z DrTusz.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 27, 2018 Tutaj dowiesz się co najlepiej się nada do danej sytuacji bądź wymagań: http://wiem.ustka.pl/jaka-drukarke-wybrac/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mateomat Napisano Wrzesień 2, 2019 Szukam właśnie drukarki tak do 600-700 złotych. Chciałbym jakieś urządzenie wielofunkcyjne wziąc, tym razem, wcześniej użytkowałem drukarkę. Zalezy mi na tym, żeby sprzęt był tani w użytkowaniu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach