Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mam pytanie do normalnych facetów w zwiazkach

Polecane posty

Gość gość

jestem kobietą i jestem strasznie nudna, lubie siedziec tylko w domu i nic nie robic, czy zaakceptowalibyscie taką dziewczynę do związku?

Gość gość
ok to co powinnam jeszcze lubiec robic zeby jakis normalny facet mnie zechcial ?

Gość gość
Kazdy facet wymaga seksu. Daj mu d..y, analek od swieta, loda z polykiem od drugiego swieta, moze inne wynalazki i bedzie jadl ci z reki

Gość gość
Dlaczego zadalas to pytanie na tym dziale?

Gość gość
bo tutaj siedzi najwiecej facetó :d

Gość kam123456
Jeżeli siedzisz w domu i nic Ci się nie chce, to jesteś 100 % introwertyczką albo znudzona światem i zacznij uprawiać sport. Zacznij od spacerów, naprawdę pomagają. Sam miałem podobną sytuację. Zacząłem biegać i jeździć na rowerze i chęć do życia powróciła. Jeżeli jesteś atrakcyjną kobietą i masz chłopaka/ mężczyznę to pewne się cieszy, że siedzisz w domu. Nikt Cię nie poderwie :)

Gość gość
A na cholerę jakiś facet ma chcieć być z nudną dziewuchą, skoro może być z nienudną? Głupie pytanie.

Gość gość on
to wszystko zależy od tego kto co lubi. Jeżeli Ty nie lubisz nic robić to powinnaś znaleźć sobie kogoś kto też nie lubi nic robić, wtedy moglibyście razem się dzielić swoim hobby. Przeważnie tak ludzie dobierają się w pary.

Gość gość
Ja się zajmuję dziećmi zrezygnowałam z kariery zawodowej i nie żałuję tego. Do tego wielkie uczucie nas łączy. Dlatego zawsze mąż jest podczas każdego badania ginekologicznego obok mnie wspierał porody. Nie krepuję się męża jak to ma dużo zacofanych polek! !!A ginekologa się nie wstydzą i mają z nim intymność! !!!???

Gość gość
To że wolisz siedzieć w domu nie musi oznaczać że jesteś nudna, chyba że leżysz całe dnie i gapisz się w tv, to wtedy porażka.

Gość przegość
Podstawowy problem z takimi kobietami jak ty jest taki że ponieważ nie macie własnych zainteresowań żerujecie na facecie. Trzeba was niańczyć i zabawiać i jest to upierdliwe na dłuższą metę. Nie ma nic gorszego niż znudzona ględząca kobieta.