Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kamilaa1990

Czy naprwedę facetów kręcą stringi na plaży

Polecane posty

Gość kamilaa1990
Jestem zadbana i nie muszę się wstydzić swojej figury. A odnośnie facetów to tak z koleżanką się zastanawiałyśmy

Gość gość
Nie lubię stringów. Tylko ładne majtki, slipki podkreślające krągłości. Koniec kropka

Gość gość
Stringi są dla łatwych dupodajek.

Gość gość
Lepiej bez majtek.kobieta opalona w całości dużo lepiej się prezentuje niż bialodupa.

Gość gość
Najlepiej prezentuje się kobieta , która nie opala się.Opalone , zjarane słońcem lub w solarium są pospolite , imitacje kobiet południowoamerykańskich.Kobiety o jasnej cerze , o czysto nordyckim wyglądzie i karnacji , są mega sexi pociągające .

Gość gość
...napisal prawdziwy aryjczyk. Jasne ze stringi pociągają facetów, każdy ma swojego "konika" mnie np. Cycki nie jarają wgl .a kolega to patrzy jak zaczarowany, zaś kiedy ja widzę fajny tyłeczek w dodatku w str. to odplywam....

Gość gość
baby to jakoś dziwnie się podcierają tak do góry chyba bo cały ten rowek jakiś taki brązowy a nie tylko sam anusik no chyba że to od stringów właśnie...

Gość gość
Ohydny sznurek w tyłku , brązowy od pierdów , taa , z***biście podniecające to , hahaha.....

Gość gość
Tych co je sprzedaja.Łatwa produkcja,mało materiału a kasę można dużą zarobić.Poza tym sa nie wygodne,Jak można w tym chodzić?

Gość gość
Jak ktoś nie chodził to mówi że niewygodne,moja żona nosi tylko stringi i innych nawet niema,poza tym w takich dużych majtach doopa nawet w jeansach źle wygl.

Gość gość
Moja żona od 3 lat zawsze na plaży jest w brazylianach (czyli prawie stringach). I to nie ważne czy polskie morze, Grecja, Chorwacja, jezioro. Nigdy nikt nie patrzył niesmacznie, nigdy nie mieliśmy z tym problemu. Pośladki pięknie opalone. Ostatnio coraz częściej widujemy takie stroje. W weekend nad malutkim jeziorem 6 dziewczyn było w podobnym stroju (na może 50 wszystkich). Naprawdę to staje się normalne i popularne i nie ma się czego wstydzić. Coraz częściej również dziewczyny w brazylianach chodzą na basen.

Gość gość
co tu dyskutować i rozważać - jednym z celów chodzenia na plażę jest opalanie się. Po to bierze się strój żeby zdjąć spodnie czy sukienkę. No to wystawienie jak najwięcej ciała na opalanie jest zwykłą naturalnością. Figi, brazyliany lub stringi to zwykły wybór, toples również. W gruncie rzeczy nie chodzi nawet o estetykę - w końcu czy to starsze czy mniej zgrabne osoby również powinny czuć się swobodnie i komfortowo na plaży, niezależnie od kroju majtek widać niedoskonałości ich figury. Dlatego rozgraniczanie że tylko zgrabne laski jest bez sensu - jedyne co jest ważne to samopoczucie własne.

Gość gość
Stringi są super. Moja żona nosi. Skupia męskie spojrzenia a ja to lubię, jest bardzo seksowna.

Gość gość
Na plażach to same płaskodupia chodzą. Pokażcie mi zdjęcie chociaż jednej plażowiczki, która ma dużą, kształtną pupę i nosi stringi na plażę.