Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

pytanie do normalnych facetów w zwiazkach

Polecane posty

Gość gość

jestem kobietą i jestem strasznie nudna, lubie siedziec tylko w domu i nic nie robic, czy zaakceptowalibyscie taką dziewczynę do związku?

Gość gość
Nie, nigdy Chyba że dobrze lody robisz :D

Gość gość
Ja również siedzę w domu i wychowuje dzieci. Do tego mąż dużo mi pomaga. Bardzo mnie kocha i jest troskliwy. Męża mam zawsze przy sobie nawet podczas badań ginekologicznych cipki wspierał porody. Bo jak można być tępą i zacofaną wstydzić się męża przy badaniach czy porodach a całkiem obcych ludzi nie ciemnota.

Gość gość
to tak wlasciwie to co lubicie jak kobieta co z wami robi ?

Gość gość
Ja również siedzę w domu i wychowuje dzieci. Do tego mąż dużo mi pomaga. Bardzo mnie kocha i jest troskliwy. Męża mam zawsze przy sobie nawet podczas badań ginekologicznych cipki wspierał porody. Bo jak można być tępą i zacofaną wstydzić się męża przy badaniach czy porodach a całkiem obcych ludzi nie ciemnota.

Gość gość
dziś dzieli się pasja, rozmawia, kocha, robi loda itp.

Gość gość
Normalny facet w związku dobrze dyma swoją połówkę. Jest delikatny dbając jak ten z 17.43.

Gość gość
Myśle że sa mężczyźni którzy zaakceptowaliby to bo tak naprawdę sami też są tacy:D Oczywiście musisz popracować nad marketingiem swojej osoby bo teksty typu "jestem nudna i siedzę tylko w domu" będą źle odebrane nawet przez osoby które robią dokładnie to samo, a co najmniej połowa facetów też nie robi nic ponad praca i siedzenie w domu przed kompem/tv.

Gość gość
jakie durne pytanie. ej, jestem facetem ktory sie nie myje, tylko zalega na kanapie, beka i strzela glutami po pokoju, jestem spoko mężem? e?

Gość Olśniony prozaiczną Prawdą
"co najmniej połowa facetów też nie robi nic ponad praca i siedzenie w domu przed kompem/tv" x Uderzyła mnie słuszność tego. Dotyczy i facetów i kobiet, a obejmuje nie "co najmniej połowę", ale stanowczą większość, prawie całość! Jak to udowodnić? To proste! "Architektonicznie" Wznieście się myślą ponad miasta i wsie i popatrzcie na obiekty wzniesione przez człowieka. Owszem, są i dyskoteki i stadiony i kina, teatry, knajpy, sale koncertowe, muzea, sale treningowe, a nawet markety, które dla niektórych są rozrywką. Ale jakoś śmiesznie mało tego. Bo głównie to: fabryki, biura, pola, magazyny a nawet te markety. Miejsca PRACY. Jak morze. A dodatkowo "OCEAN" mieszkań. Olbrzymich osiedli mieszkaniowych, osiedli domków miejskich i wiejskich. To jak porównanie myszki ze słoniem. Na pewno pominąłem wiele innych miejsc, ale to, co wymieniłem, to miażdżąca większość. Owszem, można na przykład zajmować się rozrywką w fabryce, romansować, kopulować w ukryciu w jakiejś kapciorze. Nieistotne. Ludzie też pracują w mieszkaniu. Przykładowo przy kompie, maszynie do szycia, udzielaniu korepetycji. Ludzie poruszają się między tymi obiektami drogami, ulicami. Jeśli szybko, to dla niektórych rozrywka, ale w blaszanym tłumie? NIE OSZUKUJMY SIĘ. Miejsca naszego pobytu ujawniają prawdę o tym, co robimy. Grubo ponad 90% czasu po prostu pracujemy i mieszkamy. Trochę turystyki i sportu na powietrzu to jak odrobina cukru pudru na wielkim cieście. Godne zazdrości i podziwu rozrywki to jakiś śmiesznie mały margines. Filmy kompletnie fałszują szarą prawdę o naszym życiu. Przygnębiające? Ja to mam szczęście! Szczęście radości z fajnej pracy, kochanej Żoneczki i Dzieciaków. Także z tego, co między Żoneczką i mną w intymności.

Gość gość
Mi taka kobieta jak Ty zniszczyła życie:( Jeszcze jakby Ci się bzykać chciało tyle ile facet chce to może któryś mógłby Cię zaakceptować. Ale jeśli jesteś we wszystkim leniwa i nie chce Ci się nic to odpuść i nie ruinuj życia komuś komu będzie się wydawało że Cię kocha:(