Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Brak okresu

Polecane posty

Gość gość

Witam. Piszę do was z pewnym problemem. Zacznę od początku. Mam 18 lat w dzień urodzin (23.01) wyleciałam do Szkocji jakiś tydzień później dostałam okres tak jak się tego spodziewałam, problem tkwi w tym, że w następnym miesiącu dostałam 5 dni później, teraz natomiast spóźnia się 3 dzień, mam swego partnera i oczywiście kocham się z nim, fakt faktem bez zabezpieczenia ale robiłam test i wyszedł negatywny. Możecie mi pomóc bądź doradzić dlaczego spóźnia mi się okres kolejny miesiąc? Dodam, że miałam go już regularnie, aczkolwiek odstawilam witaminę D3 także magnez, a do tego od jakiś 2-3 tygodni co drugi dzień ćwiczę mięśnie brzucha oraz pupy. To chyba tyle z ważnych informacji. Proszę o pomoc, z góry dziękuję.

Gość gość
Jak się ruchoasz to zaciążyłaś.

Gość gość
Zaoszczędz sobie takich komentarzy mam stałego mężczyznę więc zachowaj to dla siebie ;)

Gość gość
Zrob test ciazowy , oraz wybierz sie do lekarza tak najlepiej :) moga to byc zmiany hormonalne lub ciaza najlepiej wybrac sie do lekarza :) pozdrawiam B.

Gość gość
być może zmiana klimatu spowodowała przesunięcie owulacji i stąd spóźnienie okresu. zacznij ją sobie wyznaczać na bieżąco, dzięki temu szybciej będziesz mogła wychwycić różne anomalie. pomocny może być mikroskop owulacyjny.

Gość gość
Możesz polecić mikroskop jakieś konkretnej firmy?

Gość gość
Zmiana kli matu i rozregulowal ci sie okres.